jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 anemmmm zaaalandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 neyse günlük bazıları işinde çalışırken ben spora gidip geleyim bi sonra da ayn rand'a girişecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 senko said: jaffa said: cumartesi işe gelmek priceless -_- zaaaa :D ZAAAAA :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 1 haftada 5 sezon dexter izledim zaten hepinizi bulurum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 jaffa said: 1 haftada 5 sezon dexter izledim zaten hepinizi bulurum -_- maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Yeni kalktım ben günlük. Mal gibiyim çok uyumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sen de işe gitsene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 işten çıkıcam 15 dakka sonra eheremehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 İptal ettim her şeyleri toplantıyı haftaya aldım tüm gün yayıp akşama sizle akacaz alemlere =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bensiz mi patron :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gel olm sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Koş hacılatte sende ayıb ediyorsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ankarada hava süper -inadıma- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 angarıların güzel hava tanımı :S deli rüzgar var bizim burda... ankaranın en ucunda olduğumdandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 trabzonlu olduğumdan yağmur yağmadığı için güzel hava diyebiliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Abi güneş ışınları üzerine düştüğünde ısıtıyorsa o hava güzel havadır. Gölgede her zaman üşürsün Ankarada =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Günlük, Dün yine ilginçlikler peşimi bırakmadı. Arkadaşın doğumgünü partisi için bara gittik. Biz zaten pastayı falan kaçırdığımız için saat geç olmuş ortam hafiften akıyodu. Sonra 3 kız 1 erkekli bi masadaki hatun hayvan gibi kesmeye başladı. Ama ben ben olalı böyle kesiş görmedim bi bayan tarafından. Tuvalete falan giderken de bana bakıp dudağını falan ısırıp iç geçirmeye başladı. Bi keresinde onlar tuvaletten çıkarken ben de önden sigara içemeye çıkıyordum ki, hatun arkamdan göğüslerini sırtıma dayayım itmeye başladı sonra durdumö ne oluyo diye belime sarılıp önüme geçti gitti. En son da artık ben da biraz bakmaya başladım bunlar kalkıp gitmeye hazırlanıyolardı, önden çıktılar ben de arkadan ağzımda sigara ile kapıya koyuldum. Kızın bi arkadaşı beni gördü arkaya dönünce, yanındakine "seninkine arkada" falan diye fısıldamaya başladı. Ben de durdum tam kapıda sigaramı yaktım, kız da elini götüme atıp "Ahhh, neyse" diyip gitmeye hazırlanıyodu, sonra dönüp bi telefon falan alsaydım bari dedi. Aldım elinden telefonunu yazdım kaydettim, sabah da mesaj falan atmış işte. Ne garip insanlar var hehe. Bunca yıllık erkeğim, benim daha böyle bi hardcore yazışım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ne zaman 've sonra uyandım' diyceksin diye okudum ama olmadı. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Ahahah aynısını düşündüm ama kıskanma der die şey etmedim sdf İşte bu yüzden senkoyla dışarı çıkmayı sevmiyoruz fedeyle, hep ona yazıyorlar rasmon hesabı biz kalıyoruz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sen bi abdest al nomsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 o durum da var tabi, 2 arkadaşım vardı benimle gelen, bu muhabbetten sonra direk yüzleri düştü hadi eve gidelim ortam baydı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 vicdan azabından öleceğim yalnız ben allahın her saati bi gün gibi geçiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 oha öyle olsa süper olur her saat bir günlük ders çalışabilirsin olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bu saatte uyanılır mı ya, yaktın beni skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 I used to wake up at 9.00 but then I took an arrow to the knee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar