aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sana bisey lazim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 off cok isim var aksamada hali saha maci. muhtemelen gitmicem o kadar yorgunum ki vücudum kendi kendine tecavüz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 günlük amber içinde tamamen korunmuş dinozor tüyleri bulmuşlar: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/09/medium_mckellar8hr.jpg http://www.theatlantic.com/life/archive/2011/09/dinosaur-feathers-found-in-amber-reinforce-evolution-theories/245094/#slide1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 beyler size günün faili: bugün kirli tişörtleri makinaya atarken içlerinden birinin önünde kocaman beden etiketinin hala durduğunu farkettim. sonra "ulan insanlar benimle niye konuşmuyor" diyorum. sabah evden çık otobüse bin derse gir çık geri otobüse bin abv rezalet resmen. nasıl görmemişim ya haha beden de beden olsa. şöyle bir etiket XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL ondan sonra insanlar niye konuşmuyor? hahaha FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 @goldbären abi bu kadar mutsuzsan kilo falan versene ilaçsal bi sıkıntın yoksa? 1 kilo 2 kilo diye diye bizim 3 arkadaş 120leden 90lara indiler baya da mutlular yani uzun muzun sürdü ama güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 116dan 100e indim lan zaten, gerisi yolda. her şey kilo değil ki panpa. hafif mallık var ilaçla da çözülmüyor. doğumda bi beş on dakka nefessiz kalmışım ben ondan galiba ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi bu ülkede adam gibi iş ilanlarının olduğu bir web sitesi yok mudur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yok abi çaycı remzi, grafiker ortam, mühendis seagle aynı siteyi kullandığı için bunların ortalamasına göre vasat vasat siteler hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldbären said: 116dan 100e indim lan zaten, gerisi yolda. her şey kilo değil ki panpa. hafif mallık var ilaçla da çözülmüyor. doğumda bi beş on dakka nefessiz kalmışım ben ondan galiba ehehe Kilona bir şey demedim abi ben zaten. Dikkat edersen kilondan dolayı mutsuzsan örnekleri pek çok var sende güzel güzel kilo verebilirsin demek istemiştim. 'Mallık' dediğin herkeste var. Sen istemeden daha çok dışarıya vuruyorsundur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dasaaa beni seviyorsa özünde iyi bi insanımdır bence yukarıdaki anektodu komik diye anlatmıştım lan, niye acıdın ki bu kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hadi ups ya. eve tıkıldım kaldım, stresi de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldbären said: dasaaa beni seviyorsa özünde iyi bi insanımdır bence yukarıdaki anektodu komik diye anlatmıştım lan, niye acıdın ki bu kadar :( Acımadım abi niye acıyayım? Troll çabaların dışında öyle bir durumun olduğunu düşünmüyorum :P Bugün bi garibim ondan öyle gelmiştir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Isparta'ya geldim yine no-life yine no-life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 wastryx burası kasıyor şirketten devam edelimmi:)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 smiley secimin yanlis birader! ^__^ böyle yapsaydin msnini bile alirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben şirketini almak istiyorum, sonra dasaaayla ortak batıracağız, gözlerinin önünde "his life's work"ü yerle bir edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 vaniLLe said: smiley secimin yanlis birader! ^__^ böyle yapsaydin msnini bile alirdin. oha cidden mi!! ^__________________________^ ama aklıma geldi şimdi T_T fuck! i am doing it wrong again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Saat 3 oldu hala ses seda yok :( hadi UPS ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 UPS'in sitesinde google maps den aracın o an nerde olduğunu görmece var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldbären said: ben şirketini almak istiyorum, sonra dasaaayla ortak batıracağız, gözlerinin önünde "his life's work"ü yerle bir edeceğiz. zehahah 2. trasty vakası olma sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Anelor said: UPS'in sitesinde google maps den aracın o an nerde olduğunu görmece var. oha süpermiş cidden, bakayım hemen sağol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 vaniLLe said: smiley secimin yanlis birader! ^__^ böyle yapsaydin msnini bile alirdin. burası kasıyor vanilcim vereyim mi msnimi ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fazla kasiyosun, tuyo vereyim mi ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar