BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Saeros said: Mr_Hand said: anasını satiim ayakkabı almam lazım artık. ben de hala botlarla geziyorum ya, allahtan depresif metalci botu degil yalniz bu odevler modevler her sey bitince cok fena bosluga dustum, yani iyi guzel wow oynadim dun haldir huldur ama surekli icimden bi ses "kanka odev yapsana sali gunune kesin biseyler cekilcek, bak iyi dusun vcd 146'dan biseyler yok mu carsamba gunune, bak simdiden biseyler dusunmen lazim" falan diyip duruyor lan rahatsiz oldum olm. wb to education finaller ve steslimler sornası o iğrenç duygu.. sabahları "ders çalışmam lazım" hissiyatıyla uyanmak sonrasında gelen o rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bitti lan oahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sokaktaki liselim modundaki kızları gördükçe "Ya ben bir daha böyle olmayacağım" tarzındaki burukluklar başlamıştı ama dün akşam ciddi ciddi mezun oldum artık ve okul duvarları son ilginç anılarıma da şahit oldu ve bitti. Biliyorsun bu okula girdiğim günden beri çıkacağım günün hesabındaydım günlük. Ve hala o bitmişlik hissi gelip yerleşemedi içime. Şu 4 yılda evrimden evrime hatta devrime koştum. Hiç bitmeyecek sandım. Tepeye çıktım, dibe indim, insanları gözledim hep. Ve şimdi hepsi bitti, elveda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 anam istanbula geliyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben de bursa ya gidiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kurtköyian skies mı AHAHAHAHAHAH şimdi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 evet. benim hayatımdaki romantizm bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bende istanbula gidiyorum. sanırım kermitin annesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 afedersiniz hanfendi ama milf misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Vingthor said: bende istanbula gidiyorum. sanırım kermitin annesiyim Kapışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ay biraz milfim. karta kaçtım ama hala giderim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sayın hanfendiciğim o zaman imzanızı değiştirip -got milf? +evet ne sandın lan! tarzı bişi yapmanız gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Vingthor said: ay biraz milfim. karta kaçtım ama hala giderim var senin o ay diyen ağzını.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 AYEMEMİLFHANTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sonuç ne kadar fark edicek tamamen seçime hile karışmış farz edelim. ÖSYM muhabbetinde de benzer şeyler oldu. Adama yüklen, kopya çekildi çekildi de. Savcılık araştırıyor, algoritma basit fakat uygulanan bir cevap anahtarı yok kararına varıyor. Burdan şu çıkıyor, basit şeylerden hayaller arıyorsunuz. Basit şeylerden nemalanmaya gayret ediyorsunuz. Adaletin bekçisi kesilmeniz iyi güzel de, ortada ne kadar haksızlık var sonuç olarak deyince bunun cevabı yok. Yani cevabı sizin yorumunuzdan ibaret kalıyor, ispatlanamıyor. Sizin delilleriniz size yetiyor. Bu da araştırılır mahkemeler ya da gerekli organlar tarafından, böyle bir şeylerin varlığı ispatlanırsa tekrar sandığa gidilir. Ama yıllardır böyle basit şeyler, nedense görüşünüz tarafından fazlaca gündeme getirilir. Hani bir şey de çıkmaz ortadan, laf olsun torba dolsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aras sen bilirsin, fazla gülsuyu kokusu nöron hasarı yapıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ay kardeşimin kız arkadaşı ekli bende 17 yaşında falan kız herhalde. allahım gören kara sevdada falan sanır. bi statüler acıklı acıklı. bu gençliğin topu emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya hay allah kahretsin. resmen ders çalışmam gerekiyo ya patiye fb'a falan sardım 4 senelik fb üyeliğimde attığım total yorumun (ki çook nadir yazarım) 2 katını falan yazmışımdır bugün. resmen sıkıntıdan patlicam pzt salı çrş da inanılmaz önemli sınavlarm var.fak. patlicak onlar bi taradfımda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 biri ters bisey dese keske ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ters bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gavur ülkelerine özeniyoruz keza bizim ülkemizde bi bok yok, temalı çalışmalarımızda ikinci gün!! http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/15118/section-2-of-the-high-line-now-open.html http://inhabitat.com/nyc/exclusive-photos-of-new-york-citys-high-line-park-section-2/high-line-section-2-chelsea-thicket-02/?extend=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kokorec midye dolma var bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 İnsan düşünüyor sıfır şu halimle kalkıp sıf burda saçma sapan bir ünide saçma sapan bölüm bitirerek amerikaya new yorka falan gitmeye kalksam hatta böyle kız arkadaşımla falan gitsek evlenince orda yaşasak önce how i met your mother tarzı yerde kalsak sonra banliyo falan. Sonra diyorum amma çok sorun çıkar yok paraydı yok işti yok vizeydi yok çalışma izni yok kalma izni ooohooo bir ton şey çıkar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bwhaha alman-hint dügününe gidiyoruz. cok eglenceli olabilir ya da cok bayik. shah rukh khan aka bollywood filmlerindeki gibi olsa bari lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar