Bella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hayatımdaki en boktan günlerinden birini geçirdim resmen ya. bir yazı lazım vermiyolardı sorun olmaz diyolardı, oldu, gittim 3 saat uğraştım ama aldım sonunda. korku filmi gibi 3 saatti ya.alt tarafı bir cümle yazıcaklar ya, hukuku ara ordan onay al parekendeyi al ordan onay al. batasıcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yapı kredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 şikayetler falan gelmiş bol bol yarın fırsat olursa bakıcam yeni bi working spree içine girmek zorunda kaldım. henüz öğle yemeği yemedim bro. öle diyeyim. şimdi ekmek arası kurufasulye -evet ekmek arası kuru ama üstünde mayonez var- yiyorum. hayatı kapattım, çalışıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 çalış çalış nereye kadar hacı eline ne geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 çalışmaz isem babayı alıyorum abi.. o da olmadı babam beni alır, atar.. haklı ama adam. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 senin tez noldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bitmek üzre.. yimeeemi yedim ve gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hafta içi sporunda kış tarifesine geçiyorum günnük. sabah çok karanlık oluyo yea. yataktan çıkmak istemiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kısmet olursa 3 gün sonra ülkeme döncem,fakat son zamanlardaki uçak kazası haberlerini görünce tırsıyorum dönmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 evet günlük atarımı yaptım sonunda bugün toplantıda. öğrenci psikolojisinden anladığını sanan müdürbey bu toplantıda da ''öğrencilere arkadaşlar diye hitap etmek etik değil,çocuklar diyin!'' çağrısını yineledi.bide dönüp rehberlik hocasına ''doğru değğmi hocağğnım?'' diye sordu ve o da ''tabi efenim,öyle efenim,ne derseniz doğrudur efenim'' diye onayladı.inanamıyorum sayın seyirciler:S neyse soora ''ama ben böyle diyorum değiştirmem de diyen varsa söylesin '' diyince bilin noldu? sdfghjk o kadar örtman arasında ben çektim restimi. yani ben nası rahat ediyosam öyle hitap ederim dimi.üstelik koca 8.sınıf öğrencisine ben nası çocuklar diyim ya.şahsen benim öğretmenim dese kıl olurdum.hani 50 yaşında olsam bi nebze de boyum ne posum ne benim ya. sonra da sınıfta vukuat olunca siz artık büyüdünüz ama diye nutuk çekiyoruz. çok sinirlenmişim ha günlük=)) hayır yani uygun değil falan de sebebini açıkla da ,etik değil ne demek ya tööbe tööbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 arkadaslar ne ya, panpisler de bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben cicişçiyim! cicişler diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ver elini hakkari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ortaam nöörüyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bir birada mutsuz oldum lan allahtan evde bitane vardı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 işe girdikte ne oldu diploma aldıkta noldu mk 2000tane zımpara yaptım elimin ırzına geçildi. şerefsiz işverenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 diploma aldık da ne oldu işveren zengin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bileydim almazdım ne dil kasardım ne catia gibi nicesini hamallık gene hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 günlük. oh yes beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ben ortak oldum, elemanlar satmak istiyorlar tükkanı lan >.< Neyse güzel teklif alırlarsa satsınlar bence de, ne gerenk var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 diploma aldik ta noldu hicbisi olamadi daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Oda olur senko.. Seninde sırtına kırbaç vuracak bi patron bulunur np.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 AMINNN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gel senko bizde eleman eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 senko, seni yanima alicam ben mudur olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar