vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 (0)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 adalara gidecektik iyice yalan oldu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 istanbula git gel yaptım bugun full yağmurda bide, arabayla... ev çilesi ne zaman bitecek merakla beklemekteyim. bide istanbuldan daha ne kadar nefret edebilirim diyordum ki nefretin derecesinin daha da artabileceğini anladım. bide palladium nedir abi öyle, yarım saat kaldık içerde kafam kazan gibi oldu, park yerini -5.katta bulmam da çok tatlı oldu tabi. kısacası izmirliler izmirde kalın güzel insanlar, istanbul hakikaten lanet bir yermiş. hani anlatırlardı abi gitme böyle kötü şöyle kötü diye ama hakketen lanet bi yer. ha aylık 10k net geliri olan insan için güzel yer ama, orası da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 gümlük yarın askeriyeye düşüyor yolum sıcıslardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 senko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 olm gülme lan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 istanbul metres gibidir haftasonu kacamagını yapıp sonra tıpış tıpış karına dönersin. metresle hayat mı yasanır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 eve yeni girdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 istanbul sadece gezmelik görmelik bi yer, hani senelerce başka bi şehirde yaşadıysan istanbula adapte olmak çok ama çok zor, ulan 40 dk'da gittiğim yolu 2saat 10 dakikada geldim iftar saatine denk geldiği için. Burda atla metroya trafiğin arasından vınnnnnnn, mis gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kermit said: eve yeni girdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 lanet olsun istanbul trafiğine, lanet olsun iett ve öho 'lerine,..lanet olsun istanbulda hergün seyahet etmeye!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sdf http://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpw zeper said: lanet olsun istanbul trafiğine, lanet olsun iett ve öho 'lerine,..lanet olsun istanbulda hergün seyahet etmeye!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi bide insanlar suratsız lan bildiğin suratsız yani herkes somurtuyor. izmir böylemiydi azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Haklılar abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 geçen sene bu dakikalarda kimlerle nerde olduğumu ne yaptığımı ne yediğimi ne giydiğimi hatırladığım ve üzüldüğüm için hafızamdan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 geçen sene bugun ben hangi şehirde olduğumu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 gecen sene cok sarhostum hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bende LCD kafasındayımdır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tüplü benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 istanbulda yaşama çelıncı muhteşem, eğlenmeye başlarsın bi süre sonra ben her metrobüste ayrı tat bulur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ama işte challenge olmadan yaşasak kafamız rahat olsa daha güzel değil mi : ben ki klimasız 169'a binmeyen adam, boynumu bukup ilk gelen 19e'ye biner oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Otobus arıza yaptı bildiğin ak sakallı dede geldi gecmıs olsun dedi ùhühü22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Eskiden istanbulda olmanın anlamı vardı herşey bulunmazdı her yerde e şimdi gerekirse çinden getirtiyoruz istediğimizi o yüzden hiç gerek yok izmirin boyozuna da gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ve yarışmaya hazırız!!! hadi bakalım parmakları çaprazlayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Lancelion said: istanbulda yaşama çelıncı muhteşem, eğlenmeye başlarsın bi süre sonra ben her metrobüste ayrı tat bulur oldum. abi ne çelinccı ya, 3 saat hergün ne çelincı, sıkış tıkış ,ittiriş... otobüs kavgaları, akbillerin çalınması ve sonrasında kopan feryatlarr... tabi bir de dur kalk, şöförün kaprisleri...ünv'ye mi gidiyorum harbe mi belli değil. performans sıfır derste sonra, ayrıca gün bitti akşam eve gelcem gene aynı terane, son kalan gıdım enerjimi de yolda harcadıktan sonra, gazi olup eve varıyorum ama ne ders ne ödev sonra yorgun argın ... tekrar söylüyorum lanet olsun ist trafiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar