wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mr_Hand said: Günlük. haftaya hızlı girdim de meyveyle kahvaltıyı bi daha düşünmeli ya. açım lan! bi muz veya nektarin falan daha yemem lazım demek (:P) Fix kahvaltının yanına ye o meyveleri abi. Sen şişman falan değilsin ki neyin ızdırabını yaşıyorsun? Yağ balın yanına elma ohş düşüncesi bile güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya yok amaç kilo almiim falan değil, daha hızlı böyle. sabah vakit olmuyo eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Valla evden çalışıyorum baya bayadır hiç acımıyorum kızartıyorum pattislerimi, 'yaptırıyorum' yımırtamı oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dün çok fena yedim ben de yea :D sdfdgads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iki gündür saçmasapan yerlerde uyuduktan sonra bugün ana ocağında uyuyacağım yarın da yeni evimizde uyuyacağım inş sonra ders seçimleri falan var ulan yeni ev boya kokmuyodur inş maş inş, yoksa kafayı pencereden çıkarır öyle uyurum herkesi beklerim evimize gelin çayımızı için ama hediye alın lan öyle eli boş gelinir mi ben böyle öküzlük görmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aldim bile ben hediyemi yavuzcum geliyorum tezden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ev neredeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 İzmirden gidicek olup Manisada işi olan varsa buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ne güzel bi hafta sonra izmire gelirim diyordum ben arkadaş taşınıcaktı. Babası artık kaç derece dönüş oluyor yaptığı bilmiyorum ama ufak kızının yanına taşınmaya karar verdi.. Zonguldak ne ya İzmir yanında >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi bana zonguldak deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Emekçilerin şehri :D İzmir güzel de çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 toplamda 160tl olan ucak biletlerime 80tl aciga alma ucreti isteyen pegasusu selamliyorum. yakarim biletieri daha iyi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 zonguldak demeyin lan bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Zonguldak demeyin onlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Seele said: bu adami cok kiskaniyorum. karilar kizlar meyveli kahvaltilar. abi adam iyi ben öle diyeyim sana düzenli bi yaşantısı var spor yapıyor hatunlar gani iyi müzik dinliyor bildiğin amerikan filmi yaşıyor lan! e tipi de zaten mass effect oyunundan zaten. adam iyi. saygı ile eğilin. nazar değmesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi yapmayın ya. gerçek anlamda kötü şeyleri burda paylaşmıyorum. bi sürü sıkıntım var yoksa nolcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 şaka bi yana ben tanıyorum mr hand'i iyi çocuk gerçekten. bize göre epic bi yaşantın var diye gıpta ediyoruz abi. hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dasaaa said: şaka bi yana ben tanıyorum mr hand'i iyi çocuk gerçekten. hah. bi de meraba_gizlar.gif koy tam olsun. sdfsd o eksik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi istanbuldaki kiralar ne lan oyle!!! 1+1 eve 1.5k cekilir mi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 üzer mi seni beea aslan kaplan vs. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 uzer abi 1.5k :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 senko said: abi istanbuldaki kiralar ne lan oyle!!! 1+1 eve 1.5k cekilir mi lan :( mini cooper'ı olana zengin diyolar ya, defacto pantolon giyen tip falan diyodun, 1.5 mu çok geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sen de vur bella bi de sen vur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 8+2 ev Eskişehir'de 600 lira olunca adama garip gelmiştir tabi o kadar ama.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 2+1 evlere bakmaya korkuyorum su an yeminle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar