Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 75 dakika ZvT oynadım günlük beynim yandı şu an.yenilsem ağlardım hüngür hüngür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 24 saat civarı uyudum.tertemiz oldum ne sinir ne stres kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 selam . işe geldim akşam olacak çıkıcam gezicem eve geçicem babam bık bık yapıcak nerdeydin niye geç geliyosun diye. he he diycem. uyuycam uyanıcam sonra yine aynı şeyler. pazar frp var bu arada ne zamandır oynamıyoduk tek atraksiyon o olacak şimdilik hayatımda. pff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 akşamüstü işe gidip çalışsam mı çalışmasam mı kararsızlığındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi vpn denen teknoloji sizin oralara uğramadı mı ya, niye şirkete gidip çalışıyorsun? bak ben evden bağlandım şimdi bi problem çıkmış, çözdüm mis gibi mayışıyorum evde. biraz sonra da güzel bi kahvaltı çektim mi tamamdır. yarın da tuzlaya kadar pedallayacağız yağış olmazsa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 verme ihtimali %15 olan kızla buluşmak mı erasmustan dönen 6 aydır görmediğim arkadaşımla buluşmak mı spor salonu mu öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Yillik izin falan mi kullansam acaba lan. hazir isler azaldi. beni arayip soranda olmaz su nasi bu nasi olcak diye. Bi dusuneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 İnsanlarla konuşmak çok yorucu tahammül edemiyorum lan. Hep kendinle konuşmak en iyisi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bugün çok muhterem hastam var günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 jaffa devlet hastanesinde mi çalışıyosun? yoksa özel mi? anladıgım kadarıyla kendi muayenehanen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 özeldeyim.muayemehanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Benim hayalim dişçi olmaktı 11-12 yaşından beri falan dişçi olmak istiyorum derdim hep sonra lise 1 de mat 2 fizik 4 kimya biyoloji 3 gelince ingilizce 5 olunca yabancı dil seçmiştim :D Hani istedigimden sevdigimden degilde yapamadıgım bir olayı sevıyorum diye seçmektense yapabildigim bir bölüm seçiim demiştim. Pişman degilim diyebilirim zira bu bölümde bile zorlanıyorum dişçilik okusaydım zaten kazanamazdım burssuz özelde falan okusaydım o zamanda sınıfta kalırdım buyuk ıhtımalle. Belki severek yapar okurdum o ayrı tabii ama zor yani harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 jaffa said: özeldeyim.muayemehanede. ya bu arada ne zaman senin nikini gorsem kayahanin la fa la sol sarkisi geliyo aklima sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 benim de aklıma taktın şimdi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 canım rakı çekti.akşama mangal göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 cumartesi günleri eczaneler açık oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 evet yediye kadar açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 açık bulamazsan olur da bizim eve gel ecza deposu gibi şu an.her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 tahsilata gidiyorum, para alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 he ok o zaman.yinede bekleriz kapımız açık yani mangal falan yakcaz akşam gel bak dfgsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi girme kanıma girme. daha dün gece konuşmuştuk yakalım diye de, makel var pazartesi günü jabsfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 kinder süprizimden şirine çıktı ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar