Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

neyseki evim çok güzel bi yerde
belli yerlere uzak gibi gözüksede ulaşım kolay aslında
kulaklığı taktıktan sonra olay bitiyo.
evime geldiğimde araba gürültüsü yada insan gürültüsü yok.
inşaat patırtısı yok.
bazen martı, bazen köpek, bazen kedi ve kuş sesleri rahatsız ediyo bi tek. ha bazende karşı binada oturan 2 yaşındaki ikiz kız çocukları. ama onlarda baya tatlı bişi lan. rahatsızlık bile değil zaten sesleri. bazen müziği kısıp onları dinliyip gülüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

işyerime 15 - 20
taksime hesapladım (trafik bile olsa) 34 dkda gidebiliyorum
problem varmı ? yok bence.
sırtımı ormana dayamışım, 2 dk yürüdüğüm zaman boğazdayım.
canım sıkıldığında inip sahilde oturup kafa dinleyebiliyorum.
temiz hava alabiliyorum.
insan gürültüsü yok.
insanlar gerizekalı değil. mahalle olayı herkes komşusunu tanır iyi geçinir. kavga gürültü yok.
semtim eski kokuyo. cumbalı evler, 70 80 yıllık tabelalar hala duruyo. inşaatı geçtim evlerin çoğuna çivi çaksan imar müdürlüğü geliyo "hop napıyosun sen" diye. öyle bi yer baya güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

üst 20'likleri de fırçalicam diye joker gibi olucak ağzım yakında, ne kadar şerefsiz dişim varsa çektiricem az kaldı

cumadan beri annem burdaydı, yarın sabah dönüyo izmir'e. yıllardır bu kadar vakit geçirmemiştik beraber. dün evi toplayıp temizledik, odamı filan düzenledik. bugün de beraber yemek yaptık, 1-2 şey öğretti filan bakalım üşenmeyip yemek yapıcak mıyım yarından sonra.

yarın üç hafta olucak istanbul'a döneli ama hala alışamadım buraya, izmir'i bizim siteyi özlüyorum.

yarın fatura yatırılcak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...