Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Tatre_ said:

Günlük dün şapşal bi arkadaşım uyudun mu dedi, yok kusuyorum dedim. ok bölmiyim dedi. Mesaja gülerken yine kusuyodum.

Öyle günlük dün cok kustum gece phyx geldi aldı beni, gittik hastahaneye. Diğer şapşal arkadasım da bunu okuyorsa görüştüğümüzde onu yumruklarımla döveceğimi bilsin.

gordum ve arttiriyorum kendin ettin kendin buldun babe
ayrica seni benden cok onemseyen tek kiside phyxo dur
ictim gene
Sosyal ağlarda paylaş

Acelem yok dostum. benim beynimin yerinde cinsel organim olmadigi icin onceliklerim farkli.

Hani saygi sevgi istiyorum deyip hatta evlenme vaadleri edip bi kizi yataga atana kadar iyi davranip sonra ilk firsatta ayrilmaktansa bu soylediklerimi yapmayacak kadar dusunmeyi ve ona gore hareket etmeyi tercih ederim.

/24 years old virgin
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Acelem yok dostum. benim beynimin yerinde cinsel organim olmadigi icin onceliklerim farkli.

Hani saygi sevgi istiyorum deyip hatta evlenme vaadleri edip bi kizi yataga atana kadar iyi davranip sonra ilk firsatta ayrilmaktansa bu soylediklerimi yapmayacak kadar dusunmeyi ve ona gore hareket etmeyi tercih ederim.

/24 years old virgin

http://i.imgur.com/AwKLs.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

Tatre_ said:

Günlük dün şapşal bi arkadaşım uyudun mu dedi, yok kusuyorum dedim. ok bölmiyim dedi. Mesaja gülerken yine kusuyodum.

Öyle günlük dün cok kustum gece phyx geldi aldı beni, gittik hastahaneye. Diğer şapşal arkadasım da bunu okuyorsa görüştüğümüzde onu yumruklarımla döveceğimi bilsin.

gordum ve arttiriyorum kendin ettin kendin buldun babe
ayrica seni benden cok onemseyen tek kiside phyxo dur
ictim gene

Aptalsın biraz çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

Mr_Hand said:

ya günnük bütün salaklar mı beni buluyo anlamadım. :S

ulan uzun süredir "sınovbord yapmak istiyorum ben yeaa" diyodun. alakasız bi arkadaş grubu organizasyon yapmışken tesadüfen aradın ve muhabbet sırasında "ya ben bu aralar sınovbord yapacak birilerini arıyorum" dedin, haliyle ben de "e tamam işte ben arkadaşlarla bu haftasonu gidiyore" dedim. sen de "oley!1" diye sevindin. ben arkadaşlarımla organizasyonu ayarlayıp kaç araba gideceğimiz falan uğraşıp halledip didindim. senden 2 gün kala niye ses kesiliyo lan? cins mısın kızım? abi niye böyle şuursuzlar beni buluyo ya?!

abi seni bulamayanlar da beni buluyodur muhtemelen dsfds

sölediklerimin büyük kısmını geri alıyorum; son saniyede aradı geliyorum bla bla bla diye bahanesini söledi. uyuz olduğumla kaldım. teyallaam. neyse yarın yardırıyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

izmirin kızları güzel derler.

ne hikmetse benim tanıştıklarım genelde tırt çıkıyor. nası oluyor bu iş aga?

euheuhe

ya şimdi genellemek tabiki de yanlış olcak ama
izmir kızları ne kadar sıcakkanlıysa
ankara kızları o kadar soğuk ve kendini beğenmiş.

izmirde bi mekanda fln rahat rahat tanımadığın bi kızla muhabbete vs girebiliyorken ankarada imkansız bu olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...