kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 akşam dayımın oğlunun düğünü var aynı boku bende yaşıycam sanırsam öf niye evlenirki insanlar bokmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ohhoooo ben müdürünoolunun mevlitli düğününe gittim hemide napcamı şaşırdım sdfghj ayrıca 1 saatlik hoop ve levistick çalışması da fena ter akııtı yani kaba etimden günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kermit said: akşam dayımın oğlunun düğünü var aynı boku bende yaşıycam sanırsam öf niye evlenirki insanlar bokmu var seks var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 son derece kaotik geçen günümdeki muhteşem mail'ın başlığını pasteliyorum Hamile Yogası o_O artık uykusuzluktan mıdır, yoksa fazla kafein + tein almanın yarattığı kalp patarataratarasından mıdır bilemedim. aptal gibi güldüm evde uzunca bi süre. yaklaşık 40sn falan bu uzun süre tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 cerebralis said: ohhoooo ben müdürünoolunun mevlitli düğününe gittim hemide napcamı şaşırdım sdfghj ayrıca 1 saatlik hoop ve levistick çalışması da fena ter akııtı yani kaba etimden günlük Firat'a baglicaktin orda. Subaneke dinimiz amin. Bi de sirin gorundun mu tamam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ya zaten istemeden o hale büründüm.ilk bikaç elleri açmadım. arada kaynadı eller bütün salon elini açmış dua ediyo:S of ama sonra tekrar bişeye başladılar arkadaş uyardı bu uzun sürer diye,o arada elikolu napcamı şaşırdım açtım avuçları ben de sdfghjkl altyazı önerimi de kimse dikkate almadı tabi ama işin ilginç yani dualarla başlayan düğünün sonunda ankara havası ''rakıyı da çok içtim sarfoşum''su şarkılarla parmak şıklatılıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ahah. Onun tam zittini da gordum ben kendi dugunumde. Ordu evindeydi, boyle herkes nasil uslu nasil uslu. Ceketimi cikarip sandalyenin arkasina astim, ona bile izin vermediler pasalar var diye. Aldilar goturduler vestiyere. 2 saat sonra pasalar salonu terketti, adamlar daha binayi terketmeden oyun havalari patladi, butun kadinlar dokuldu ortada. Sanirsinki gunduz matinesi. Cok fenaydi cok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hahah ebeveynler biyere gidince evde party veren gençler misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ahah ilginc aslinda boyle dugun ortamlarinda genelde en beklenmedik patlamayi yapan pasalar ve proflar olur genelde. dugunu resmen iclerini dokcek bir ayin olarak algiliyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ben oynayamıyorum abi olmuyor yani, denedik olmuyor. deneylerle kanıtladık bunu. düğün dernek etc adı verilen organizasyonlarda oynayamayanları oynatma görevini üstlenmiş hanımlardan nefret ediyorum "e çok kolay ama böle yapacaksın işte!" değil kolay.. şöle diyeyim onun yerine inan mukavemeti baştan vermeyi tercih ederim o kadar zor bişi. gitmemeye çalışıyorum ben de düğün dernek etc. ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kollarını sallayan kalas modeliyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ben bu dunyanin tekerlergine comak sokiim ya, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 dasaaa said: ben oynayamıyorum abi olmuyor yani, denedik olmuyor. deneylerle kanıtladık bunu. düğün dernek etc adı verilen organizasyonlarda oynayamayanları oynatma görevini üstlenmiş hanımlardan nefret ediyorum "e çok kolay ama böle yapacaksın işte!" değil kolay.. şöle diyeyim onun yerine inan mukavemeti baştan vermeyi tercih ederim o kadar zor bişi. gitmemeye çalışıyorum ben de düğün dernek etc. ye. allahım koskoca bir yazın özeti bu yaaa lanet olsun o hanımlara ve tüm buçukluklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 wastyrx said: kollarını sallayan kalas modeliyim bende en fazla emekli amerikalılar gibi dans edebilirim ki bu "etme.. lütfen! lütfen dur!" seviyesine karşılık geliyor. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 oo yarın aksamda benim teyzeoğlu'nun düğünü var, bugün gittim hiç istemeye istemeye bi takım elbise aldım, evdekiler çok güzel falan diyolarda hiç içime sinmedi lan günlük. Yapıcak bişey yok ama, o takım giyilecek o düğüne de gidilecek, off...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi parlak olmasın yeter bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bende takım alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ama o zengin olduğu için futbol takımı bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Takımın başına da dasaaayı geçireceğim genç kızlar 'yayaya şaşaşa dasaaa dasaaa çok yaşa' diye bağırmayacaklar ama, öyle bağırmamı olur lan kaç yılındayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yok lan, valla parlak değil, siyah ceket-pantolon-gömlek-bide bordo/siyah çizgili kravat, aslında resimde var ama hayatta koymam onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 haftaya benim cenazem var, beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 cuma ogle namazi, brooklyn merkez camii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 aquila said: cuma ogle namazi, brooklyn merkez camii. allah korusun öle bişi olursa ben gelmeye kasarım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar