kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 uyumıycam lan inat değilmi ama çok yorgunum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 okulla ev arası yada kalınan yer arasındaki 3 saatlik mesafede ilginçmiş aklınızmı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hadi aklınız yok diyelim paranızdamı yok taksiye binin ? fakirmisiniz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hadi paranızda yok aklınızda diyelim uykunuzdamı yok yatın zıbarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 mecbur olmasa niye gitsin bi insan o kadar yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kermit said: okulla ev arası yada kalınan yer arasındaki 3 saatlik mesafede ilginçmiş aklınızmı yok ? gitti geldi! minumum 3. taksi mi? hergün mü? o kadar zengin deqiliz yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ağlamayın o zaman ya okula yakın ev tutun yada zengin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o yüzden işimin yanıbaşında ev tuttum ben işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yurt istedim de vermediler...hayat o zaman daha güzel olbilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 doğrusu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 neyseki evim çok güzel bi yerde belli yerlere uzak gibi gözüksede ulaşım kolay aslında kulaklığı taktıktan sonra olay bitiyo. evime geldiğimde araba gürültüsü yada insan gürültüsü yok. inşaat patırtısı yok. bazen martı, bazen köpek, bazen kedi ve kuş sesleri rahatsız ediyo bi tek. ha bazende karşı binada oturan 2 yaşındaki ikiz kız çocukları. ama onlarda baya tatlı bişi lan. rahatsızlık bile değil zaten sesleri. bazen müziği kısıp onları dinliyip gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 he hee tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oha hayal ama gerçek! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 işyerime 15 - 20 taksime hesapladım (trafik bile olsa) 34 dkda gidebiliyorum problem varmı ? yok bence. sırtımı ormana dayamışım, 2 dk yürüdüğüm zaman boğazdayım. canım sıkıldığında inip sahilde oturup kafa dinleyebiliyorum. temiz hava alabiliyorum. insan gürültüsü yok. insanlar gerizekalı değil. mahalle olayı herkes komşusunu tanır iyi geçinir. kavga gürültü yok. semtim eski kokuyo. cumbalı evler, 70 80 yıllık tabelalar hala duruyo. inşaatı geçtim evlerin çoğuna çivi çaksan imar müdürlüğü geliyo "hop napıyosun sen" diye. öyle bi yer baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sarıyer çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 güzelmiş hakketen güle güle otur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya ben sarıyerliyim de...mekan olarak iyi olbilir amma,ulaşım tıkk. Aluriel said: sarıyer çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ha meşhur seks otobüsüne binme şansımda var yani 24 saat ulaşımda var taksimden güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ulaşım nasıl tık ? dolmuşa binip 5 dkda hacıosman metrosundasın sonrada taksim son durak max 30 dk sürüyo. nereye zor ulaşım abartıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ataşehir de ulaşım diye bişi yok bu arada onu öğrendim. hani burdaki herkes kodaman herkesin jipi vardır deyip toplu taşıma fln kasmamışlar hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 üst 20'likleri de fırçalicam diye joker gibi olucak ağzım yakında, ne kadar şerefsiz dişim varsa çektiricem az kaldı cumadan beri annem burdaydı, yarın sabah dönüyo izmir'e. yıllardır bu kadar vakit geçirmemiştik beraber. dün evi toplayıp temizledik, odamı filan düzenledik. bugün de beraber yemek yaptık, 1-2 şey öğretti filan bakalım üşenmeyip yemek yapıcak mıyım yarından sonra. yarın üç hafta olucak istanbul'a döneli ama hala alışamadım buraya, izmir'i bizim siteyi özlüyorum. yarın fatura yatırılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ahaha izmirden istanbula göç eden bir nefer daha gel beraber küfredelim istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 adam 2 senedir burda nerdeyse öğrenci o çocuk dokunmayın karışan olursa beni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 küfürlük bi durumum yok abi her yere yakın bizim ev istanbul ölçeğiyle yakın tabi, anneme taksimden baya yakın bizim ev, 20 dk sürüyo filan dedim uu çok uzakmış dedi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kermit said: adam 2 senedir burda nerdeyse öğrenci o çocuk dokunmayın karışan olursa beni bulur adını verip nice bıçaklanmadan kurtuldum abi sağlığına duacıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar