Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen hafta salı günü istifa ettim hala çalışıyorum. Hayır istifa ettigime kimse inanmadı mı anlamadım ki hani istifa ediyorum benim yerime biri gelene kadar ben devam ederim sizi ortada bırakmamak için dedim ama sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Geçen hafta salı günü istifa ettim hala çalışıyorum. Hayır istifa ettigime kimse inanmadı mı anlamadım ki hani istifa ediyorum benim yerime biri gelene kadar ben devam ederim sizi ortada bırakmamak için dedim ama sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.

çok yanlış yapmıssın
Mesaj tarihi:
Şindi bi arkadaşım kendi evine çıkıyo, böyle mutfak eşyaları bakmalar, ikeaya gitmeler falan. Nasıl canım çekiyo anlatamam sddfs. Hayal kuruyorum tek başıma eve çıkıyomuşum gibi. Her şeye deli özenirim heralde. Her gün yemek yapmak isterim falan. Ama maksimum 1 ay sürer heralde. Ondan sonra full salata, makarna, tost devam eder hayatım.
Mesaj tarihi:
Ahanda.. Benimle evlenir misin napae kız bacım. Benden önce teklif ettilerse size mutluluklar ama etmedilerse cevabını bekliyorum. Şirketim, evim ve dolgun gelirim var. Teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Ayrıca düzenli bi işimin de olması gerekiyo minimum 3 senem var. Kocamın eline bakmam ben. hıh

Psikoloji mezunu olduğumu da belirteyim de, iyi anne olabilirim yani. sdkfljsdfghk
Mesaj tarihi:
napae said:

Ayrıca düzenli bi işimin de olması gerekiyo minimum 3 senem var. Kocamın eline bakmam ben. hıh

Psikoloji mezunu olduğumu da belirteyim de, iyi anne olabilirim yani. sdkfljsdfghk

İş kurarım ben sana np.. afgashjgjasd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...