barnacle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ardeth said: manyak kedi kafaya koydu defterlerimi yalıyo madde bağımlılığı; madde 1 : sabah uyanınca maddeyi aramak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Of her gece zombi istilası, uzaylı istilası, nükleer bomba, meteor, deprem, bilimum tüm felaketler için seneryolar kurup kurtulma, acil çıkış planları yapıyorum. bildiğin dallı güllü ayrıntılı planlar, google mapte işaretlemeler, silah nerden bulunur, ilk nereye kaçılır... noluyo lan ne ara bu kadar psikopata bağladım be günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ardeth said: manyak kedi kafaya koydu defterlerimi yalıyo Adamın kedisi bile bilimsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 20 tane filan download'um vardı, 1 tane kaldı diğer hepsi bitti of nasıl bi haz. bi de burdan eve çıkıcağımı duyup da tencere tava yorgan yastık bissürü şey hazırlayan ananeme teşekkürlerimi gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Harç yatırmaya uğraş sistemdeki sıkıntı geçsin diye yatır ders seçmek için bekle otomasyon kitlemiş açılsın diye ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 mutlu olabilme ihtimalimi hesapladım.. 0 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben senin mutlu olabilme ihtimalini sevmiştim dasaa. o da sıfır çıkmış...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yoooook!!! 1 çıkmış 1... BİR yok ya kesin 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 donald trumpun oğlu olsaydın bu seferde donald trumpun oğluyum T_T, diye üzülcektin, ama gökdelende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hesapladım şimdi.. yok öle bişi ya. 100üstünden 84 çıktı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aynı haftada değer verdiğim 2 kızı birden üzmeyi başardım. Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 günlük, Tyvek'ten yapılmış cüzdan iyi bişiy mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oooooof. kadinlardan daha betersiniz yemin ederim. 1 saat tolette napiyosunuz annamiyorum, veriim bi danone, soda moda? rahatlatir mi. HAH CIKTI HELE SÜKÜR itoglu it. ayrica radikal kararlar aldim, uyguladigim insanlarin umrunda bile olmayacagi asikar ama sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 dasaaa said: yoooook!!! 1 çıkmış 1... BİR yok ya kesin 0 in dı vörld of baynariiz van iz dı onli king sdfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 günlük yeni işe başladım tekrardan bakalım patron pek konuskan esnaf tipli biri ama odadaki adamlar iyi gibi gelsin solid gitsin catia sabahtan aksama pc başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Günlük bütün gün uğraştık otomasyon geçit vermedi bi türlü. İş güvenliği alırım kolay kolay geçerim diyordum, dolmuş kontenjan. Neyse Business Eng. aldım, bundan sonra kendimize mühendis değil enciniyır diyoruz. Bide reading and speaking in eng. diye bi ders aldım sırf 6 kredi fazladan hakkım var beleş diye, o da çok kekmiş. AA veririrm zaten her türlü, ne hoş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Vay anasını ya, ulan arkadaş dediğimiz adamlar ne adi çıktı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 android.... http://aux.iconpedia.net/uploads/17209831951787883743.png CHARGEEEEE!!! http://www.youtube.com/watch?v=CrEumdFk2Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 görüyorum ve artırıyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Vargath said: Vay anasını ya, ulan arkadaş dediğimiz adamlar ne adi çıktı be genelde öle oluyor abi. paso şey diyorum onun için, dünyada süper kötü sayısı çok yüksek de bi tane bile süper iyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aşk olsun dasaaa 8-) (:D B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sigıll akreditasyon oldu mu sizde? bide gıdılı bir hoca vardı biomedikalci ısı derslerine falan girmesi lazım adı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 SeaGle said: Aşk olsun dasaaa 8-) (:D B)- aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ett ön kayıt alınıyor işte şu an, kesin kayıt da okul açılınca danışman onaylıyor o zaman sdf. Danışman onaylıyor dediğim de harç dekontunu görüyor o zaman kesin kayda alıyor ibreler. habib var ısıya giren, naletin önde gideni, onu mu diyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar