dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 foto çek kesin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 boku bokuna gelmişim bursaya yarın öğlen geri dönücem nefret ediyırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 köfte ye, 20 lira yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi forumun soytarısı oldun bi kere, benim tosta 20 lira vermemden meme üretmeye çalışman ve kimsenin sallamaması çok patetik değil mi sence de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 niye olm, no-lifer olan ben miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 mehehe sıktı bu muhabbet. yeni şeyler üretçem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Patetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lan gözlükleri taktım omegleda ard arda 10 kız geld, yeşil yeşil yansıma yapıyor ne biçim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ^_^ Baya baya korkuyorum lan artık. Adam resmen ilaç içmemek için yalan söylüyor bana. Hastalıkta ilerleme var bu aralar zaten. Çok korkuyorum lan hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gurii guriii http://www.youtube.com/watch?v=MgRqO2QtHTw hahahaha bu sarkida hint dansi yapmaya kasti m ya inanamiyorum kendime. cok zevkliydi. ama onun disinda cok bi olayi yoktu mmmh, tanimiyodum zaten evlenenleri ;( o yüzden bayip erken döndüm. oh typo yapmiyorum cok iyyim. sinirinda ictim! kafam güzel. ;) cog erken dönmüsüm ya, simdi benzin istasyonuna gitmemem lazim! birisi tutsun beni. bi de dügüne giderken hiyar almancilar düt düüüt baska bi dügün konvoyunun önünü kestiler isiklarda ahahaha ADAMLAR ALMAN CIKTI. geyigine yapmislardir gerci de, ayilar ama ya! para istiyolar sfdusdfuh napiyosunuz lan siz die baktilar. off rezil herifler atik almanlar da düt düt yapiyo, medenilestiler! kardesim bilgisayarimi karistirmis ayrica, kiricam kafasini. icince cenem daha cok düsüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 cümlede mantık hatası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hibernationa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 mantık hatalıymış hibernation.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kar yağana kadar uyanmak istemiyorum ben ama reverse hibernasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 1hafta dinlenme yeter bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 neler diyorum ben ya yine yanlış yazdım silicem bu sefer ama ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dasaaa said: gavur ülkelerine özeniyoruz keza bizim ülkemizde bi bok yok, temalı çalışmalarımızda ikinci gün!! http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/15118/section-2-of-the-high-line-now-open.html http://inhabitat.com/nyc/exclusive-photos-of-new-york-citys-high-line-park-section-2/high-line-section-2-chelsea-thicket-02/?extend=1 highline yay aa section 2 acilmis, bakiim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 segili günlük.. illustrator övreniyorum. processing'i de az daha geliştirirsem hayatım boyunca sadece şeyimin keyfine öğrendiğim şeylere 2 madde daha eklenmiş olacak. illustrator'a layk fotoşap desem bile layk fotoşap değilmiş ama.. bi de swatches'ı kullanmak zor yahu. renkleri ayarlamak falan :( akila git, çık bunun tepesine bizim için.. otur bi çay iç, soluklan yien.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tepesi yok, oyle yuksek bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bi soluklansaydın yine de be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sevgili günlük, bugün yine doğu perinçeği övdüm ve akp hakkındaki planlarımı anlattım. haince veya aptalca buldular, böyle fikirler hep 10 yıl sonra bakıldığında vay be adam haklıymış denen fikirler oluyo NEDEN günlük NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 seçim yasakları geldi.. siyaset konusunda lakırdı etmiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yolum duserse giderim abi sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 mahalle yaz konserlerimiz de baslamis yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar