freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 cesetmi depoluyonuz abi,o nasıl bi depocu maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 EVET DAHA GÜZELLERİNİ BULAMADIK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 sağdan ikinci kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 korku dizisi mi olcakmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Norak said: korku dizisi mi olcakmış :( yok abi korku dizisi olacak olan bu ONA SADECE İŞ ARKADAŞLARI MEMOLİ DER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 dasaaa said: EVET DAHA GÜZELLERİNİ BULAMADIK :( yalnız bizdeki umutsuz ev kadınları hardcoredur. gözü kolu bacağı mor falan olur. bu ne lan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 dasaaa said: EVET DAHA GÜZELLERİNİ BULAMADIK :( http://i.imgur.com/DEcLh.jpg bi bu eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 umutsuz bilgisayar adamları dizisini çekicem ben de dasaaa, goldbären daha da buluruz 4e 5e tamamlarız. wastryx diyeceğim ama onun da umutsuzluğu tatava. adam patron. parayı bile yeşil yeşil dolârlar halinde istifliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 fapfaplarken sansürlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Yalnız ceyda düvenci hiç umutsuz olmasın,ben umut veririm o bana gelsin yeter ki :D Çok güzel kadın ceyda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 en baştan dragonball a başlıyorum günlük, dizi, film ne varsa, hepsi, hepsini bitirdiğimde Kamehameha! yapabilmek en büyük hayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 günlük bi 13 gün sonra net buldum ehihi kadıköye yerleştim gibi biraz aslında kalsammı bilemedim ama staj iş yeride büyük ihtimalle orası olacak tuzla'da SDFSDFSF her gun 2saat yol cekiyorum gerçi iyi oldu 13 gunde 2 kitap okudum yolda :f onun disinda bi kere servisi kaçırdım çok feci döt oldum trenlerde süründüm çünkü başka türlü nasıl gidilir bilemedim kamilkoça gittim kocaeli arabası olsaydı yakınlarda ona binip geçmek geldi aklıma geldi ama en yakın araba 3 saat sonrayaydı :P sonra baktımki bi tane otobüs varmıs fabrikaya düz giden ehi onu öğrettiler dedim bi gün geç uyanayım 2.5saat falan sürdü trafik tıkandı falan adeta kanser oldum her gün 6da uyanıyorum = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Abi bi gargara al dedim anneme, kadın da gördüğünü kapmış eczanede bengay gibi kokuyo lan.. ama imba ferah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 listerine mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 evet abi sfdasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 marketten alın ama daha ucuz oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 http://www.couponcookin.com/wp-content/uploads/2011/07/listerine.jpg tekila gibi çok tatlı görünüşleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 10 kağıt imiş işte, 250 ml Marketlerde hiç görmedim, belki de dikkat etmedim, ya da migrosta falan vardır. Bi sonrakinde ordan alayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 NolaxThensbane said: http://www.couponcookin.com/wp-content/uploads/2011/07/listerine.jpg tekila gibi çok tatlı görünüşleri var "Nane likörü mü aldı lan bu kadın yanlışlama?" dedim ben de şişeyi falan uzaktan görünce sfadsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Niye olur dediysem. Bence yanlış bi hareket yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 yine gittin bi şirket satın aldın di mi? ya olm inanmayın buna. adam patron, arkadaşları kek yapıyor buna paso falan. 1000tane arkladaşı var feyste! depressed takılıyor ama öle olması için sebebi yok yahu. adam rüya gibi hayat yaşıyor arkadaşlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Çalışanlardan biri aans istemiştir vermiştir, şimdi de pişmandır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 wastyrx kanka bana 1-2bin lira havale yaparmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 HALA TUR BULAMADIM LAN YETERR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 wastirix kişiselden banlansın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar