Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 günlük afrikalı kölem yerlere sıçmış bugun hep, diğer kölelere sildirdim
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Tatre_ çok fakir diyor, rencide oluyorum. Ban Him!
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bugün yine yollar gözüküyor bana anonim olmanın verdiği huzurla burda rahatça 'uzun yollarda,trafik oldugunda,toplu taşıma araçlarında, kısaca çek sağa tuvalete gidicem diyemedigim her araçta sanki heran altıma yapıcakmışım gibi hissediyorum aksine ben şişman bir adamım o kadar sık tuvalete bile çıkmam böyle bir sorunum var' dedigimde burda insanlar cidden yardımcı olmaya çalıştılar ki ben trollenirim falan sanıyordum o yüzden sizlerinde yardımını unutmayacagım çok sagolun beyler fakat gerçek hayatta soyledıgımde de fena yardımcı oldu ınsanlar hatta altına yapanlar falan çıktı anlattılar zamanında yaptım ettım dıye falan baya boyle sıradanlaştırdılar sanki normal bir olaymış gibi, belki daha insanlık ölmemiştir belki daha hala umut vardır konuya bak millet dalga geçicegine yardımcı oluyor valla gözlerim yaşardı.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 of geç kaldım ya çok fena acil işlerim vardı. patron aradı daha saçımı yıkıyodum falan. shit
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Arkadaşım evleniyor sabah msnden msj atmış arasana beni diye, aradım telefonu açıp LAYT! niye aramıyorsun insan bi arar diye girişti ahaha stres olmuş galiba =D Duj alıb bankaya gideceğim günbük şimdi, sonra ofise geçip arabayı alayım oradan, ondan sonra dershaneye gidip müdürü alayım oradan avkata geçeyim soora anca yetişiriz nikaha eved.
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Gece uyuyamaz oldum. Gene uykusuz uykusuz gidiyoruz okula ya. Neyse son bir hafta kaldi.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 çok sıkıcı bir gün. halbuki cuma en sevdiğim gün günnük. kar yağsa keşke.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bugun karşıya geçtikten sonra çok güzel geçicek. Kız arkadaşımla 3. yılımızı kutlayacagız ve sonra B.B. King hakkında sunum yapıcam ve akabinde evime gelip kendi kendime yemek yapacagım üstüne bi de bu haftasonu draftlarım var 2 tane aşırı güzel duruyor herşey :D Haftanın en sevdigim günü çarşamba direk benim. Açık arayla hemde. Öyle ne haftaiçi gibi ne haftasonu gibi yarım yamalak takılıyorum. Cumaları çok boş geçıyor sanki mecburi dışarı çıkılmış bir haftasonu gibi pazartesi zaten belli garfield sebepleriyle ama carsamba daha boyle bir dışarı cıkmam gerekmıyormuşta ben çıkmak ıstemişim gibi geliyor.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 g.z yıldönümü için. çarşamba bizde bütü ailenin bir arada olduğu gün ( dışarı çıkma yasağının kibarcası :) o yüzden cuma cumartesi yönetir diyorum.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 çarşamba kahve molası, cuma yemek arası, cumartesi ateş bacası.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 İnşaat için 350-400 dediler ya bi degedin bugün beni aramayın dedim. Küçültürüm lan orayı o kadar para vermem ne öyle hayret bişi.
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 BB.King hakkında sunum yapmak. Mekanik Pres hakkında sunumum var lan benim.
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi sen de olmasın günlüğün tadı tuzu yok.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ne bicim bir fırtına var istanbulda arkadaş,maçkadan taksime yürürken ölüyordum.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ankarada fırtına öncesi sessizliği var tamam.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 küheylan said: abi sen de olmasın günlüğün tadı tuzu yok. eyvallah
Öne çıkan mesajlar