Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Hako ben evlenirim senle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 evenlenmeyin börrege tarcin atan bir insan kendinisi aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben evlenirim saatini satar geçinir gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 wastyrx said: NolaxThensbane said: işe başvurcamda ön yazı yazması kasıyor psikoloji mezunu ön yazı yazmamda yardımcı olsana dürüm ısmarlarım ^^ Nereye başvuracaksın? Birçok yere basvuracam 10-15kadar ar-ge tasarım analiz bölümlerine cv bombandırmanı yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Meendiz olmak zor iş valla ^^ (meendizdin dimi sen öyle bi izlenime kapıldım öyle didim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mühendiz evet z ilem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Moral bozma iş için, benim ufaklık 2 yıl işsiz kaldı askere gitti geldi sonra biraz daha işsiz kaldı şimdi 1 yıl olmadı şef oldu aslanım gaplanım yaşlanınca bakacak bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: Mum_Chamber said: sevgili gunluk is gorusmesinden bile patiye giriyorum ya, allah beni bildigi gibi yapsin işsiz genel yönetici mi olur yav :P isim var, yenisini ariyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 benim ufaklık da 6 aydır falan işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mr_Hand said: @Mum yok artık leburan ceyms. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kaddafi yakalanmış diyorlar günlük, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ana yemeği yiyeceğim günlük baya uzun bir süreden sonra ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 günlük 2 gündür stüdyo moddayım lan beynim sulandı. 346436732645 tane ürün çektim. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hala derse gidemeyince vicdanim sizliyo, liseli kafasindan cikamadik. gidememek diyorum bak hala, kilif uyduruyorum. sadce fazla rahatim 20 dkda kahvemi icip kahvaltimi yapmadan, apar topar hic bir kuvvet beni evden cikaramaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bugün de 2 konteynır çıkartmamız lazım günlük, an itirabiyle 1. si bitti sayılır ama gece 12 ye kadar fabrikadayız. şayze, günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen lise okumuyomuydun acıktan nil öle bi laf dönüyodu geyikmiydi yoksa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 vaniLLe said: hala derse gidemeyince vicdanim sizliyo, liseli kafasindan cikamadik. gidememek diyorum bak hala, kilif uyduruyorum. sadce fazla rahatim 20 dkda kahvemi icip kahvaltimi yapmadan, apar topar hic bir kuvvet beni evden cikaramaz! peki ya osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nil bir dersten nolcak ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 osman? bir ders degil ki -.- gecen hafta komple gidemedim hasta oldugum icin, o sondu güya. halbuki böyle bir baslangic yapmamaliydim. neyse dönüsüm muhtesem olur ins. cansin ayrica, senin gibi bütlere kalmayacagim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 evden çıkartan veyahut sokmayan kuvvet olarak osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hahah bir haftadan da birşey olmaz yaparsın. bütsüz okul bitmez kuzucuk, mezuniyette görüşelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 escape said: sen lise okumuyomuydun acıktan nil öle bi laf dönüyodu geyikmiydi yoksa dsf dönen laflara bak, dedikoducu karilar. ben aslinda hala aciktan okuyorum, ortaokulu bitirmeye calisiyom hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bella said: hahah bir haftadan da birşey olmaz yaparsın. bütsüz okul bitmez kuzucuk, mezuniyette görüşelim =) bütsüz bitirirsem seneler sonra bu lafini alintilayip IN YOUR FACE yaparsam? bütsüz bitmezse de in my face olur -.- bu burda dursun. tarihsel önem tasiyor bu post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 arkandan konuşmuyoduk ya sende vardın msnde toplu konşmada. hatta "lisemi ahaha" diye gülmüştük sinirlenmiştin dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar