Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 mojito guzeeell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 goldbären said: ek$i said: insanlara bakıyorum. sokakta yürürken geçen insanlara. bunca insan nasıl olmuş? yani en kalabalık yerlerde bile insanlar sanki hiç seks istemiyormuş gibi hareketler yapıyor. bu kadar kadın sekse nasıl ikna olmuş da hamile kalarak çocuk doğurmuş? sevgililere bakıyorum. ciddi ciddi sevgililer. ve sabah akşam demeden seks yapabiliyorlar. peki nasıl sevgili olabildiler ki? bu nasıl bir şeydir? bu durumda olan erkek ne kadar şanslı bir erkek. anlayamıyorum zihnim almıyor. kafayı yiyorum. Şöyle bişey olmuş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Çok mutsuzum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 DASAAA KOŞ ABİ PARAYLA SAADET OLMUYOMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 lan olum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 goldbären said: ek$i said: insanlara bakıyorum. sokakta yürürken geçen insanlara. bunca insan nasıl olmuş? yani en kalabalık yerlerde bile insanlar sanki hiç seks istemiyormuş gibi hareketler yapıyor. bu kadar kadın sekse nasıl ikna olmuş da hamile kalarak çocuk doğurmuş? sevgililere bakıyorum. ciddi ciddi sevgililer. ve sabah akşam demeden seks yapabiliyorlar. peki nasıl sevgili olabildiler ki? bu nasıl bir şeydir? bu durumda olan erkek ne kadar şanslı bir erkek. anlayamıyorum zihnim almıyor. kafayı yiyorum. ahahahhahahahahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben okudum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 taksim sarmadı lan. eve döndüm. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yarın kocaeliii, uzun bi aradan sonra il dışına cıkıcam lan. gerçi daha kargaların bile horladığı bi saatte kalkıcam ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ölmeliyim çünkü aptallaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şuan evde tam 7 tane erkek var. bilgisayarın yanında Lig Tv açık ve Abdullah Avcı röp izliyoruz. Elemanlardan bir tanesi kız arkadaşı ile konuşuyor, şuan kalabalık bir yerdeyim onu söyleyemem utanırım falan diyor. Bir yandan da 20 lira basmalık kupon tartışıyoruz, ve ben bunları buraya yazıyorum. haydee gideelim hayde haaaydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ankarayı evimi baya özlemişim ya, hiç dışarı çıkasım yok şuan :( ama evde otur otur hayat geçmez di mi, bi çıkmak lazım. e hayde görüşrüz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 boşverin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bizi özlemicek misin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bilgisayarımı kursam mı kurmasam mı ikilemde kaldım günlük oyun moyun oynardım pazartesiye kadar, başka yapcak bişiyim yok zaten. kuruyim ben en iyisimi ya, zaten taa diğer haftasonu götürürm kasayı istanbula, o zamana kadar kurulu dursun. zaten 2kablo bi maus bi klavye takcam alt üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 özleyeceğim tabi ama en çok kızımı özleyeceğim. neyse,forumda daha az görüneceğim anlamına gelir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hayirli ugurlu olsun cetin abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eyvallah Nil kardeşim. inşallah öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 nil günaydın naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hayirli günler ins mehmet, iyilik senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Nil Kardeşim. bir garip sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oha niye adımı yazıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kusra bakma nomsaR kardes, bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Hayırlı olsun usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar