dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ADRES VER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 seni gunluk hadi oradaaaan sana yazcagimida nerden cikardinn... ne mesaj olculerin ne masum template in beni hic mi hic alakadar etmiyoooorrr tanriiiimmm postlarimin hepsi yalaaaaaannnnn hani sana yaziyorum ya sevgili gunluk diyorum ya hani 2 tab yapip basiyorum enteraa sen bana aldirma gel post kasmaya ne gerek varken sana sirilsiklam yaziyorum geellll ps: yagmur yagiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 nerde yağmur yağıyo olm. il ilçe ver!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 dasaaa said: ADRES VER!!! ankara çayyolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 orada yağmur yağıyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 lan çok sıcak,yağmur yağsa burdada keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 eileithyia said: hayır ramazanda iç, sonra allahın rahmetini bekle! olmaz o iş. damla yağmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 pıh. jefferson airplane kafasındayım 500küsür puanla tercih yapmadım haftasonu samsuna dönücem ramazan bitmek bilmedi yaa aşti'de yanlışlıkl şort giymişim gözleriylen yediler valla hadi bide güzel olsa bacaklarım sigara diye pall mall içen bir kuzenim var o derece mallık var genlerde şimdi ne yapacağım bri sahura kalkayım uyumadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 su an jefferson airplane dinlerken garip geldi bi ustte... sanirim ben hep jefferson airplane kafalarindayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 her nerde airplane görsem yukarıdaki iki insan çıkıyor. selam ediyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi hahah dinlediğime bak. http://www.lastfm.com.tr/user/cinebes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ahaha muzuk kardesi olalim senle sdfsdf bu arada sanirim tayland turu yapmaktan vazgecicem, euro cok tatli degerlerde, buldugum turlarda tatmin etmedi beni, 2sehir gormek icin 800 3 sehir gormek icin 1200 euro veremiyecem sanirim. baska yerlere diktim gozumu dogu avrupa cok cazip gelio sanki su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 eileithyia said: pıh. jefferson airplane kafasındayım 500küsür puanla tercih yapmadım haftasonu samsuna dönücem ramazan bitmek bilmedi yaa aşti'de yanlışlıkl şort giymişim gözleriylen yediler valla hadi bide güzel olsa bacaklarım sigara diye pall mall içen bir kuzenim var o derece mallık var genlerde şimdi ne yapacağım bri sahura kalkayım uyumadan Gel çalıştırayım seni! asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oha tavan puan kacki artik 500kotu mu oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sbs galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yok lan olamaz, 500full orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 wastyrx said: eileithyia said: pıh. jefferson airplane kafasındayım 500küsür puanla tercih yapmadım haftasonu samsuna dönücem ramazan bitmek bilmedi yaa aşti'de yanlışlıkl şort giymişim gözleriylen yediler valla hadi bide güzel olsa bacaklarım sigara diye pall mall içen bir kuzenim var o derece mallık var genlerde şimdi ne yapacağım bri sahura kalkayım uyumadan Gel çalıştırayım seni! asfasd O_O abi bu söz çok yanlış anlaşılabiliyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 artı puan falan kazanmıştır tubitaktan falan. gerçi orda tudem yargılıyor demi asbfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o zamaaaannn biraz daha delirmeli dünya kare lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 senko said: oha tavan puan kacki artik 500kotu mu oluo? tavan 575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 küheylan said: sbs galiba. Seni Ben Severim küheylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 alala galatasaray 497 ile aldi bu sene ya, kardesimden biliom. 491 aldi o da. bayaa yanlis biliyormusum demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 beyler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar