Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Günlük,
Dün yine ilginçlikler peşimi bırakmadı. Arkadaşın doğumgünü partisi için bara gittik.

Biz zaten pastayı falan kaçırdığımız için saat geç olmuş ortam hafiften akıyodu.

Sonra 3 kız 1 erkekli bi masadaki hatun hayvan gibi kesmeye başladı. Ama ben ben olalı böyle kesiş görmedim bi bayan tarafından. Tuvalete falan giderken de bana bakıp dudağını falan ısırıp iç geçirmeye başladı.

Bi keresinde onlar tuvaletten çıkarken ben de önden sigara içemeye çıkıyordum ki, hatun arkamdan göğüslerini sırtıma dayayım itmeye başladı sonra durdumö ne oluyo diye belime sarılıp önüme geçti gitti.

En son da artık ben da biraz bakmaya başladım bunlar kalkıp gitmeye hazırlanıyolardı, önden çıktılar ben de arkadan ağzımda sigara ile kapıya koyuldum.

Kızın bi arkadaşı beni gördü arkaya dönünce, yanındakine "seninkine arkada" falan diye fısıldamaya başladı. Ben de durdum tam kapıda sigaramı yaktım, kız da elini götüme atıp "Ahhh, neyse" diyip gitmeye hazırlanıyodu, sonra dönüp bi telefon falan alsaydım bari dedi.

Aldım elinden telefonunu yazdım kaydettim, sabah da mesaj falan atmış işte. Ne garip insanlar var hehe. Bunca yıllık erkeğim, benim daha böyle bi hardcore yazışım olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...