Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 burdan aquila bonepart screwy ve dynamick e teşekkürlerimi iletiyorum çok güzel aldık elimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 vaniLLe said: almanyada misin =p Gelince durtuklucem haritada yakin bi yerlerdeysem. Uygun olursan gezdir bizi az ^^ stuttgart mi yakin size munih mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bugun 24 temmuz ve ben bu gunu tabii ki hatirliyorum. aramasi gerekenin sen oldugunu dusunuyor fakat aramayacagini tahmin ediyorum. senin de en kotu huyun bu! :) iyi bak kendine, hala cok degerlisin benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 wastyrx said: vaniLLe said: almanyada misin =p Gelince durtuklucem haritada yakin bi yerlerdeysem. Uygun olursan gezdir bizi az ^^ stuttgart mi yakin size munih mi? http://www.youtube.com/watch?v=eX79YiMYzIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 wastyrx said: vaniLLe said: almanyada misin =p Gelince durtuklucem haritada yakin bi yerlerdeysem. Uygun olursan gezdir bizi az ^^ stuttgart mi yakin size munih mi? ikisi de yakin ama calisiyorum ya musait degilim hic. gelebilirdim yoksa.. kaci gibi buralarda olabilirsiniz ki o da var. arabadayim su an bu yol bitmez uykum var kahve istiyorum! simdi biliom ben sabah sabah yine mc donaldsa sokcak bizi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 0ne said: vaniLLe said: sevgilisi olana yazana meric diyoruz da sevgilisi varken yazana SERRRRRRRRREFSIZ mi diyoduk ? niye içerlendin ki şimdi? çünkü genelde sevgilisi olana yazan insanlar, "common sense" sahibi kişilerde hoşnutsuzluk duygusu oluşturur (buna da empati denir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 vaniLLe said: arabadayim su an bu yol bitmez uykum var kahve istiyorum! simdi biliom ben sabah sabah yine mc donaldsa sokcak bizi hehe Orada deilim daha ya bilmiyorum ne zaman geceriz ya da gecicek miyiz ama kalmali geliriz sanirim oralara aksam falan cikabilirsen gorusuruz herhal de ama dedigim gibi o tarafa gelip gelmeyecegimiz belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gitmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 adsfsa dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gelemeyecegim wastie, emir büyük yerden geldi. 3-5 saatimi alir günü birlik gidip gelmek zor ondan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 evde printer/fotokopi olması ne büyük bi rahatlıkmış lan 2 yıl hiç aklıma gelmedi. bi de cilt makinesi alsam tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 klima da eşit derecede güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kedilere kfcden bucket mı sölesem hjmm günlük.. kolayıda ben içerim hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Benim köpekler yemiyo o tavukları kimbilir ne var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 biz senin köpeğin bile olamayız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 estafurullah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 pusetler /bebek arabası işte, çağ atlamış türk kadını hâlâ aynı +30yaşında, tek çocuk... GÜLLE GİBİ OLMUŞ! Bİ GÖBEK!! BAK BU KADAR!!! RAHAT 42-44beden be! 55yaşında kadın vücuduna ulaşıvermişler. bi de bunlar "rus kızları menopozdan sonra çok çabuk çirkinliyoooo" kızları. sana ne demeli be pis boğaz hipopotam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 foruma giriyodur belki dasa öyle demeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 değerli balık ayhaniyem. forumda senden başka evli-çocuklu, şişman kadın yok ki. ama biz seni böyle seviyoruz. sevmesek de söyleriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ahaha GÖLDBÖRÖN KODONMOYMOOOOS!? bi de onlara laf sokunca yeto feminis moduna giriyolar rage'in dibine vurup. kolaysa sen gel cocuk dogur, sen tasi karninda 9 ay!! gel sen kana her ay da göriiim senii, yaaa susarsin iste AYI! Hayatim bitti cocuk dogurunca!! seklinde. ben gecen gün kadinin cirtlak ses tonuna uyuz olup ''bazilari dayagi hakediyo ya -.- '' dedim, meger türkmüs... sert ve saskin bi bakis atti kafasini cevirip, '':D'' die güldüm, ISTE BIZIM BI KOMSU VAR DAAAA.... die devam ettim sonra, yuttu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 benim olduğun bi dünya istiyorum. http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282595_1854308570169_1614453053_31637634_4751284_n.jpg çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 alkol bitti 0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Dertlendim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 vaniLLe said: ahaha GÖLDBÖRÖN KODONMOYMOOOOS!? sağdaki kocam, dasaaa http://image.toutlecine.com/photos/j/u/n/junior-1994-02-g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar