napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Oh vallahi şok şıkıldıydım evde oturmaktan, akşama program çıktı şükür yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Tatre_ said: Günlük dün şapşal bi arkadaşım uyudun mu dedi, yok kusuyorum dedim. ok bölmiyim dedi. Mesaja gülerken yine kusuyodum. Öyle günlük dün cok kustum gece phyx geldi aldı beni, gittik hastahaneye. Diğer şapşal arkadasım da bunu okuyorsa görüştüğümüzde onu yumruklarımla döveceğimi bilsin. gordum ve arttiriyorum kendin ettin kendin buldun babe ayrica seni benden cok onemseyen tek kiside phyxo dur ictim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Karmam tavan yaptı günlük, iyilik meleği gibiyim bu aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 küheylan said: sigarasız 23. yılım. Benimki niye parlamıyor lan. Allah kahretsin. goruyor ve arttiriyorum. 24. yilim sadece sigara degil herhangi bi alkol cesidi dahi icmedim. No drink No smoke /taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 siftah da yoktu demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kermit'i saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://i.imgur.com/SVv3o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Acelem yok dostum. benim beynimin yerinde cinsel organim olmadigi icin onceliklerim farkli. Hani saygi sevgi istiyorum deyip hatta evlenme vaadleri edip bi kizi yataga atana kadar iyi davranip sonra ilk firsatta ayrilmaktansa bu soylediklerimi yapmayacak kadar dusunmeyi ve ona gore hareket etmeyi tercih ederim. /24 years old virgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 jaffa said: sigarasız 6. gün cildim ışıl ışıl parlıyor günnük ^.^ aha twilayt terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 öyle olmuyor ki o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 0ne said: Acelem yok dostum. benim beynimin yerinde cinsel organim olmadigi icin onceliklerim farkli. Hani saygi sevgi istiyorum deyip hatta evlenme vaadleri edip bi kizi yataga atana kadar iyi davranip sonra ilk firsatta ayrilmaktansa bu soylediklerimi yapmayacak kadar dusunmeyi ve ona gore hareket etmeyi tercih ederim. /24 years old virgin http://i.imgur.com/AwKLs.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://i.imgur.com/9eEM0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Atari kolu eline cok takismis tyrannus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Öyle. Serçe parmağı kadar ilginç oldugum için hala bakirim kendimi oyuna verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Tyrannus icki iciyor, sigara iciyor ama gene de forever alone oldugu icin saldiriyor 0ne'a. Sen saglikli yasiosun ve kendi tercihin sebebiyle virgin'sin. Tyrannus ise hem sagliksiz hem de istenmedigi icin sex yapamiyor. Butthurt'unu de senden cikartiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 0ne said: Atari kolu eline cok takismis tyrannus 0ne sen otur izle biz savunucaz seni tamam. Ama sen konusma lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 0ne benden olsun madem yoksa biz çok güçlü oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://i.imgur.com/mkZqf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Pewpew said: Tatre_ said: Günlük dün şapşal bi arkadaşım uyudun mu dedi, yok kusuyorum dedim. ok bölmiyim dedi. Mesaja gülerken yine kusuyodum. Öyle günlük dün cok kustum gece phyx geldi aldı beni, gittik hastahaneye. Diğer şapşal arkadasım da bunu okuyorsa görüştüğümüzde onu yumruklarımla döveceğimi bilsin. gordum ve arttiriyorum kendin ettin kendin buldun babe ayrica seni benden cok onemseyen tek kiside phyxo dur ictim gene Aptalsın biraz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kozalak said: Mr_Hand said: ya günnük bütün salaklar mı beni buluyo anlamadım. :S ulan uzun süredir "sınovbord yapmak istiyorum ben yeaa" diyodun. alakasız bi arkadaş grubu organizasyon yapmışken tesadüfen aradın ve muhabbet sırasında "ya ben bu aralar sınovbord yapacak birilerini arıyorum" dedin, haliyle ben de "e tamam işte ben arkadaşlarla bu haftasonu gidiyore" dedim. sen de "oley!1" diye sevindin. ben arkadaşlarımla organizasyonu ayarlayıp kaç araba gideceğimiz falan uğraşıp halledip didindim. senden 2 gün kala niye ses kesiliyo lan? cins mısın kızım? abi niye böyle şuursuzlar beni buluyo ya?! abi seni bulamayanlar da beni buluyodur muhtemelen dsfds sölediklerimin büyük kısmını geri alıyorum; son saniyede aradı geliyorum bla bla bla diye bahanesini söledi. uyuz olduğumla kaldım. teyallaam. neyse yarın yardırıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ahahaha hayırlı yardırmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 izmirin kızları güzel derler. ne hikmetse benim tanıştıklarım genelde tırt çıkıyor. nası oluyor bu iş aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Günlük,şu hayatta anlamadığım tek şey Galatasaray ve Galatasaraylı kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kozalak said: izmirin kızları güzel derler. ne hikmetse benim tanıştıklarım genelde tırt çıkıyor. nası oluyor bu iş aga? euheuhe ya şimdi genellemek tabiki de yanlış olcak ama izmir kızları ne kadar sıcakkanlıysa ankara kızları o kadar soğuk ve kendini beğenmiş. izmirde bi mekanda fln rahat rahat tanımadığın bi kızla muhabbete vs girebiliyorken ankarada imkansız bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bitch please, Bursa kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar