Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 patronum bana yeni monitor almis na böyle kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 nesini arastiracan ki? asyaliysan fakirsin ve amele gibi calisirsin kimsenin calismadigi islerde, zengin suudluysan komsularinla ferrari yaristirirsin, moderate suudluysan zengin suudlu arkadas bulup ferrarisine binmeye calisirsin fakir suudluysan da asker veya polis olmaya kasarsin. ingiliz veya amerikaliysan compoundda oturursun, alkolunu, filipinli hemsirelerini alip cosar durursun. turksen eger ya berbersin, ya donerci ya da kaportaci... eger uni bitirdiysen 99.9% insaat muhendisisindir, 00.1% ihtimalle de bankada forexci olursun. Sormak istediklerini sor masq. tuttugun takim asiri kotu olsa da sana yardimci olurum 1. agizdan kaynak lazimsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 00.1 ihtimal sdjfklsd yani şeyh amcaların yardımı YANİ TORPİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 e evet... problem goremiyorum burda asdhahd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben de göremiyorum. Belirtmek istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 *Buraya küfür yerleştirin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 olm az çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 istanbul trafiğinden nefret ediyorum. edit: bi de daracık sokakta panameraya sürtüyodum az daha asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 angara geceleri hhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Duyanda pavyona gitti falan sanar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 angarada eğlence için gidebileceğin pavyondan başka bişey var mı ki? diyip tartışmabnaşlatiim ssdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Günlük; 18 saat kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mr_Hand said: angarada eğlence için gidebileceğin pavyondan başka bişey var mı ki? diyip tartışmabnaşlatiim ssdfsf Bissürü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 wastyrx said: Duyanda pavyona gitti falan sanar =D ona sen götürcen olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Selçuk akşam msj atarsam beni arayıp abi çok acil lazımsın dersin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 çoh sıkıldım 1 saat var daha sene 2011 hala cumartesi çalışıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ne iğrenç bir hayat. 1 alana 1 bedava kampanyasından diş macunu ve gargara aldım ve kampanya tam da diş macunumun bittiği zamana denk geldiği için sevindim. sanki gerçekten sevindirici bir olay üstteki çocuk evini süpürünce şaşırdım. hiç süpürmezdi halbusi! evet çok şaşırtıcıymış evet geç kalktım ve bir süre sonra zaten hava karardı bile.hmm deli gibi iç karartıcı huh? ve diş etlerim yine kanamaya başladı. ooo ne kadar üzücü, geçmiş olsun. ne iğrenç bir hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ay dasa bir kere de mutluluk paylaş ya allah senle yaşayana sabır versin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bella said: ay dasa bir kere de mutluluk paylaş ya allah senle yaşayana sabır versin sdf sen benle paylaşsana bişiler. istanbula gelince bi ara sor. bayat ekmeğimizi kıralım, tek şekerli çayla paylaşalım. umuttan küçük martılar yapıp istanbul siluetine doğru uçurtalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hemen paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 1kg aşure geldi günlük, bu akşam yemek yemesem de olur mmhm http://www.surf2istanbul.com/wp-content/uploads/2010/03/asure.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Pazar sabah 8'de kalkıcam diye kendimi eve tıktım bu akşam. Sabah 10'dan akşam 5'e kadar eğitimim var yiea. Dışarı çıksam akşam, muhtemelen yarın hiç bişey anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar