Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 günnük gene gece geldi gene sarmalıyor beni ohş , /geceye bırakır kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Dile kolay 480 tane kontrol! zihnim aktı ama bitti. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ölsem çogzel olar ya. Eved eved ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 lan günnük çok uykucu oldum ya üff sabah erken kalkmak sanırım beni bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 günün son taskini bitirip günler süren uykusuzluğuma son vereceğim sanırım. bitmedikçe zorluyordu beni. şimdi 1-1,5saate bitiririm lan vix'de düşmüş. iyi mi.. güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aşkı memnu olduk resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 günlük, günü güzel geçirdim bence sıfır uykuyla ama eve gelince "lan uykusuz halimle sunum mu hazırlicam sökerim böyle işin tahtakalesini" dedim ve do-muz gibi uyudum şu an sabah 9'a kadar vaktim var ve çok rahatım lan ooh hayat buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bok.. 1,5saate bitmedi. ahahahahhahahaha T______T valla bu gece ya o bitecek ya da ben. yok baydım ben artık kahve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi yakında olsan içmeye giderdik bak. cidden baydım kağıtlara ve ekrana bakmaktan. şöle classic american diner olsa yakında 7/24açık gidip bi acı kahvelerini içsek. orada yayılıp kağıtlara baksak falan. ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 uyusam ya artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hala kağıt diyosun hacı. çık bi dolaş kendine gel. üzme bu kadar kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi tablet al da ağaçlar kesilmesin. çok kağıt gitti çok.. T_T ormanlara acıyorum ben en çok. çok saçma ama az önce 6aylık olduğumu farkettim o_O bayağı buçuk yaş kutladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dasaaa gelişimini tamamlayamamış günbük. İçim yanıyor pek çok. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hello günlük. bugün tüm gün erkek arkadaşıma hediye baktım yılbası için. çok güzel şeyler aldım, inşallah beğenir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 şu özel günler için hediye alma olayı bi bana mı ters ve mantıksız geliyor. bi obje veya herhangi güzel bir fikir aklıma geldiği an hayatımda değer verdiğim biri ile eşleşirse (örn: aww bunu bi görse bi duysa sevinçten delirir) yapmak en güzeli ve süprizlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yok, sen haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ne bileyim sdf ben seni bu özel gününde düşündüm aha bak sana paramla hediye bile aldım bu yüzden mutlu olmalısın bana biraz hakaret gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 allah bizim belamizi versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o da güzel ve anlamlı, ben de severim ortada birşey yokken hediye almayı, birşey görüp birini hatırlatınca, aa sevinir ya falan diyip hediye almak çok sevimli bir hareket bence. bu tarz günlerde de insanda bir beklenti oluyor ister istemez, hediye almak, hediye vermek güzel şeyler bunlar özel gün olsun olmasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben de tedirginlik oluyo genelde, kimbilir ne alakasiz sacma seyler verirler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 biblolar mumluklar böyle binimum toz tutacak göz yoracak şeyler için anı kutum var yer yer açıp ne de güzel bir saatlimumluklubiblolu yersileceği almışsın bana esracım teşekkürler diyip kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben sevgilime elma dilimlicem yılbaşında yani sevgilim olsaydı elma seven kızları özele bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar