Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

vaniLLe said:

almanyada misin =p

Gelince durtuklucem haritada yakin bi yerlerdeysem. Uygun olursan gezdir bizi az ^^ stuttgart mi yakin size munih mi?

ikisi de yakin ama calisiyorum ya musait degilim hic. gelebilirdim yoksa.. kaci gibi buralarda olabilirsiniz ki o da var.

arabadayim su an bu yol bitmez uykum var kahve istiyorum! simdi biliom ben sabah sabah yine mc donaldsa sokcak bizi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

arabadayim su an bu yol bitmez uykum var kahve istiyorum! simdi biliom ben sabah sabah yine mc donaldsa sokcak bizi hehe

Orada deilim daha ya bilmiyorum ne zaman geceriz ya da gecicek miyiz ama kalmali geliriz sanirim oralara aksam falan cikabilirsen gorusuruz herhal de ama dedigim gibi o tarafa gelip gelmeyecegimiz belli deil.
Sosyal ağlarda paylaş

pusetler /bebek arabası işte, çağ atlamış
türk kadını hâlâ aynı
+30yaşında, tek çocuk...
GÜLLE GİBİ OLMUŞ!
Bİ GÖBEK!! BAK BU KADAR!!!
RAHAT 42-44beden be!
55yaşında kadın vücuduna ulaşıvermişler.

bi de bunlar "rus kızları menopozdan sonra çok çabuk çirkinliyoooo" kızları.

sana ne demeli be pis boğaz hipopotam?
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha GÖLDBÖRÖN KODONMOYMOOOOS!?

bi de onlara laf sokunca yeto feminis moduna giriyolar rage'in dibine vurup.
kolaysa sen gel cocuk dogur, sen tasi karninda 9 ay!! gel sen kana her ay da göriiim senii, yaaa susarsin iste AYI! Hayatim bitti cocuk dogurunca!!
seklinde.

ben gecen gün kadinin cirtlak ses tonuna uyuz olup ''bazilari dayagi hakediyo ya -.- '' dedim, meger türkmüs...
sert ve saskin bi bakis atti kafasini cevirip, '':D'' die güldüm, ISTE BIZIM BI KOMSU VAR DAAAA.... die devam ettim sonra, yuttu galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...