jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 gel kuzum burda var kar beraber yürüyelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kar varda durmuyor bu yaa napcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Hava sinir bozucu derecede güneşli sdfsdf. İlk defa kar yağsın istedim be. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bizde hiçbiri yok sadece kapalı hava biz napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 3.54 dönem ortalamam var lan son dönemimde mezun olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Burnum fena kanamış uyurken günlük. Rezil rüsvan oldu yastık yatak çarşaf falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Her şey ters gidiyor günlük. Günlerden nefret eder hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Selam günlerden nefret edip selfloathing işlerine girceğinize tyrannusun dünyayı yakma ordusuna katılın. kafanız rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 deli gibi yağıyor kar. arabalar gg yürüyüş süper oldu. bordo deri eldiven de aldım kendime ne zamandır arıyordum ^^ akşam yemeği sonrasında da sıcak çikolata müzik kar manzarası kitap oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ödevler gene son güne kaldı zaa şunlar bitse, salı günü çıksa aradan filan ne rahatım sonra of gerçi izmir'e gidicem ve canım sıkılıcak ama yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hayat bok gibi ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 geldim bende eve şirketten. ama gelirken düşeyazdım düştüm düşmedim arası düşme haneme eklesem mi eklemesem mi onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yürürken de hayatımda ilk kez şubat tatili olmuyacak onu farkettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Tatili unut artık kölesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 siz bulustunuz mu? yalan oldu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Selçuk artizlik yaptı ama bakalım buluşacak mıyız. jaffa said: siz bulustunuz mu? yalan oldu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: siz bulustunuz mu? yalan oldu di mi? sdffds ne yalanı be duş alıp çıkcam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bende varım yer zaman söyleyin, kar yagıyo ama yollar açık tabi sallamıyosanız baska, acık acık söyleyin sallamıyoruz bilaer diye. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 öm attım telefonumu ararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 maske yaptım şimdi her yaptığımda aynaya bakıp gülüyorum kendime kihkih ^^ birazdan da yıkayıp yemek yiycem tavuk patates biber falan kızarttım hava tam kızartma havası karlı karlı. kasarsam madalyamı alıyorum bugün günlük ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 maske yapınca gülünülemiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 geriliyo ama gülünüyo ama gülmemek lazım tabi ama sallamıyorum gülüyorum napiyim çok komik =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: deli gibi yağıyor kar. arabalar gg yürüyüş süper oldu. bordo deri eldiven de aldım kendime ne zamandır arıyordum ^^ akşam yemeği sonrasında da sıcak çikolata müzik kar manzarası kitap oh mis. Cadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yoğurtlu salatalı bi maske hazırlamıştık. Şimdilerde akşam sofralarında kendisi. çılgın bir meze icat ettiğimi nerden bilebilirdim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kilosu 8tl olan hamsiyi orta kılçıklarıyla birlikte temizlemek için kilosuna 5tl istediler.sie dedim.kolum kırık olmayaydı keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar