Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yoksa hasretim bitiyor mu.araba almaya bayadır hiç bu kadar yaklaşmamıştım yinede kendime %10 şans veriyorum olursa supriz olur mantıgıyla bakmak lazım üzülmemek için dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 siber güvenlik çalıştayı ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 of cok pis tansiyonum düstü, ayaga kalkinca basim dönüyo falan. 2 saat zor dayandim derste. niye böleyim bi kac gündür bilemiyorrum. hayir yani ayrica cok saskinim bugün bislete binemicek kadar yorgun oldugum icin otibisle gidiyim dedim. az kalsin sisko kadina hamile diye yer veriodum. böle elimi kaldirdim tam, elim havada kaldi.... ''e pard... hm ok'' y u no pregnant! seklinde, indirdim ki..... kadin siskoymus aslinda. hamdolsun teget gecti. söylesem bi de, dayak bile yerdim belki o kadindan tititi ama usta o nebicim göbek, yusyuvarlak! neese ben burayi aglama duvari olarak kullanmayi kesip yemek yiyim de kendime geliyim. cok güzel de cin yemegi yaptim, curryli hindistancevizi sütlü soya soslu, mantarli ve taze soganli tavuk mmm. yazin en iyi bu gidiyo. ay susamiyorum imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dötünü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 e kadin hamile degil sisko abi. allah(C.c) anali babali neyini büyütcek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 senin postuna yazdığımı nerden çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sana değil vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kardeşine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 istanbula varmis bulunuyorum zihihiihihihihihihiihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 komik bişeymi bu? komikte benmi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 eğlensin kendi çapında boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 en içten şekilde tüm bankaların allah belasını versin. böyle salak bir prosedür olabilir mi ya. insanın ödeyecek gücü varsa neden üzerinde kredi varken birdaha kredi vermiyorlar. onu da geçtim eskiden kredi alırken aile gelirini gösterirlerdi şimdi kişi gelirini istiyorlar. tekrar ediyorum umarım topunuz batarsınız allah belanızı versin. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 batarlarsa herkesin başı yanmaz mı sanıyorsun bella? halkın tamamının kötülüğünü mü istiyorsun sen allaşkına? bankalar neyse de bizim suçumuz ne? bu garibanın suçu ne? fatma ninenin suçu ne? yaşlı amcanın suçu ne? bencil olma lütfen bella... hiç yakışmadı gerçekten. hiç yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 offf yaz okuluna gidiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 banane ya. ben yanmışım burda, stresten iç organlarım patlicak 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bencil olma bellacığım senden büyük allah var. yemin ediyorum stressin kralını gösterir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dakikalar cok önemli. dakikalar... 5 dakka sonra ezber fasli basliyo. en iyi ezberleme yöntemi hikaye uydurmak diyolar. deneyelim bakalim neler cikcak ortaya. kestane gürgen palamut gel jewbacca* burda derdi unut soykirim negzeeel negzeeeel pffff dasaaa hepsi senin yüzünden, loopa sardim birakamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Günlük lan hayatımda ilk defa basınca giden bi araba kullandım.Çok zevkliymiş.. Neyse tatil bitti şimdi bütlere çalışma zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 NİHAHAHAHAHAHAH nil'in zihnine nifak tohumları ekmeye başladım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kücük ehec'im benim. ne kadar da cakalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Tatil yapmaktan vazgeçtim. Ama bu son 1 buçuk haftamı baya dolu geçirmeye karar verdim. Yarından başlayarak ama asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar