Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

ek$i said:

insanlara bakıyorum. sokakta yürürken geçen insanlara. bunca insan nasıl olmuş? yani en kalabalık yerlerde bile insanlar sanki hiç seks istemiyormuş gibi hareketler yapıyor. bu kadar kadın sekse nasıl ikna olmuş da hamile kalarak çocuk doğurmuş? sevgililere bakıyorum. ciddi ciddi sevgililer. ve sabah akşam demeden seks yapabiliyorlar. peki nasıl sevgili olabildiler ki? bu nasıl bir şeydir? bu durumda olan erkek ne kadar şanslı bir erkek. anlayamıyorum zihnim almıyor. kafayı yiyorum.

Şöyle bişey olmuş lan bu

Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ek$i said:

insanlara bakıyorum. sokakta yürürken geçen insanlara. bunca insan nasıl olmuş? yani en kalabalık yerlerde bile insanlar sanki hiç seks istemiyormuş gibi hareketler yapıyor. bu kadar kadın sekse nasıl ikna olmuş da hamile kalarak çocuk doğurmuş? sevgililere bakıyorum. ciddi ciddi sevgililer. ve sabah akşam demeden seks yapabiliyorlar. peki nasıl sevgili olabildiler ki? bu nasıl bir şeydir? bu durumda olan erkek ne kadar şanslı bir erkek. anlayamıyorum zihnim almıyor. kafayı yiyorum.

ahahahhahahahahahah çok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

şuan evde tam 7 tane erkek var. bilgisayarın yanında Lig Tv açık ve Abdullah Avcı röp izliyoruz. Elemanlardan bir tanesi kız arkadaşı ile konuşuyor, şuan kalabalık bir yerdeyim onu söyleyemem utanırım falan diyor. Bir yandan da 20 lira basmalık kupon tartışıyoruz, ve ben bunları buraya yazıyorum.

haydee gideelim hayde haaaydeee
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarımı kursam mı kurmasam mı ikilemde kaldım günlük
oyun moyun oynardım pazartesiye kadar, başka yapcak bişiyim yok zaten.

kuruyim ben en iyisimi ya, zaten taa diğer haftasonu götürürm kasayı istanbula, o zamana kadar kurulu dursun. zaten 2kablo bi maus bi klavye takcam alt üstü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...