Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

istanbula git gel yaptım bugun
full yağmurda bide, arabayla...

ev çilesi ne zaman bitecek merakla beklemekteyim.

bide istanbuldan daha ne kadar nefret edebilirim diyordum ki nefretin derecesinin daha da artabileceğini anladım.

bide palladium nedir abi öyle, yarım saat kaldık içerde kafam kazan gibi oldu, park yerini -5.katta bulmam da çok tatlı oldu tabi.

kısacası
izmirliler izmirde kalın güzel insanlar, istanbul hakikaten lanet bir yermiş. hani anlatırlardı abi gitme böyle kötü şöyle kötü diye ama hakketen lanet bi yer.

ha aylık 10k net geliri olan insan için güzel yer ama, orası da doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul sadece gezmelik görmelik bi yer, hani senelerce başka bi şehirde yaşadıysan istanbula adapte olmak çok ama çok zor, ulan 40 dk'da gittiğim yolu 2saat 10 dakikada geldim iftar saatine denk geldiği için.

Burda atla metroya trafiğin arasından vınnnnnnn, mis gibi valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

istanbulda yaşama çelıncı muhteşem, eğlenmeye başlarsın bi süre sonra

ben her metrobüste ayrı tat bulur oldum.

abi ne çelinccı ya, 3 saat hergün ne çelincı, sıkış tıkış ,ittiriş... otobüs kavgaları, akbillerin çalınması ve sonrasında kopan feryatlarr...
tabi bir de dur kalk, şöförün kaprisleri...ünv'ye mi gidiyorum harbe mi belli değil.

performans sıfır derste sonra,

ayrıca gün bitti akşam eve gelcem gene aynı terane, son kalan gıdım enerjimi de yolda harcadıktan sonra, gazi olup eve varıyorum ama ne ders ne ödev sonra yorgun argın ...

tekrar söylüyorum lanet olsun ist trafiğine.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...