dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vaniLLe said: ben de oy vermek istiom ya. kendimi tam vasifsiz bir alamanci gibi hissettim. e sen beni seçtin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kermit said: beni alt edebilmek için önce kafamı kırman lazım zekamla yenerim seni kalem kılıçtan keskindir aras en son ölçtürdüğümde ki 4 yaşındaydım sanırım 270 iq'um vardı. İŞİN ZOR XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kızı rahat bırak yea..... seni tacizci seksist stormtrooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eahauhauhauhauhuahua arkadaşım niye çekemiyorsun ki nile olan sevgimi. seni de seviyorum ama arkadaş gibi seviyorum seni berk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: kermit said: beni alt edebilmek için önce kafamı kırman lazım zekamla yenerim seni kalem kılıçtan keskindir aras en son ölçtürdüğümde ki 4 yaşındaydım sanırım 270 iq'um vardı. İŞİN ZOR XD 270 iq ile seni raidlere bile almazlar lan 282 oldu ilevel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ama... beni de sev... seviyosun di mi? nili üzmeni istemiyorum adeta bir kaldırım gülü çünkü o. lağım suları incitemez ama kalbi kırılmaya çok müsait ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de seviyorum dasaaayi, problem yok. kendi rizamla hepsi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 NE KALDIRIM GÜLÜ MÜ. mauerblümchen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaldirim gülü ne ya. ayip seyler yaziyo sözlükte. hiyar. ya sen yanlis kullaniyosun onu, ya da beni cok yanlis tanimissin. yakistiramadim sana berk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mulgear6 said: ama... beni de sev... seviyosun di mi? nili üzmeni istemiyorum adeta bir kaldırım gülü çünkü o. lağım suları incitemez ama kalbi kırılmaya çok müsait ... ağzını kırarım senin berkcim.. sonra umut sarıkaya karakterleri gibi dudakla geçirirsin hayatını. °u° _3 böle olursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 BBOHUUHUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hayat kadını değil mi lan kaldırım gülü? Ben olsam aazını burnunu kırardım berkin nil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaldırım gülü şey gibi bişey benim kullandıgım manada. böyle erkek fatma diyesim geldi de o tarz bişeyler işte oha sözlüğe baktım da alakası yok dedigim şeyle ohaohoa bilmiyodum o anlama geldigini pardon dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 iyice sıva kardeş sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 /double facepalm. asil senin iliski statüsün kaldirim gülü gibi olmus, ne zaman barisiosunuz yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu arada yanlış anlama olmasın ben ağzını kırarım derken bildiğin çene falan kırmaktan, diş dökmekten bahsettim.. ortodontik yapıya restorasyon gerektirecek olaylar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vaniLLe said: /double facepalm. asil senin iliski statüsün kaldirim gülü gibi olmus, ne zaman barisiosunuz yine? asfsdf hala kaldırım gülü güzel bi laf ya öyle argodaki mealinde kullanmıyorum ben :( bilmem ne zaman gelip arar da özür dilerse barışırız yoksa çok da penis ben aramıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vaniLLe said: /double facepalm. asil senin iliski statüsün kaldirim gülü gibi olmus, ne zaman barisiosunuz yine? HAHAHAH bu aralar tek eğlencem şu ya benim de afhgjsda baya bi patetikim lan bende //_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: bu arada yanlış anlama olmasın ben ağzını kırarım derken bildiğin çene falan kırmaktan, diş dökmekten bahsettim.. ortodontik yapıya restorasyon gerektirecek olaylar yani. kediye güldüm o şeyi dengeler sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi de ne kadar layklarsanız o kadar sinirleniyo şu aralar sinirlenmesi güzel olur sabah geç kalktım diye terketti abi kız bu sefer ki ondan önceki gece büyüüük bir götlük yaptı bu arkadaşlarıyla taksimden atlayıp gelmek zorunda kaldım yine de bi şekilde affettim hemen ertesi gün öyle saçma bi sebepten dolayı terketti amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yoo adamım yoo. hayatta olmaz.. özür dilemeden olmaz.. annem özür dilemeden yumruğu kesme dedi. ağzına ağzına denkleştir durmadan. arada dur özür diliyor mu, dilemezse onu yumruk manyağı et dedi. gerçi tam kelimesi kelimesine böle dememiş olabilir. bilemiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 senden niye özür diliyim ki? ayrıca senden korkan senin gibi olsun ! oy vermeye gidiyorum arkamdan konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi tam bi inşaatçı, mimar reklam maili yalnız.. Taşın Büyülü Dünyasını Keşfedin taş dediğin zaten disneyland falan anasını satayım.. polyester, fiberglas ve taş tozundan imal ediliyormuş bir de. muhteşem hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mulgear6 said: senden niye özür diliyim ki? ayrıca senden korkan senin gibi olsun ! epic olursun lan o zaman. benden dilemeyceksin zaten olm. benden niye dileycen eahahha bundan sonra benden dilesen dilesen hayatını bağışlamam için af dilersin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar