Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 @fede işte bütün başarısızlıklarının sebebini dünyaya bakışındaki bu dar görüşlülük özetliyor. ama yok lan, bence bilardo daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 senkoyu tavacı recebe götürelim o zaman orda ısmarlasın ajakjhsdkfjshfskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben mi angaraya gelsem yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Gel valla =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gerçekten tv'nin en iyi zamanıydı bu http://www.sabah.com.tr/fotohaber/kultur_sanat/80lerin_kult_dizi_ve_cizgi_filmleri?tc=56&albumId=21691&page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kısa vadeli, günü kurtarma adına yapıan tüm ciddi plan-projelerden nefret ediyorum günlük. Bu cahil insanların yönetici konumunda olmalarından da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dasaaa said: gerçekten tv'nin en iyi zamanıydı bu http://www.sabah.com.tr/fotohaber/kultur_sanat/80lerin_kult_dizi_ve_cizgi_filmleri?tc=56&albumId=21691&page=1 Hemen hemen hepsini izlemişim lam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lan günlük param var şu an. pek harcamıyorum son zamanlarda. zaten yemeğe harcıyodum bi tek (içkim yok kumarım yok...........) şimdi evden yemek yolladılar, hatta ev arkadaşımın annesi de yemek yolladı yemeğe doyduk. diyorum ki bi ekran kartı mı çaksam. bu sefer de 1 hafta sonra param bitince peder (baba demenin delikanlıcası) hayırdır ne iş dicek. ama yine de konuşayım bi ya, diyeyim böyle böyle ekran kartı alıcam, durumlar iyi mi sorayım. bi de sabah 9'a ders koyulur mu ya, öyle ufak tefek de ders değil bölüm başkanının dersi direk. insan biraz yumruğunu masaya kor saat 10'a falan çeker dersi, bu ne la. bi ara ne güzeldi 11'de falan uyuyodum en geç sabahları 7'de kendi kendime uyanıyodum, enerCİ bombası gibiydim. gene döndük eski sisteme götümü kaldıramıyorum şimdi yataktan. ha 4.3 geliyomuş yarın, ben daha yeni firelands yaptım pazar günü. skyrim skyrim skyrim'den sonra değişiklik oldu, shadow priest'e de biraz daha ısındım güzel dps çıkarınca. skyrim de sonunda baymaya başladı hafiften, ama mesela şu ekran kartı işi olursa en baştan başlarım fsaf. odam çok güzel oldu bu arada, ufak bi oda ama gene de yere kilim atınca duvara giysi vs. asmak için de bi çivi çakınca oda kendine geldi. tabi masayı filan da topladım biraz. ama esas seneye filan tek başıma bi eve çıkabilsem ne güzel olur diyorum ama zor tabi, bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 wastyrx said: Gel valla =D ben antalyaya gidiyom yea. asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ben olsam bende Antalyaya giderdim. Orası sıcak, güzel tabi. Senko da hala bize yemek ısmarlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 oldu mu o 20 şimdi :< http://p.twimg.com/Afb0x67CAAA12N8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi şu sırf kendisine değer biçsin diye genel tarafından sevilen şeyleri sevmediğini iddia ederken olayları süper abartanları sevgi ile sarılarak boğsak... rahatlamaz mıyız sence? bak şimdi anlatınca anlayacaksın "...film çok kötüydü, yarısımda çıktım sinemadan..." bre salak evde izlesen anlarım da 15lira vermişsin it! "... gerçekten sadece bir ısırık alabildim ve devam edemedim. hayatımda bu kadar berbat bişi yememişim..." dediği yer de herkesin sevdiği yerlerden bir tanesi. ulan, bi ısırık alıp devam edemedim diyeceğin ne vardı lan içinde! tuzlu küflü ekmek mi ulan bu! kendinizin süper değersiz olduğunuzu bildiğiniz için sırf "ay çok değerliyim!" imajı vermek için bu gibi salaklıklara girmeyin işte. tr'nin bi çok yerinde, bi sürü gelir grubundan, bi sürü farklı kökenden aile ile yaşayarak geçirdim çocukluk ve gençlik yıllarımı. şunu gözlemledim, ailesi aşırı fakir olanlar yediklerinde problem çıkartan şımarıklıklar yapıyorlar "ben biber yemem" "patlıcanı ağzıma sürmem" tarzı şeyler bunlar! kereviz, bamya falan da değil. bildiğin şımarıklık yaparak, bişiyi beğenmeyerek bi bok olduğuna inanıyor işte. çocuk psikolojisi. hah bu adamlar da çocuk psikolojisini aşamamış tipler. yapmayın! lafın gelişi, karşı tarafı kızdırmak için yazın elbette. ama ciddi ciddi "ay iğrençti, gidip peçeteye çıkarttım!!!" demeyin mesela çok kral, herkesin bildiği sevdiği yerler için. sizin oraları kötülemeniz sadece "hmm eşek t-bone yiyince kusuyormuş demek.. saman söyleseydi keşke" diye düşünmemize sebep oluyor. eşek olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 domatis, salatalık bazende marul harici ot yemem ben, demek fakir olduğumdan böyleymiş O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 domates ot mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 wastyrx said: domatis, salatalık bazende marul harici ot yemem ben, demek fakir olduğumdan böyleymiş O_o fesleğen nane lollorosso roka kuzukulağı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 sanırım ilk defa açtığım bir konu kitlenmiş. çok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mantının üstüne nane atarım biraz ama bazen. Çok mu garip ki? dasaaa said: wastyrx said: domatis, salatalık bazende marul harici ot yemem ben, demek fakir olduğumdan böyleymiş O_o fesleğen nane lollorosso roka kuzukulağı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi şu önceki sayfadakilere bir de çizgiromandan veya kitaptan çekilen film-dizi hakkında "bir sonraki bölümde bilmem kimin öleceğini sanmıyorum!" falan diyenleri de ekleyin. allahım, inanamıyorum yahu ne salaksın sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 garip değil mantı üstüne nane. hmmm... çok doymamış olsam karton kemirmekten gidip üstünde nane de olan bir mantı düşleyip karton yerdim. hmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yicek kartonum bile yok. Çok acıktım yea T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bi gün erken dogum günümü kutladılar tamda yarın nasıl ekerim diye düşünürken çokzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 2-3 gündür 1 saat,40 dakka vs gibi posta posta uyuyorum. 20 saat falan bi uyusam çok temiz olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar