nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hayatımda hiç kütüphaneye girmedim desem inanır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 napak inanak mı?? nasıl yaw?:=) bir kere olsun gir bari,ilginç bir deneyim olur senin için ehehe..:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hiç girmedim ya 0 bildiğin. Merak etmiyor değilim nasıl bi yer olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Baya sıkıcı bir yer sana göre değil sdf müzik güzelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 petruc baba ağlatır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 @nomsar sdfsdfsdf dedim=) gir ya bir kere,.ok seviceksin bence. istanbul'da yaşıyorsan taksimde halk kütüphanesi var Atatürk kitaplığı orası güzeldir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sessiz yere indim karnım gökgürültüsü gibi gurulduyor be!! anaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 salavat getir, sonra götürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Facebook olmasaymış çok daha mutlu olar mışım. Möö möö duruyordu request sonra birden bir şey oldu gablettim. Etmese miydim? Neyse yea bişi olmaz gibin. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dasaa beni sevmiyor artık sanırım. şakayla karışık habire sigdir çekiyor. geçen gün de ekti. şehrin en foreveralone adamı bile seni sevmiyorsa bil ki sen ondan da losersın. bunu farkettim az önce tokat gibi çarptı yüzüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 iki lafindan biri sensin, ama cabuk sogumani istemiyor ondan... kalici olmali diyor. tepeme cikmasin hemen diyor, saglam, solid bir temel atalim diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 öyle bi yazdın ki baya baya faggotry sanacaklar şimdi İŞ İLİŞKİSİ BEYLER yanlış anlaşılmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 asdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 goldbären said: öyle bi yazdın ki baya baya faggotry sanacaklar şimdi İŞ İLİŞKİSİ BEYLER yanlış anlaşılmasın! sen kendi yazdigini bi daha okusana sdf benim postum seninkinin ardindan tamamlayici bir nitelik katmis sadece yoksa. asil komik olan gecen gün dasaaa'ya sen tam foreveralonesun ya dedikten sonra bluzuma bakip ''forever is a long time'' yazisini görmesiydi, in your face gibi oldu. komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 vaniLLe said: iki lafindan biri sensin, ama cabuk sogumani istemiyor ondan... kalici olmali diyor. tepeme cikmasin hemen diyor, saglam, solid bir temel atalim diyor... ahahah 2kere okudum bi noluyoz dedim sonra ayiktim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 vaniLLe said: asil komik olan gecen gün dasaaa'ya sen tam foreveralonesun ya dedikten sonra bluzuma bakip ''forever is a long time'' yazisini görmesiydi, in your face gibi oldu. komikti. bi dakka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ooo kavga var /mısır kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ne kavgasi. fazla heycanlanmissin sen genc, yanlis algiladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben aquilanın cevabı bekliyorum, sen bi cık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ne hayir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 asil sen cik, o ikimizin arasinda... bak asil kavga cümlesi bu. misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ikimizin arasina dassak girmis =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 uf kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar