SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 NolaxThensbane said: 2punta atarken tabikide takılmaz iyi ediyorsunda talaş kaldırırken dert tak lan gözlüğü sigıl. Sen nerde çalışıyorsun bakem kendi dükkanımızda, cehennemde demir dövüyorum gibi farzet, o kadar kötü şartlarda sfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 cnc var mı var de var de buna ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 olm bu sirketler bana geri doner mi ki? donerler demi lan doneler ya niye donmesinler ... degilimdir o kadar vasifsiz demi yoksa oylemiyim lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Yok abi cnc tezgahımız olsa satar parasıyla kaçarım zaten çok büyük bi işletme değil bizimkisi, büyük tezgah yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şşt azcık akıl versene sigılım pazartesi işe başlıcam ilk işim olcak Talaşlı imalat vida-Somun-burç-pim-perçin vs Soğuk Dövme vida-Perçin yapıyo adamlar hazırlanam mı gidem takım elbise falan mı salas mı gidem sonucta küçük sanayide birşey büyük ihtimalle atölyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 beyşer izmirde oturup ferhat abiden ızgara yemeyen varsa rica sediyorum yisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 nerdeki dedigin yer? gel yiyek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 NolaxThensbane said: şşt azcık akıl versene sigılım pazartesi işe başlıcam ilk işim olcak Talaşlı imalat vida-Somun-burç-pim-perçin vs Soğuk Dövme vida-Perçin yapıyo adamlar hazırlanam mı gidem takım elbise falan mı salas mı gidem sonucta küçük sanayide birşey büyük ihtimalle atölyedir Abi takıma gerek yok ama bi gömlek bi pantolon ister. Sonra zaten işletmenin durumuna göre tuluma bile inebilirsin kıyafet konusunda sfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oyyy tuluma girersek sıcızlar ben çünkü tulumdan sonra kamuflaj desenlerine bürünecem şimdi üst üste fazla o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: nerdeki dedigin yer? gel yiyek... bostanlı götüreyim bigün. minibüs tipi restoran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 herkes ne yediyse aynısından yedim ama ben kustum başka da kimseye bişeye olmadı sokarım böyle işe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ovala abi. oval hareketlerle ovala. edit:heryerde isim verilmez ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 barnacle said: beyşer izmirde oturup ferhat abiden ızgara yemeyen varsa rica sediyorum yisin. Bjde miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Eski sevgiliyle gelecek planı yapılabilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Kocaman adam olmasam ağlardım gibi günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hiç ummadığım insan sabit fikirli at gözlüklü çıkıyor dünyaya inancım kalmıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 toefl da speaking i yapamıyorum günlük, türkçe olsa yine yapamazdım o yüzden üzülmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ulan bi kizdan hoslandigim zaman su ilk 3 adimi atmayi bi ogrenemedim gitti, kizla ilk muhabbet kurulur. checked telefon numarasi alinir. checked 2-3 gun sonra ilk msg atilir. failed iste o ilk msgta ne yazcagima bir karar veremiyorum, kasilip kaliyorum resmen, 30dk dusunup, 20 tane msg yazip sildikten sonra attigim mesaj "hey jessica, this is gurkan =)" olunca haliyle gelen cevap da "hey!" olur elbet. neyse onumuzdeki maclara bakacagiz heralde bu gidisle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hey mi? gel gostericem ben sana heyi diye cevap yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bişeyini çal, sonra bende kalmış de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 calayim derken elim ayagima dolasir, panik yapip kizi tikarim valla cuvala, zaten ufak tefek bisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Dartanian said: barnacle said: beyşer izmirde oturup ferhat abiden ızgara yemeyen varsa rica sediyorum yisin. Bjde miydin? evet ama 1 saat filan oturduk. karşılaşçaz bigün tuvalet önünde filan senle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bence kızı çal uğraşma eşyalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yarın jamiroquai olduğunu hatırlayınca ^_______^ oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_KUa5vN-iWt4/SR7Wd-x_13I/AAAAAAAAAVk/zMVZKrwWQ94/s320/jamir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar