Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Proje seçmem lazım, sövmeli topic'i bulamadım, buraya yazayım. 3 saattir eve mahkum ettin, okula gidicem, nasıl bir yağmur bu. Ödenmesi gereken 3 gün gecikmiş ev kirası falanda var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sevgili günlük, bi gazla kafayı 10'a vurdurdum, iyice serikatil gibi oldum hadi hayırlısı bi de bugün ne zaman dışarı çıksam yağmur yağdı, allah belasını versin böyle havanın diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 michael scofield olayım derken firari er yener yermez olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yok bişey olmaya çalışmadım ya, baydım saçlardan zaten dökülüp duruyordu, bi de bi saat şekilli saç kesimi bekleyecek havamda değildim fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 10a vurdurmak vurdurmak sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yok abi tamamen berber jargonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 gümlük yarında işim söyle aksama kadar sürsede bir gün daha eksem işi heh heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hastaligin esiginde yagmuru yidik, sirilsiklam olduk. cok sükür, yarappi sükür. hapsurup duruyorum. bi de üstüme toprak atin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 eyw kankut, tikkat et sen de kendine istanbullarda. ben nasi bi kültür soku yasadiysam sen de izmirli olarak ayninin biraz daha benzerini yasayacaksin, süphesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 vaniLLe said: almanyayi özledim. >.< so sooooooooooooon. annemi özledim asil. ama deli cesaretimden ötürü kendimi tebrik etmem gerek, edeyim. sak sak sak. neese bakalim kisfmet! sıkıldıysan atla gel buraya. şöyle yağmurlu havada sana bi menengiç kahvesi ısmarlıyım. ayrıca günlük, nijeryalı ingilizcesi yüzünden fenalardayım zaten bi kaç gündür canım sıkkın :( ayaklarımı da ıslattım bugün laleliden osmanbeye giderken sol bacağım nası ağrıyo anlatamam. hava iyi ya bişi olmaz diyip botları giymeyen kafama sıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bugün zor ama haftaici veya -sonu haber viririm oralara gelirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bugün gelme zaten. hafta içi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 oha, bi ben seviyom galiba yagmurun altında gezip sırılsıklam olmayı, bugün sağnak yagısta 45 dakika gezdim, haba soğuk olmayınca biseycik olmuyo, en azından bana. kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu lafları yarın antibiyotik kullanırken duymak isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 @0ne herkes senin gibi romantik değilki ceketinin yakalarını yukarı kaldırcaksın ellerin ceplerinde yağmur altında yürüyeceksin of çok karizma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ağızda sigara olacak bide, hafif açıyla yere doğru bakan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yagmurun altında sigara icememek de baska olur he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dimetiltriptamin miktarıma sıçayım şu puzzleda gözümde büyüyo ilk defa biter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 piyalepiyale said: vaniLLe said: almanyayi özledim. >.< so sooooooooooooon. annemi özledim asil. ama deli cesaretimden ötürü kendimi tebrik etmem gerek, edeyim. sak sak sak. neese bakalim kisfmet! sıkıldıysan atla gel buraya. şöyle yağmurlu havada sana bi menengiç kahvesi ısmarlıyım. ayrıca günlük, nijeryalı ingilizcesi yüzünden fenalardayım zaten bi kaç gündür canım sıkkın :( ayaklarımı da ıslattım bugün laleliden osmanbeye giderken sol bacağım nası ağrıyo anlatamam. hava iyi ya bişi olmaz diyip botları giymeyen kafama sıkayım. nijeryalı ingilizcesi çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yarın müdürle bölüm değiştirmek için konuşacağım günlük. Yok, sen orada kalacaksın derse abanıyorum tekrar kpssye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 7'den beri uyuyorum, şimdi ben düşüneyim gece napıcağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ales başvurumu yaptım..böle hevesli gibi ilk günden hem de...dereceye oynuyorum puhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 haydi bakalım kolay gelsin, insanların ne güzel amaçları var. ben de evdekiler bitirmeden üzüm yeme telaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 olsun küçük mutluluklarla kendini avutabilmen ne hoş...ben böyle ösym'ye sürekli para kaptırmaktan hiç hoşnut değilim de...napak kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez, assitanlık kadrosuna girmem ümidiyle...;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar