Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

sevgili günnük

bu hafta full can sıkan ve insan hayatını kurtarmaya yönelik testlere verdik kendimizi

çalıştık çabaladık, insanlar uçarken daha emin ve güvenli bir şekilde bir yerden bir yerlere gitsinler diye kıçımızı yırttık

yarın da yırtacaz sanırım

proje büyük ama , çaktırma günnük
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1000yılın en salak adamı olabilirim lan.

sanagüveniyorum,sonsuz sayıg duyuyorum demek isterken sıçıyorum konunun içine

sen değerli birisin ve 10larca sene sonra bile bir şekilde görüşebilmemizi umuyorum demek için bu kadar sıçmak ciddden başarı bak ha ak.
500satır yazıda bunu bile doğru diyememek itşe o dhaa gerizekalılık gerektiroyr b
zaten neden değerli gördüğün birisine "sen değerlisin bence!" diyorsun ki lan. altına sen altınsın bak haberin oslun demek gibi bişi.

başka bişi demsem bile daha iyidi lan.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Kesin yılbaşında mesai yapmanı isticek

yok ayin 22'sinden 1 kadar kapaliyiz. hatta ya ben calisirim no problem dediysemde. olmaz öyle sey offical kapaliyiz bütün müsteriler biliyor eve git dinlen belki bir yerlerde tatil yaparsin dedi. Ama yilbasi ikramiyesi vermedi patron :(
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hava yarın açık ama pazar günü de yağacak gibi duruyor. şemsiyeleri almakta fayda var. umuyorum ıslanmadınız çok. ben unuttum sabah "bu öğlen çok yağmur var bak!" demeyi.

ahanda burada var.

dönüşte gps'e güvenip beni trafikten çıkartsın diye en uygun hızlı rota çizdirip ana yolları da kapattım..

çamlıca üstünden acıbademe tabiri caizse bir ralli parkurundan getirtti beni. öyle böyle değil geldiğim yol.

kalanında bir adım dahi ilerleyemediğim bir gün oldu. pazartesiyi bekliyorum artık.

Sosyal ağlarda paylaş

Çarşamba akşamı yardım ayagına yapılan eglencelerden birindeydim ikiz arkadaşlarım birinin sevgilisi ve benim kız arkadaşım olarak gittik sonra benim yol maç falan derken korku saldı dedim ikizlerden sevgilisi ile gelene sen senin kız arkadaşını zaten bırakıcan kız arkadasımın evi de yakın ki zaten yıllardır tanışıyorlar dedim onuda atabilir misin ben gelemicem durum vahim tabii dedi.

Olay taksimdeydi zaten ikizlerden geriye kalanıda beni aldı götürdü fatihte ailecek kalıyorlar anneleri babaları sagolsunlar gecenin bir yarısı anlayışla karşıladılar beni.

Sabahta ayrı facia kadıkoye geçicem eminönünden bilmiyorum fatih eminönü arası mesafeyi yine aynı ikiz aldı götürdü beni iskeleye ordan geçtim kadıkoye rahatladım anca.

Tabii 23 aralıkta kız arkadaşımla 3. yılımız ve kutlama beklıyor yavrucak ben gece saatlerine kalamıyorum anca vapur ile dönebiliyorum ve iki yakayı birbirine baglayan ve tuvaleti olan en geç taşıma aracı saat 23:00da karaköyden kadıkoye kalkıyor. Saat 23:00dan sonra cuma akşamı avrupa yakasından anadolu yakasına geçen ve tuvaleti olan başka araç biliyorsanız çok memnun olurum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...