senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hadi kalkin ise gidelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 acil kulaklık istiyorum 2katı para vericem getirene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ne penis bir gün ya, amaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Geçen hafta salı günü istifa ettim hala çalışıyorum. Hayır istifa ettigime kimse inanmadı mı anlamadım ki hani istifa ediyorum benim yerime biri gelene kadar ben devam ederim sizi ortada bırakmamak için dedim ama sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mithat said: Geçen hafta salı günü istifa ettim hala çalışıyorum. Hayır istifa ettigime kimse inanmadı mı anlamadım ki hani istifa ediyorum benim yerime biri gelene kadar ben devam ederim sizi ortada bırakmamak için dedim ama sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. çok yanlış yapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 2 weeks notice, oyle ben istifa ettim hadi eyvallah diye cikilmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 acil para bulmam lazim ama nasil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 türkiyede 1 ay o süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Seele said: acil para bulmam lazim ama nasil. penisimi saticam ben, sana da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 vücudumu yasli kadinlara satmayi düsündüm ama yapamam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sevgili gunluk is gorusmesinden bile patiye giriyorum ya, allah beni bildigi gibi yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bizimkiler geri geldiler mehehe. Annem 1 ay falan söylenir sanırsam. Evde ses olması güzel bir şey. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 @Mum yok artık leburan ceyms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mum_Chamber said: sevgili gunluk is gorusmesinden bile patiye giriyorum ya, allah beni bildigi gibi yapsin işsiz genel yönetici mi olur yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Şindi bi arkadaşım kendi evine çıkıyo, böyle mutfak eşyaları bakmalar, ikeaya gitmeler falan. Nasıl canım çekiyo anlatamam sddfs. Hayal kuruyorum tek başıma eve çıkıyomuşum gibi. Her şeye deli özenirim heralde. Her gün yemek yapmak isterim falan. Ama maksimum 1 ay sürer heralde. Ondan sonra full salata, makarna, tost devam eder hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bence sen evlenmek istiyon börenk yapmalar fala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ahanda.. Benimle evlenir misin napae kız bacım. Benden önce teklif ettilerse size mutluluklar ama etmedilerse cevabını bekliyorum. Şirketim, evim ve dolgun gelirim var. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Daha durun 1-2 sene kendimi yetiştirmem lazım. Ütüsüydü yemeğiydi. Şu an kimse almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ayrıca düzenli bi işimin de olması gerekiyo minimum 3 senem var. Kocamın eline bakmam ben. hıh Psikoloji mezunu olduğumu da belirteyim de, iyi anne olabilirim yani. sdkfljsdfghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 işe başvurcamda ön yazı yazması kasıyor psikoloji mezunu ön yazı yazmamda yardımcı olsana dürüm ısmarlarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bağlaç olan de/da yı ayır hacut dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Valla sinemaya gidiyorum şekerim. Yardımcı olamicam şu an kikiki. Bi sürü ön yazıyla ilgili bilgi veren site var gir bak birine işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 napae said: Ayrıca düzenli bi işimin de olması gerekiyo minimum 3 senem var. Kocamın eline bakmam ben. hıh Psikoloji mezunu olduğumu da belirteyim de, iyi anne olabilirim yani. sdkfljsdfghk İş kurarım ben sana np.. afgashjgjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 NolaxThensbane said: işe başvurcamda ön yazı yazması kasıyor psikoloji mezunu ön yazı yazmamda yardımcı olsana dürüm ısmarlarım ^^ Nereye başvuracaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar