Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Annem o tribi bana hiç atamadı. 95 alamadım hiç, belki 65 alınca neden 70 degil falan olabilir o. Annem ama tam o kafada hatundur harbiden 95 alsam neden 100 degil dermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ulan 10-15 kuruş için wow hesabını uzatamadım lan, şimdi işin yoksa film dizi bul izlemeye. offf. bi dahaki sefere 5 lira fazla yükliyicem yeminle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu saatte işe gidilir mi aq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu saatte işe gitmeyi özledim desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi sol tarafım ağrıyor yahu.. göğsüm falan da. kafam da ölücem galiba.. hurray! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sabah olsa da bi an önce saçımı kestirip boyatsam. Bi de topuklu ayakkabı giymek büyük eziyet, ayaklarım ağrıyo. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Günaydın mı acaba?Ben hala günayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 j-pop dinle kendine gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 neden uyuyoruz? dinlenmek için. uyuduğum halden neden daha yorgun, tüm kaslarım bacaklarım maraton koşmuşçasına kasılmış halde uyanıyorum o halde? "uyur-triathlon koşar" falan mıyım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bilinçaltın sana küçük süprizler yapıyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 streslisin hoca ondan ya da yatak problemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 rüyamda bayağı kabuslardan falan kaçıyorum sanırım. rahat 1aydır böyle abi, geberik kalkıyorum be. doktora gitsem ne diyeceğim onu da bilmiyorum. uyuyorum ama daha yorgun kalkıyorum. yatak güzel ama bi ters düz edeyim bakalm. belki bi işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 pasiflora hacı. deliksiz uyku. eğer kesmezse xanax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hmm gidip alayım cidden yahu sırtım kollarım omuzlarım falan kitlenmiş bayağı. yarın öbürsü gün donmuş ceset gibi kasılı kalkacam diye korkuyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 pasiflora iç uyu, sonra sabah kalk hamama git, bi tellağın altına yat, ordan kalk masaja git, paraya kıy. rahatlarsın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 moldova'ya vize kalkıyormuş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 offf gece gece elektrik kesildi, buz gibi oldu oda.yatsam mı ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 size verilenden daha fazla değer vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 günlük şafak bir gün daha attı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 dasaaa said: size verilenden daha fazla değer vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 lan ne yaptım da acaba bu çileyi çektim diye 1 haftadır dövünüyodum. meğer bişey yaptığım için çile çekmemişim, ödüllendirilmek için çekmişim lksdfjslkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bugün kamera ve telephoto lens i alıp 14 km civarı yürüdüm. Vahşi yaşam fotoğrafları çekmek için Richmond Park'da idim. Devasa, orman gibi bir yer. Hava sıcaklığı 7C, yağışlı, rüzgarlı ve aşırı bulutlu idi. Gündüz vakti ışık namına bir şey yoktu. Erkek geyiklere kaportayı çizdirmemek için (valla rahatsız olunca fena dalıyorlar geçenlerde birisini sağlam yaraladılar) usulca yaklaşıp bir süre takılıp biraz daha yaklaşma politikam işe yaradı. Bol bol fotoğraf çektim. Fotoğraflardan bir kaçını görsel sanatlar'daki fotolarım konuma eklerim bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 colin mcrae.. toprağın bol olsun baba. iki net kaza atlattım bugün. birincisi benim salaklığımdan dikkatim dağıldı. vuracaktım arkadan. ikincisinde ise hiç suçum yok. tek yön yolda hızlıca giderken viraj içinden geri geri gelen araç çıktı. tamam cidden hızlıca gidiyordum ok. ama tek yön işte lan. geri geri kaptırıp geliyor adam! yüce cmr ve g25 sağolsun kurtardım. ha bu kazadan kurtarabilmek günün berbatlığının daha da berbat hale gelmesini engellemedi elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 eski mouse un tehlikenin* farkına varıp birdenbire düzgün çalışmaya başlaması durumu *tehlike: yarın yeni mouse geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 günlük, why does my heart feel so bad? why does my soul feel so bad? these open doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar