Karea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sevgili günnük bu hafta full can sıkan ve insan hayatını kurtarmaya yönelik testlere verdik kendimizi çalıştık çabaladık, insanlar uçarken daha emin ve güvenli bir şekilde bir yerden bir yerlere gitsinler diye kıçımızı yırttık yarın da yırtacaz sanırım proje büyük ama , çaktırma günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 abi 1000yılın en salak adamı olabilirim lan. sanagüveniyorum,sonsuz sayıg duyuyorum demek isterken sıçıyorum konunun içine sen değerli birisin ve 10larca sene sonra bile bir şekilde görüşebilmemizi umuyorum demek için bu kadar sıçmak ciddden başarı bak ha ak. 500satır yazıda bunu bile doğru diyememek itşe o dhaa gerizekalılık gerektiroyr b zaten neden değerli gördüğün birisine "sen değerlisin bence!" diyorsun ki lan. altına sen altınsın bak haberin oslun demek gibi bişi. başka bişi demsem bile daha iyidi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 pogodi said: şu hayatta abim ve iki üç insan hariç, en yakın arkadaşlarımdan bile dönem dönem tiksiniyorum. insanları sevemiyorum. şunun tersini diyemiyorum lan işte. 2-3insan hariç kimseye güvenemiyorum diyemiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 günlük lan hatunun verdiği kartı kaybetmişim. FAK! neyse bara tekrar gidip "dün akşam kim vardı burda ehe ehe" diye soracaz artık sdfgdf edit: LAN 20 Euro verdiğim akbilimsi hedeyi de kaybetmişim. hay a.... edit2: puahaha ikisini de buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 çok hastayım çoooook :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ise basladigim ilk ayda ne kapi ne pencere birakan bagiran cagiran patronum, az önce iki kar tanesi düstü diye. Seele bey siz bugün eve erken gidin, kaza yapmanizi istemem dedi. Duygulandim nedense mahcup oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Kesin yılbaşında mesai yapmanı isticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 530 bin oyro istediler günlük bugün yörügetlan ben yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalıdan daha ucuza hallederim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 NolaxThensbane said: Kesin yılbaşında mesai yapmanı isticek yok ayin 22'sinden 1 kadar kapaliyiz. hatta ya ben calisirim no problem dediysemde. olmaz öyle sey offical kapaliyiz bütün müsteriler biliyor eve git dinlen belki bir yerlerde tatil yaparsin dedi. Ama yilbasi ikramiyesi vermedi patron :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yılbaşı zammıda vermez o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 doublepost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 İki post sonra olur o ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 burda yilbasi zammi diye birsery yok. yilbasi ikramiyesi'de maasin yarisi olur. eger sendikali yada tarifli calismiyorsan. (bende sendika felan yok). Genelde senede bir oturur konusursun. Ben zaten 2 ay önce zam aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 15 saatlık emegi hiç ettin kedi le fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu run u foolllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 o eli kaldirmayacaktim gunluk. simdi iki secenek net olarak var ama hangi secenegin dogru olduunu hic bir zaman ogrenemeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hmm hava yarın açık ama pazar günü de yağacak gibi duruyor. şemsiyeleri almakta fayda var. umuyorum ıslanmadınız çok. ben unuttum sabah "bu öğlen çok yağmur var bak!" demeyi. ahanda burada var. dönüşte gps'e güvenip beni trafikten çıkartsın diye en uygun hızlı rota çizdirip ana yolları da kapattım.. çamlıca üstünden acıbademe tabiri caizse bir ralli parkurundan getirtti beni. öyle böyle değil geldiğim yol. kalanında bir adım dahi ilerleyemediğim bir gün oldu. pazartesiyi bekliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oha isten ciktin evemi geldin. bazilarinin hayati cok güzel. cok kisakaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yok be, hoca ile görüşmem vardı. Aklıma gelmişken "Herkes kendi kaderinin demircisidir" diye bi laf vardı ya, işte bazen çok zorlamamak ve akışına bırakmak gerekiyormuş. Söylediler, anladım ama uygulamam zaman aldı. Eski alışkanlıklar kolay ölmüyor nihayetinde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Kafam çok bozuk günlük, karışma çıkan ilk kişiniz ağzına s.çabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Çok Zen mode-on durumdayım. Gel konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Çarşamba akşamı yardım ayagına yapılan eglencelerden birindeydim ikiz arkadaşlarım birinin sevgilisi ve benim kız arkadaşım olarak gittik sonra benim yol maç falan derken korku saldı dedim ikizlerden sevgilisi ile gelene sen senin kız arkadaşını zaten bırakıcan kız arkadasımın evi de yakın ki zaten yıllardır tanışıyorlar dedim onuda atabilir misin ben gelemicem durum vahim tabii dedi. Olay taksimdeydi zaten ikizlerden geriye kalanıda beni aldı götürdü fatihte ailecek kalıyorlar anneleri babaları sagolsunlar gecenin bir yarısı anlayışla karşıladılar beni. Sabahta ayrı facia kadıkoye geçicem eminönünden bilmiyorum fatih eminönü arası mesafeyi yine aynı ikiz aldı götürdü beni iskeleye ordan geçtim kadıkoye rahatladım anca. Tabii 23 aralıkta kız arkadaşımla 3. yılımız ve kutlama beklıyor yavrucak ben gece saatlerine kalamıyorum anca vapur ile dönebiliyorum ve iki yakayı birbirine baglayan ve tuvaleti olan en geç taşıma aracı saat 23:00da karaköyden kadıkoye kalkıyor. Saat 23:00dan sonra cuma akşamı avrupa yakasından anadolu yakasına geçen ve tuvaleti olan başka araç biliyorsanız çok memnun olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 millet penisiyle uçak kullanıyor, ben zor işiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sonda taktır abi valla bana gına geldi senin idrar torbandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Abi sen arabada altına sıçmaktan mı korkuyorsun şimdi? so much for zen bu arada 500!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar