Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

selam . işe geldim akşam olacak çıkıcam gezicem eve geçicem babam bık bık yapıcak nerdeydin niye geç geliyosun diye. he he diycem. uyuycam uyanıcam sonra yine aynı şeyler. pazar frp var bu arada ne zamandır oynamıyoduk tek atraksiyon o olacak şimdilik hayatımda. pff :/
Sosyal ağlarda paylaş

abi vpn denen teknoloji sizin oralara uğramadı mı ya, niye şirkete gidip çalışıyorsun?

bak ben evden bağlandım şimdi bi problem çıkmış, çözdüm mis gibi mayışıyorum evde. biraz sonra da güzel bi kahvaltı çektim mi tamamdır. yarın da tuzlaya kadar pedallayacağız yağış olmazsa sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hayalim dişçi olmaktı 11-12 yaşından beri falan dişçi olmak istiyorum derdim hep sonra lise 1 de mat 2 fizik 4 kimya biyoloji 3 gelince ingilizce 5 olunca yabancı dil seçmiştim :D Hani istedigimden sevdigimden degilde yapamadıgım bir olayı sevıyorum diye seçmektense yapabildigim bir bölüm seçiim demiştim. Pişman degilim diyebilirim zira bu bölümde bile zorlanıyorum dişçilik okusaydım zaten kazanamazdım burssuz özelde falan okusaydım o zamanda sınıfta kalırdım buyuk ıhtımalle. Belki severek yapar okurdum o ayrı tabii ama zor yani harbiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...