Trans Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 tekrar geldim günlük,bu bayram resmen nerde eski bayramlar dedim lan. haftasonu gibi geldi resmen bana bu bayram,hiçbirşey anlamadan yarın bitiyor. çogilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 nomsaR said: nomsaR said: ya günlük çok kötü oldum. 2007 senesinden kalma bi telefonum vardı, onu açtım içinde yaklaşık 140 mesaj falan kalmış eski kız arkadaşımdan. bildiğin elim ayağım titredi. yok ya 1 saniye bile düşünmeden edemiyorum. ankara'ya geldim bi de. ne boktan bi şehir. gram dışarı çıkasım yok evdekiler de neyin var diyip duruyo bişey anlatamıyorum ama acayip bunaldım. Normalde hep bi korumacı takılırız biz ankaralılar ama bazen harbi böyle lanet iğrenç.. Varsa insan buluşalım mini pati buluşması hesabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Görmeden gideceğin için abv. Bu yazıyı okursun belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 küfürler! alnımızda bilgilerden bir çelenk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 arkadaslarimi ozledim lan resmen, eylul sonu izne cikarim diyordum o da yalan oldu ekim sonuna kaldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 3 vakte kadar param gelsin bende ortak olayım. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 italyadan geldim. cok pis yoruldum anlaticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sabah kalktım, annem uyandırdı, hastaneye gittim 5 dikiş attırdım döndüm. meraklardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 mehehe güne sefgi kebeleği gibi başlayanların aazına aazına vurmak istiyorum bazen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 İzmir cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aslında değilde size öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bi bağırıp gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 senko said: aslında değilde size öyle geliyor. aslinda öyle de sana öyle degil gibi geliyor belki de '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 gunler igrenc geciyor gunluk bebemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 blackjackten pizzam yolda film fonda rahat modda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 nefret ediyorum alışveriş yapmaktan >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 öff tamamen unutmuşum lan hocanın makalesine yardım edecektim dün sabah aradı mail attı bende bakarım bi ara diyip hıı diyip bıraktım aradı bugun bittimi diye o an düştü jeton yarın sabaha elinizde olur dedim bi baktım 30sayfa SDFSDF NO RMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yarin sabah sevgilim geliyor gunluk, babamla tanisacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 off ne gerilim döner ilk anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Annemle tanisiyorlar, o araya falan girer iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 babayla kiz tanistirmak sorun olmaz, anne olur, babaya erkek arkadas tanistirmak sikinti yaratabilir kizlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ben babamla tanıştırıtken gerilirim abi Ben babamla konuşurken de geriliyorum zaten Arnavutluğun gözü kör olsun lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Günlük günübirlik tatiller eğlenceler hariç tatilim bitmiş bulunmaktadır. İzmire dönüş yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 SeaGle said: Ben babamla tanıştırıtken gerilirim abi Ben babamla konuşurken de geriliyorum zaten Arnavutluğun gözü kör olsun lan =/ avrupaya tutunmaya çalışanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 günlük parasızlığın dibine vuruyorum şu aralar tek tesellim taze diplomamla askere gidene kadar beni kabul edecek bir iş bulmuş olmam kalıpcı olacam diye catia kasıyorum ama doğalgaz işi yapıyorum iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar