küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ginaly said: lanet facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 olm aratıyosunuz eski kız arkadaşlarınızı, yeni sevgilisiyle fotolarını falan görüyosunuz. yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küheylan mesaj kutun dolu isim ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küheylan said: of dünyanın en kötü hareketini yaptım of. naaptın naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 abi stalkladığım bir hatun vardı ya yazdıydım sanki bir ara. facebook hesabını açmışken bir bakayım şu hatuna dedim, yeni facebookda fotoğrafını açmaya çalışırken nasıl yaptıysam ekleme talebi gönderdim. mesaj alımını da kapatmış hatun kafayı yicem ya. bir de geçenlerde hatunun kolunu gördüm lord_argos gibi kıl vardı hatunda fena soğumuştum. hayır gidip neden bakarsın ki kızın profiline of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 has. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 abi bir insan evladının yapacağı en acınacak şeyi yaptım ya. of okulda falan görücem şimdi, kabul de etmez zaten neden etsin manyak mı? bu adam öküz gibi beni ekledi falan diye arkadaşlarına göstericek parmağıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 7denizlerin en büyük stalkerı olarak isim talep ediyorum küheylan bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kimisi kıllı sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ortak arkadaş olmayınca gözükmüyor ben sana gönderirim fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 marksman said: kimisi kıllı sever o ben değilim ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 size yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hmm baktım ben.çirkin o ortak arkadaş da sen varsın ya yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 salak kabul etmedi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 belki benimkini kabul eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 oha adam madalya aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küheylan said: abi stalkladığım bir hatun vardı ya yazdıydım sanki bir ara. facebook hesabını açmışken bir bakayım şu hatuna dedim, yeni facebookda fotoğrafını açmaya çalışırken nasıl yaptıysam ekleme talebi gönderdim. mesaj alımını da kapatmış hatun kafayı yicem ya. bir de geçenlerde hatunun kolunu gördüm lord_argos gibi kıl vardı hatunda fena soğumuştum. hayır gidip neden bakarsın ki kızın profiline of. bildiğin yas tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 olm ekleme talebini geri cekseydin ya hahah beyin durmus senin anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 angara angara angara seni bekler her bahtı gara şaka maka acayip sıkılmaya başladım ben ya. bilgisayar fln da yok ya burda yapcak bişi bulamiyorum günde 3tane nba maçı seyrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Tyrannus said: 7denizlerin en büyük stalkerı olarak isim talep ediyorum küheylan bey hahahahhahaha yok artık en yakın zamanda kahvemle kapını çalıyorum kız fal da kapatırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kozalak said: olm ekleme talebini geri cekseydin ya hahah beyin durmus senin anlasilan abi eğer mesaj atabilsem geri çekerdim mesaj atardım da öyle bir durum yok. zaten rezil olduk, mail bir sefer gitti. şimdi bir de geri ceksek rezillikX2 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 senko said: angara angara angara seni bekler her bahtı gara şaka maka acayip sıkılmaya başladım ben ya. bilgisayar fln da yok ya burda yapcak bişi bulamiyorum günde 3tane nba maçı seyrediyorum Starcraft izlemeye başlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 lan odanın lambası da patladı şimdi karanlıkta oturuyorum FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar