Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 fb tan gelen mailleri tek tek okuyan var mı hatta okuyan var mı lütfen yok diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yok tabi ya. direkt spam olarak filtreliyo benim mail client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 okumasa da farklı bir isim olduğunda dikkat çeker herhalde. dur ya kız tavsiyesi alayım, geri çekeyim mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 mail gelmiyor bana fb'den :( anca biri bilmemneville şeyesi gönderirse geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 onu diyoz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 neyse toronto maçı var ben onu seyredeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hep NBA hep NBA nereye kadar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mr_Hand said: onu diyoz zaten. abi ısparta kızı kesin tek tek bakıyordur onlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küheylan said: okumasa da farklı bir isim olduğunda dikkat çeker herhalde. dur ya kız tavsiyesi alayım, geri çekeyim mi sence? ahaha postu okur okumaz dürüstçe banane dedim dfjsdkh düşün o kadar DÜŞÜNEMEDİ m ki skdfs hmmm kolundan tiksindiysen çek tiksinmediysen de mutluluklar jdsf ben pek anlamıyor bu işlerde bilemedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 lig bitene kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sanki kesin kabul edicek de, kabul neden etsin abi sıkıntı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yok fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 varken de okumuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ahah hasta mısın olm cesaret bi tık kapına kadar gelmiş haaalaa bik bik bik negzel işte misclick sayesinde belki bundan 10 sene sonra kolları kıllı ciciş bebelerin olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küheylan said: sanki kesin kabul edicek de, kabul neden etsin abi sıkıntı orda. Abi niye bu kadar salladın anlamadım. Whatevs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 koldaki kıl sorunsa alınıyor abi onlar pammuk gibi oluyor sonra kollar dert etme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 senko seni artık tanıyamıyorum dön evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 xunn said: küheylan said: sanki kesin kabul edicek de, kabul neden etsin abi sıkıntı orda. Abi niye bu kadar salladın anlamadım. Whatevs. hocam ısparta ortamı leş ya, kız bir de bizim fakültede orda burda beni barnağıyla gösterirse üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Önemsiz mevzular. Raad ol, ilerle genç adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bilmemezliğe yat jslfdds ben eklemedim efenim?? yoo ben eklemedim kim?? sen kimsin ? sen kimsin ki de hatta evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 eğer kabul ederse yanlışlıkla ekledim diyip silicem. yarın da kantinde üstüne çay falan dökeyim. ortam çirkinleşsin iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: senko seni artık tanıyamıyorum dön evine döndürmüyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 öff güzel geçen hiç mi birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ben ocağın 4ü 5i gibi bi ay izmirdeyim keşkem olsan la =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 offf ocağın 4 5 diye okuyunca aklıma bu geldi http://cdn.positive.com.tr/mormani/_docs/i400/b/bd6bc_FERRE-540E-DG-inox-Set-ustu-OcakDogalgazli.jpg 1-2dk ne diyo bu diye baktım foruma -gitti kafa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar