di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Kore olmasin o ? Calistigi yerden bi haber lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 huawei çin ula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sofey engineey? ps: bende küçük ortağım artık patron falan deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 di said: Kore olmasin o ? Calistigi yerden bi haber lan adam. çin şirketi abi huawei. karıştırdın başka bişiyle sanırım. shenzhende merkezi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 aferin lan senko sonunda bölümünün hakkını verdin mi yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 di said: Yok ya oyle degil.... Kullanilabilir limitim kart limitimden epey fazla su anda. Benim bankalara yaklaşımım her zaman şeytanla anlaşma şeklinde sdf (kuzenim hariç, hsbcde çalışıyo kuzenin hariç deyin lan) o yüzden en ufak detaya bile dikkat ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 senko said: di said: Kore olmasin o ? Calistigi yerden bi haber lan adam. çin şirketi abi huawei. karıştırdın başka bişiyle sanırım. shenzhende merkezi hatta. oglm gitmişken bi şey getir bana,nesi meşur oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kölesi meşhurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ardeth said: aferin lan senko sonunda bölümünün hakkını verdin mi yoksa sdf ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 GENEL MERKEZLERI KORE SEHITLERI CADDESINDE ADAMLARIN. KORELI ONLAR!!! adasasd. cok yamuluyorum bu aralar. sonum hayrolsun. senko said: di said: Kore olmasin o ? Calistigi yerden bi haber lan adam. çin şirketi abi huawei. karıştırdın başka bişiyle sanırım. shenzhende merkezi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Sanırım yarın beraber çalıştığım insanlara, ortak çalıştığım daha büyük şirketlerden iş ayarlayacağım. Hade bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Kovuyo musun lan adamlari ? Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 "nutella yerim" said: senko said: di said: Kore olmasin o ? Calistigi yerden bi haber lan adam. çin şirketi abi huawei. karıştırdın başka bişiyle sanırım. shenzhende merkezi hatta. oglm gitmişken bi şey getir bana,nesi meşur oranın ahah abi hakketen kölesi meşhur günlüğü 5 dolar olan işçi getireyim istersen, her işini yaptırırsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 önemli kararlar aldım yarın sabah benim için dönüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 di said: Kovuyo musun lan adamlari ? Ayip. Bazen sana kızasım geliyor, sonra genelde iyi bi insan olduğunu düşündüğüm için geçiyor. Ne kadar umurunda bilemedim ama öyle söyleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 patron adamları kov beni işe al ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Kiz tabi canin sagolsun da alakayi kuramadim. Garip geldi ondan. wastyrx said: di said: Kovuyo musun lan adamlari ? Ayip. Bazen sana kızasım geliyor, sonra genelde iyi bi insan olduğunu düşündüğüm için geçiyor. Ne kadar umurunda bilemedim ama öyle söyleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 senko said: ahah abi hakketen kölesi meşhur günlüğü 5 dolar olan işçi getireyim istersen, her işini yaptırırsın sdf ayfon ayped falan yok mu oglum orda vergisiz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ora dediğin ankarada abi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 biri beni durdursun, wow yüklüyorum faaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 8de limanda olacaktı tır sözde, zabaanan erkenden kalkip gec kaldim telasiyla yardira yardira geldim nemporta, aha bu saat oldu hala yok adam. 1saat fln daha yolum var diyo bide piskin piskin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 uyumuştur az, kaza yapmasından iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 haftasonu ne biçim bozmuşum yea uyku düzenimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 wastyrx said: Sanırım yarın beraber çalıştığım insanlara, ortak çalıştığım daha büyük şirketlerden iş ayarlayacağım. Hade bakalım. altınızdaki işçilere, çalıştığınız firmaları ayarlayıp, adına aşk diyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sıçayım böyle işin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar