Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün yine yollar gözüküyor bana anonim olmanın verdiği huzurla burda rahatça 'uzun yollarda,trafik oldugunda,toplu taşıma araçlarında, kısaca çek sağa tuvalete gidicem diyemedigim her araçta sanki heran altıma yapıcakmışım gibi hissediyorum aksine ben şişman bir adamım o kadar sık tuvalete bile çıkmam böyle bir sorunum var' dedigimde burda insanlar cidden yardımcı olmaya çalıştılar ki ben trollenirim falan sanıyordum o yüzden sizlerinde yardımını unutmayacagım çok sagolun beyler fakat gerçek hayatta soyledıgımde de fena yardımcı oldu ınsanlar hatta altına yapanlar falan çıktı anlattılar zamanında yaptım ettım dıye falan baya boyle sıradanlaştırdılar sanki normal bir olaymış gibi, belki daha insanlık ölmemiştir belki daha hala umut vardır konuya bak millet dalga geçicegine yardımcı oluyor valla gözlerim yaşardı.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım evleniyor sabah msnden msj atmış arasana beni diye, aradım telefonu açıp LAYT! niye aramıyorsun insan bi arar diye girişti ahaha stres olmuş galiba =D

Duj alıb bankaya gideceğim günbük şimdi, sonra ofise geçip arabayı alayım oradan, ondan sonra dershaneye gidip müdürü alayım oradan avkata geçeyim soora anca yetişiriz nikaha eved.
Mesaj tarihi:
Bugun karşıya geçtikten sonra çok güzel geçicek. Kız arkadaşımla 3. yılımızı kutlayacagız ve sonra B.B. King hakkında sunum yapıcam ve akabinde evime gelip kendi kendime yemek yapacagım üstüne bi de bu haftasonu draftlarım var 2 tane aşırı güzel duruyor herşey :D

Haftanın en sevdigim günü çarşamba direk benim. Açık arayla hemde. Öyle ne haftaiçi gibi ne haftasonu gibi yarım yamalak takılıyorum. Cumaları çok boş geçıyor sanki mecburi dışarı çıkılmış bir haftasonu gibi pazartesi zaten belli garfield sebepleriyle ama carsamba daha boyle bir dışarı cıkmam gerekmıyormuşta ben çıkmak ıstemişim gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
g.z yıldönümü için. çarşamba bizde bütü ailenin bir arada olduğu gün ( dışarı çıkma yasağının kibarcası :) o yüzden cuma cumartesi yönetir diyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...