kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi yazarsa çok gülücez ama yazsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ohh 31 sayfa başı VOLOLOOOOO HELELOOOO HOHOHOAHAHAHA ÇOK MUTLUYUM 31 E SAYFA BAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi bi gün erkek çocuğum olursa mcdonalds'taki şu oyun zamazingolarına sokucam veledi, öbür taraftan kamera ile çekerken Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs dedirticem. rüşvet olarak hamburger + dondurma veririm. sonra bi ara da optimus prime kostümü falan giydiririm yaw.. düşündüm de bana kalsa çocuk deli olur lan.. çocuğa hediye olarak levye falan alırım mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben diyorum abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne diyorsun abi? pasaportları hazırlayalım yavaştan. bizi bundan sonra yurtdışı paklar diyorsun gibi geldi bana. öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?62,1761974,5677387,page=691#msg-5677387 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ehahahahhaha çok fonksiyonlu swiss army bıçağı olarak görüyordum halbusi kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Para lazım günük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne kadar ? köpeğin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hesap bilgilerini gönder 10 dk içinde git çek paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ben de yollayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 olmaz lütfen bi dahakine sen gönderirisin bu seferkiler benden olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de yllarim. ada almak icin koyuyodym kenara ama feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende senin adaya hediye etmek için 5 tane palmiye ağacı parası biriktirmiştim onları göndericem zaten eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yeni günlük. mutfağa gittim böreğe, keke, yemeklere baktım. form çayı aldım çıktım. BRAVO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 demekki baya şişmişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yaz geliyo! kızlarda bi bikini telaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pogodi said: yeni günlük. mutfağa gittim böreğe, keke, yemeklere baktım. form çayı aldım çıktım. BRAVO. o_O napae postu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 napaenin mutfaginda ne arar la borek, kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 onların evde dadı madı gibi bişi yok muydu böle yemek falan yapan? o başka naz mıydı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bilmiyorum, hic gitmedim evlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben çok baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 buahuahuahuahuahau ben de gitmedim buradan dadım kek yaptı falan tarzı bişi yazılmış olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Dear Ms. Diary, Artık tatil yapmak istiyorum, deniz-kum-güneş istiyorum; proje, ödev, sınav, tamamlanacak belge, beklenen posta, pasaport, vize bilmemne başvurularım tamamlansın istiyorum. Güneşten yanmış cildimi akşam rüzgarı serinletsin istiyorum. Evdeki dişi egemenliğinden kurtulmak istiyorum. Saçma sapan formal e-mailler atmak istemiyorum. Best regards, deadwoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar