senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 benimki seve seve degil ... olcak ama azimliyim ben sonuna kadar kacicam sdf neyse giden arkadaslar hepinize kolay gelsin, rahat rahat yapasiniz, mutlu mutlu olasiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 inbox'ta iki mail duruyor. içinde yazanların iyi olmadığını yok yok fatal derecede kötü olduğunu şimdinden tahmin edebildiğim için okumuyorum. bugün sabahın 8inden beri sorun çözüyorum. çok kısa süreli tatilimden geldiğimden beri yaptığım tek farklı şey gömlek almak oldu. arayıp hayatından şikayet ediyor. çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kaşlarımın ortası 4 gündür seğiriyor tanrım ölecek miyim diyordum ki bugün öğleden sonra durdu seğirme, inşallah yarın gene başa dönmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 annemin aklı notlar açık sınava basmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bizde hoca dışarı çıkabilirsiniz bilenem diyordu yea öyle emin kendinden honosbu :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahah yurdu aramam gerekti, odamı sordular unutmuşum lan 328'di galiba dedim kadın güldü öyle bi oda bile yok dedi fds, hafızaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 günlük 2 gündür redneck rampage ost dinliyorum, çok iyi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Günlük tatilden çok sıkıldım foçada tatil bi yere kadar eğlenceli...Okullar açılsa da kopsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 dün hava serinledi ne guzel oldu la öyle,sıcaktan kaşınıp duruyodum,bi serinledi donla yatarken pijama giyer oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Yahu Barış hiç hoş olmadı o durum evden çıkasım gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 şu saatte klima açıyodum normalde, şu an kapı açık üşüyorum lan ahah, böyle devam inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ABİ KIŞ GELDİ GENE BE! gidip kutuplarda yaşayın ayılar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Saeros said: şu saatte klima açıyodum normalde, şu an kapı açık üşüyorum lan ahah, böyle devam inş inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Dartanian said: Günlük tatilden çok sıkıldım foçada tatil bi yere kadar eğlenceli...Okullar açılsa da kopsak. Koş koş koş hemen gel ucuz iş gücü lazım bana zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 günnük her gün aynı şeyleri yapmaktan bunalıma giriyorum, anladım ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 O yüzden gel bana yardım et değişiklik olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 sen napıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 wastyrx said: Dartanian said: Günlük tatilden çok sıkıldım foçada tatil bi yere kadar eğlenceli...Okullar açılsa da kopsak. Koş koş koş hemen gel ucuz iş gücü lazım bana zaten sdf Mehe senin yoğunluğuna ulaşcağıma evde boş beleş gün geçiririm sdf Maaş iyiyse yola çıkıyorum 8 saate ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mr_Hand said: sen napıyosun ki? Ben köleyim O_o @tolga yol yemek kurabiye cep harçlığı ucuz iş gücü dedim olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Oha kurabiye varsa geliyorm sdf kurabiye alabilceğim kadar harçlıksa gelmiyorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 kendi kurabiyemi yapabiliyorum ben yea. malesef beklentimi karşılamadı bu iş. asdasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bikaç ay sonra atılım yapınca alırız seni o zaman bizim şirkete. Çoruma medeniyet götürücez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Karşılığında leblebi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hem de her çeşidinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Sexi iç çamaşırları giyen güzel komşşum. Bunların bir tanesini ramazan ramazan balkonuma düşürmek zorundamısın. Şimdi gelip bunu nasıl geri isteyeceksin. sdfghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar