Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

hayatımdaki en boktan günlerinden birini geçirdim resmen ya.

bir yazı lazım vermiyolardı sorun olmaz diyolardı, oldu, gittim 3 saat uğraştım ama aldım sonunda. korku filmi gibi 3 saatti ya.alt tarafı bir cümle yazıcaklar ya, hukuku ara ordan onay al parekendeyi al ordan onay al. batasıcalar.
Sosyal ağlarda paylaş

şikayetler falan gelmiş bol bol

yarın fırsat olursa bakıcam

yeni bi working spree içine girmek zorunda kaldım. henüz öğle yemeği yemedim bro. öle diyeyim. şimdi ekmek arası kurufasulye -evet ekmek arası kuru ama üstünde mayonez var- yiyorum.

hayatı kapattım, çalışıyorum..

Sosyal ağlarda paylaş

evet günlük atarımı yaptım sonunda bugün toplantıda.

öğrenci psikolojisinden anladığını sanan müdürbey bu toplantıda da ''öğrencilere arkadaşlar diye hitap etmek etik değil,çocuklar diyin!'' çağrısını yineledi.bide dönüp rehberlik hocasına ''doğru değğmi hocağğnım?'' diye sordu ve o da ''tabi efenim,öyle efenim,ne derseniz doğrudur efenim'' diye onayladı.inanamıyorum sayın seyirciler:S
neyse soora ''ama ben böyle diyorum değiştirmem de diyen varsa söylesin '' diyince bilin noldu? sdfghjk
o kadar örtman arasında ben çektim restimi.
yani ben nası rahat ediyosam öyle hitap ederim dimi.üstelik koca 8.sınıf öğrencisine ben nası çocuklar diyim ya.şahsen benim öğretmenim dese kıl olurdum.hani 50 yaşında olsam bi nebze de boyum ne posum ne benim ya.
sonra da sınıfta vukuat olunca siz artık büyüdünüz ama diye nutuk çekiyoruz.
çok sinirlenmişim ha günlük=)) hayır yani uygun değil falan de sebebini açıkla da ,etik değil ne demek ya tööbe tööbe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...