dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 freemaniacss said: wastyrx said: Düzenli olarak yüzmek istiyorum ama bone takmam gerekmeyen hiç bir havuz yok. Alayı bone istiyor yüzmek için, çok tatsız.. benim bildiğim aquaparklardada istiyor bone olayı.sonuçta ordaki olimpik havuzlardada yüzmen için bone lazım. al abi sende bi tane bez bone,takıl her eve bi bone* bonecrusher olanından edit:sf başı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: kaşlarının ortasını al kaşlarını al, ortası kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 dasaaa said: freemaniacss said: wastyrx said: Düzenli olarak yüzmek istiyorum ama bone takmam gerekmeyen hiç bir havuz yok. Alayı bone istiyor yüzmek için, çok tatsız.. benim bildiğim aquaparklardada istiyor bone olayı.sonuçta ordaki olimpik havuzlardada yüzmen için bone lazım. al abi sende bi tane bez bone,takıl her eve bi bone* bonecrusher olanından edit:sf başı :/ Abi bi bone herkese yetiyor hatta fazlasıyla artıyor sdf Artı olarak sevmiyorum hiç boneyi yüzmem daha iyi yani o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yok artık. takıver ya nolcak. bulursun rahat edicek bişey büssürü çeşidi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Takmam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 senin iğrenç saçlarının havuzda ağzımıza yüzümüze gelmesine katlanmak zorundamıyız kardeşim. git bone al :D üşenme bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 daha dün gittim, kuşadası aquapark istemiyo bone mone herkes havuz içinde patlıyo valla ramazan hakgetire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 napae said: Bi haftada 1-2 kilo verebilicek miyim acaba çok merak ediyorum. Tatile kilo vermeye gidiyorum resmen nasıl olucaksa :( 1 - tatlı ve hamur işlerinden uzak dur 2 - bol bol yüz 3 - bol bol su iç ve karpuz veya kavun ye 1 haftada 1 kilo verebilirsin diye umuyorum. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wastyrx said: Takmam abi. gaz maskesi ile suda yüzülmez aga!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Duyanda 10 metre saçım var sanacak. Kısa benim saçlarım gerenk yok iğrenç bone takmaya. Havuz kapatmak ne kadara patlar ki lan acaba şöyle arkadaşlarla gitsek falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 0ne said: napae said: Bi haftada 1-2 kilo verebilicek miyim acaba çok merak ediyorum. Tatile kilo vermeye gidiyorum resmen nasıl olucaksa :( 1 - tatlı ve hamur işlerinden uzak dur 2 - bol bol yüz 3 - bol bol su iç ve karpuz veya kavun ye 1 haftada 1 kilo verebilirsin diye umuyorum. sfds Selam 1 haftada 11 kilo verdim bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 çüş,ne yaptın 1 hafta müshil le falanmı beslendin.o ne abi,11 kilo ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ameliyattan sonra herkes kilo alırsın dedi ben 2 haftada 13 kilo verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 napae duydun wastyrx i,hemen ameliyat oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Uyuyo o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 fikrimden geceler yatabilmirem.,bu fikri başımdan atabilmirem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wastyrx said: Ameliyattan sonra herkes kilo alırsın dedi ben 2 haftada 13 kilo verdim :P Bende ortaokul zamanlarında 51 kilodan 35 kiloya düşmüştüm, apandist ameliyatı ve sürekli serumlar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 sanıyorum charlie brown'ın giydiği tshirtten almalıyım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yalnızlığın dibindeyim günlük. Ben niye yalnızım günlük? Hani sadece tanrı yalnızdı? Ben tanrı mıyım günlük? -Değilim günlük değilim, ben tanrı değilim. Paradoksun içindeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 çanakkaleye bir kez daha tapıyor geç de olsa sonunda kafaları çalışıp iğrenç antalyadan buraya taşınan anne ve babamı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Delicatessen said: Yalnızlığın dibindeyim günlük. Ben niye yalnızım günlük? Hani sadece tanrı yalnızdı? Ben tanrı mıyım günlük? -Değilim günlük değilim, ben tanrı değilim. Paradoksun içindeyim ben. sen mi yalnızsın!? ben yalnızım ben! yaşar usta ________ yarın yağmur yağıcakmış here comes the rain, again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şu yaz günü hasta oldum,nezleyim agzım burnum bi tıkalı bi akıyor,başım desen hafif agrı,biri cıksın desin üzülme kardeş ben de hastayım desin,kendimi kötü hissetmeyim,hadi yazsın biri buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 pogodi said: çanakkaleye bir kez daha tapıyor geç de olsa sonunda kafaları çalışıp iğrenç antalyadan buraya taşınan anne ve babamı tebrik ediyorum. merakımdan soruyorum,çanakkaleye 40 defa falan gittim,genelde her gittiğimde minimum 4 gün,maksimum 16 gün kaldım.tarihine lafım yok ama neresini sevdin çok merak ediyorum.ben hiç sevemedimde.izmirli olduğum için sevmemiş olabilirimde,sen neresini sevdin merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 antalyalı olmayıp da 6 sene antalyanın merkezinde yaşadıktan sonra (antalyalı olmadığımı belirttim ki antalyalılar anlamadığım bi şekilde oraya aşık) çanakkale cennet gibi geliyo. akşam sabit durduğun yerde sıcaktan bayılmamak bile çok güzel bişey. esiyo falan. yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Günlük üşüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar