wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Klasik makineci.. Bi hatun için kardeşini siliyor cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abi normal olan o. Abine iki lölölö yaparsın gönlünü alırsın. Sonra abin niye sana kızsın ki, senin aklını çelen hatun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 seagle fanteziye girmeye başladı. hoca hatun yok şu an ortada :D kaçırmış adam. sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abi adam fırsatı kaçırmış biraz kafasına vuralım yani sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 mesaiye kalmayı değil de hastalık aşamasında mesaiye kalmayı dert ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hom sivit hom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ekmek almaya bakkala gittim, daha ekmek gelmemiş. oturdum eti petibör yiyorum, zavallı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ekmek kurtkoyde sapsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bakalım bugünün V kerizi kim olacak. Abimin arkadaşlarıyla lan parti yapacak mışız. Adamlar olayı doğru yapıyor en azından full sap değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ahah lan partiye gelen kız mı olur lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yalnız soru çok saçma oldu sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Var =D O yüzden bugün çogzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 youtube comment fighta dahil oldum 1dakka sonra napıyorum lan ben dedim posta basmadan kendime geldim. bide annem sevdiğim hiçbişi yapmamış lan o kadar yoldan geldim gene gittim dışardan yedim gerçi buranın döneri için bile o kadar yol çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Doğum günümde forever alone guy oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Dışarısı soğuk zaten, ha diyosan house party yaparım, bak o zaman hemen atlar gelirims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ana baba evinde ne house partisi höllö höllö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Keşke bu senede löseve bağış yapsaydım. Öldüm lan yorgunluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Az önce meyhane kültürü ile ilgili bi kaç yazı okudum, derken gerisi geldi. büyük keyife girdim falan. şuan canım acaip rakı istiyor, şarkılar da hafiften eşlik etmeye başladı. evde 2 kadehlik rakı da var dolapta da, annenin evinde olunca garip geliyor. gitsem koysam bir kadeh sıkıntı yaratırlar mı acaba, babam bişi demez de, annem aa olum bu ne demek oluyor şimdi demesin. çok canım sıkkın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 wastyrx said: Keşke bu senede löseve bağış yapsaydım. Öldüm lan yorgunluktan. bana bağışlasaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Gözün doysun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 borda inanılmaz keşif şeyolmuş günlük, paraya para demiyecekmişiz.. http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/686063-borda-inanilmaz-kesif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dış mihraklar çöker hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ilk maaşımı aldım bu arada ^^ onu paylaşıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 maaşıda paylaş tam olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 3-5 kuruş bişi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar