Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

son derece kaotik geçen günümdeki muhteşem mail'ın başlığını pasteliyorum

Hamile Yogası

o_O

artık uykusuzluktan mıdır, yoksa fazla kafein + tein almanın yarattığı kalp patarataratarasından mıdır bilemedim. aptal gibi güldüm evde uzunca bi süre.

yaklaşık 40sn falan bu uzun süre tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:

ohhoooo ben müdürünoolunun mevlitli düğününe gittim hemide napcamı şaşırdım sdfghj

ayrıca 1 saatlik hoop ve levistick çalışması da fena ter akııtı yani kaba etimden günlük

Firat'a baglicaktin orda. Subaneke dinimiz amin. Bi de sirin gorundun mu tamam. =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten istemeden o hale büründüm.ilk bikaç elleri açmadım. arada kaynadı eller bütün salon elini açmış dua ediyo:S
of ama sonra tekrar bişeye başladılar arkadaş uyardı bu uzun sürer diye,o arada elikolu napcamı şaşırdım açtım avuçları ben de sdfghjkl

altyazı önerimi de kimse dikkate almadı tabi

ama işin ilginç yani dualarla başlayan düğünün sonunda ankara havası ''rakıyı da çok içtim sarfoşum''su şarkılarla parmak şıklatılıyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah. Onun tam zittini da gordum ben kendi dugunumde. Ordu evindeydi, boyle herkes nasil uslu nasil uslu. Ceketimi cikarip sandalyenin arkasina astim, ona bile izin vermediler pasalar var diye. Aldilar goturduler vestiyere. 2 saat sonra pasalar salonu terketti, adamlar daha binayi terketmeden oyun havalari patladi, butun kadinlar dokuldu ortada. Sanirsinki gunduz matinesi.

Cok fenaydi cok. =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynayamıyorum abi

olmuyor yani, denedik olmuyor. deneylerle kanıtladık bunu.

düğün dernek etc adı verilen organizasyonlarda oynayamayanları oynatma görevini üstlenmiş hanımlardan nefret ediyorum "e çok kolay ama böle yapacaksın işte!"

değil kolay..

şöle diyeyim onun yerine inan mukavemeti baştan vermeyi tercih ederim
o kadar zor bişi.

gitmemeye çalışıyorum ben de düğün dernek etc. ye.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ben oynayamıyorum abi

olmuyor yani, denedik olmuyor. deneylerle kanıtladık bunu.

düğün dernek etc adı verilen organizasyonlarda oynayamayanları oynatma görevini üstlenmiş hanımlardan nefret ediyorum "e çok kolay ama böle yapacaksın işte!"

değil kolay..

şöle diyeyim onun yerine inan mukavemeti baştan vermeyi tercih ederim
o kadar zor bişi.

gitmemeye çalışıyorum ben de düğün dernek etc. ye.

allahım koskoca bir yazın özeti bu yaaa lanet olsun o hanımlara ve tüm buçukluklara..
Sosyal ağlarda paylaş

oo yarın aksamda benim teyzeoğlu'nun düğünü var, bugün gittim hiç istemeye istemeye bi takım elbise aldım, evdekiler çok güzel falan diyolarda hiç içime sinmedi lan günlük.

Yapıcak bişey yok ama, o takım giyilecek o düğüne de gidilecek, off......
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...