vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sen zannediyo musun ki cengiz han gemlikli olsaydi hala onu anardik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 olm gemlikliyim lan bursaya bile gitmedim 3 haftadır hem rulman benim makineciliğimden gelen bişey. Siz hiç greste rulman denediniz mi? Fapfap restaurant, giderken sağda gelirken solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bu arada okul biteli 1 hafta oluyor hala icimde ders calismam lazimmis ama calismamisim vicdan azabi var. bak yine ortaya cikti mesela, sanki yarin onemli bi sinav varda ben daha calismaya baslamamisim duygusu var ustumde. c++ bakinayim bari biraz, iyi gelir bunyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 en guzel isim de benim ki bu arada hem cazibemi hem karizmami bir arada goturebiliyorum ismimle. hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 senin ismin ne ki serkan falan olur senko'dan ancak Bide o vicdan azabını 3 aydır yaşıyorum ben, 2 koca kitap aldım matlab için, açıp bakmadım 3 aydır fss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 senko ismim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 doğru düzgün solidwork video tutosu bulamadım şöyle bol parçalı tuto olsada esinlensem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahah ne tartışma konusu açmışım bee.. biraz daha yerinde tespitler yapsam kimbilir nolucak. sffsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 biraz daha yerinde? yani tespitinin yerinde olduğunu düşünüyorsun? Bella ne diyecek acaba bu duruma? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 0ne cok artniyetlisin der :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ama "arkadaşım dedi" diye ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ardeth said: biraz daha yerinde? yani tespitinin yerinde olduğunu düşünüyorsun? Bella ne diyecek acaba bu duruma? sdf yok o yaptıgım tespit öylesine anlık sallamasyondu, hani daha sonraki tespitelerimden bahsediyodum ben yeaa. laf çarpıtmada üstünüze yok. hıh. edit: senko, yok ya çıkmaz kan falan, çıkmaz lan dimi, çıkmaz diyin olm, korkmaya basladım lan. alooo. hişt çıkmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 olm günlük. istanbulda tatil oluyomuş lan. bi yere gitmeye gerek yokmuş. tek ihtiyaç bi kadın, biraz şarap, bi araba ve iki çok sevimli konukmuş meğer. =) bi de fotoğraf makinesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 KADIN DEDİ KADIN DEDİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aha gay değilmiş lan. iyi bari. sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gay dedi gay dediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 dedi dedii dedi dediiiii dediiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 /feyspalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 /feyspalm. dedii /feyspalm. dediiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mr_Hand said: tek ihtiyaç bi kadın, biraz şarap, bi araba ve iki çok sevimli konukmuş meğer. =) hangi cnbce dizisini izledin hadi söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8Ov8ycfORes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yau ne televizyonu ne kanalı... izlemem ben. anca indirip bilgisayarda izlicem, ona da vakit harcamıyorum kolay kolay. böle şeyler söylenen dizi mi varmış sienbisi eee'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 seks and the city var sanırım şaraplı kadınlı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 günlük yarınki muhtemel planım: http://chzdailywhat.files.wordpress.com/2011/09/cyh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar