wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi hayat niye böyle kötü ya? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cok tatsiz cooooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Fazla duygusal bi gündü bugün... 4.sınıfta olan arkadaşlarım mezun oldular.2yıldır birlikte olduğum servisle okulumun yeri değiştiği için kopmak zorunda kalıcam..Özlicem geride kalanları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 wastyrx said: Abi hayat niye böyle kötü ya? ^_^ o zaman niye gülüyorsun abi? max poker face yaparım ben hayata. taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 arkadaslar karsilastiginiz olumsuzlak yuzunden pes etmek yerine bir mum da siz yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 allah belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yoo dostum buna amin diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ama duymuyollaar ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 cok sicak var cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lelelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Dartanian said: Fazla duygusal bi gündü bugün... 4.sınıfta olan arkadaşlarım mezun oldular.2yıldır birlikte olduğum servisle okulumun yeri değiştiği için kopmak zorunda kalıcam..Özlicem geride kalanları... seni bilmesem patide ilkokullu var diyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yyyaaa zçarlar. yağmaz bu hava 2 saate. ben çıkarım ufaktan bişeyler atıştırıp. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 GOGOGOGOGO!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hayat böle işte günlük o_O http://www.youtube.com/watch?v=uK-BoX2DxoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dasaaa said: wastyrx said: Abi hayat niye böyle kötü ya? ^_^ o zaman niye gülüyorsun abi? max poker face yaparım ben hayata. taam mı? Ağlayınca dalga geçiyorsun o yüzden dasaaacım ^_^ Bir de nolarsa olsun gene aynı yerde falan kalıyorum. İyi bişi olsa gerek yani sanırım öyle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 anasını satiim ayakkabı almam lazım artık. bunlar ağrıttı tabanını resmen. =/ bi de akşamdan kalma kafayla ve az uykuyla spor yapmaktan vazgeçmem lazım. evet. onun dışnda bu gün naapsak lan. olm günnük ben niye böyle plansız haftasonu geçiriyorum kaç aydır?! bodos bi sürü yere gidiyorum sonra, 4 haftasonu yapılacak gezintiyi - alkolü falan tek haftasonunda bitiriyorum. iyi değil bak =) ya da iyi lan. iyi iyi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 o değil de ölümüne ders çalışmam lazım günlük. nereye gitsem ya. heryer deli gibi kalabalıktır pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Lyvanna_Dolores said: Dartanian said: Fazla duygusal bi gündü bugün... 4.sınıfta olan arkadaşlarım mezun oldular.2yıldır birlikte olduğum servisle okulumun yeri değiştiği için kopmak zorunda kalıcam..Özlicem geride kalanları... seni bilmesem patide ilkokullu var diyecem Servis dediğim için mi :D napayım ya hergün şehir değiştiriyorum Manisa gibi bi yerde yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ulan makrocu kırabilceği kadar puan kırmış 100lük kağıt verdim adama 60 vermiş, koca sınıfta bi ben geçmişim anca bu kadar kırabilmiş adi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mr_Hand said: anasını satiim ayakkabı almam lazım artık. ben de hala botlarla geziyorum ya, allahtan depresif metalci botu degil yalniz bu odevler modevler her sey bitince cok fena bosluga dustum, yani iyi guzel wow oynadim dun haldir huldur ama surekli icimden bi ses "kanka odev yapsana sali gunune kesin biseyler cekilcek, bak iyi dusun vcd 146'dan biseyler yok mu carsamba gunune, bak simdiden biseyler dusunmen lazim" falan diyip duruyor lan rahatsiz oldum olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ekmek xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Saeros said: Mr_Hand said: anasını satiim ayakkabı almam lazım artık. ben de hala botlarla geziyorum ya, allahtan depresif metalci botu degil YUH ulan 30 derece gördük ne botu halen?! günnük olm enteresan bi kuş dolanıyo viyak viyak bi sesi var. curasik park gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 haberim olmadan kim dövdü beni ya!? dayak yemiş gibiyim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar