Namessar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ic mekana aldanmayin. eskisinde de full deri, elektrikli koltuk, sport koltuk, koltuk isitma, keyless go, idrive falan alabiliyordunuz. turkiye de alamiyordunuz ozel siparis disinda, o kadar. yoksa ic mekan eskisinde de cok kotu degildi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ön a1 arka polo iç sıkıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 borusan bmw Aksesuar danışmanı bana 1 serisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Hadi gidip bakalım dedim. Oradaki satış danışmanına test sürüşü yapıp yapamayacagımı sordum. Hay hay dedi arkadaş. Yalnız beni öyle 1.16 ile uğraştırma dedim. 1.18 e bindik. Araç 1.6 motor ve 170 beygir ( sonunda mini den bir şeyler transfer ettiler ). Vites 8 ileri. Ilk çıkarken gaza yüklenip drift yaparak borusan kapısından çıktım :) Eski bir r56 cooper s sahibi olaraktan performansı beni oldukça etkiledi. 100km de 8 litre gibi iddalı bir rakam oldugu söylendi tüketimin şehir içinde. Malzeme kalitesi olarak gene öyle çok abartı ii degil ama nispeten kalitede fark var. Ekran vardı kullandıgım araçta. Araç bir önceki kasaya oranla 8 cm uzamış. Tahmin ettigim gibi 2cm diz mesafesinden 6 cm bagajdan. Bana teklif edilen araç "sport", zenon ve sunroof lu nispeten dolu bir araçtı. 40k fiyat çektiler. 2,5k euro indirim yaparız dediler. Bir 3 dk countryman all4 u verip alsam mi diye düşündüm sonra vazgeçtim. Tip olarak çok fazla çekici olmasada iç kabin ve performans bakımından tatminkar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 iç ve motor olarak sınıf atlamış, dış olarak hala fazla feminen ve olaysız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Yeni kasaları çok sevdim ben. Bir önceki senenin motoru hiç gelmedi Türkiye'ye (en azından bmw.com.tr'den takip ettiğim kadarıyla) ama yeni kasanın 1.6 motoru bile kayda değer. Özellikle öncekine kıyasla. Benim gözüm 1.8 "pure" donanım pakedinde. Herhalde hiçbir şeyi yok, ama kendisinden 9000TL falan daha fazla olan en donanımsız versiyonuna ek olarak debriyajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Kendercik said: Yeni kasaları çok sevdim ben. Bir önceki senenin motoru hiç gelmedi Türkiye'ye (en azından bmw.com.tr'den takip ettiğim kadarıyla) ama yeni kasanın 1.6 motoru bile kayda değer. Özellikle öncekine kıyasla. low pressure turbo o da işte temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 prozzak said: borusan bmw Aksesuar danışmanı bana 1 serisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Hadi gidip bakalım dedim. Oradaki satış danışmanına test sürüşü yapıp yapamayacagımı sordum. Hay hay dedi arkadaş. Yalnız beni öyle 1.16 ile uğraştırma dedim. 1.18 e bindik. Araç 1.6 motor ve 170 beygir ( sonunda mini den bir şeyler transfer ettiler ). Vites 8 ileri. Ilk çıkarken gaza yüklenip drift yaparak borusan kapısından çıktım :) Eski bir r56 cooper s sahibi olaraktan performansı beni oldukça etkiledi. 100km de 8 litre gibi iddalı bir rakam oldugu söylendi tüketimin şehir içinde. Malzeme kalitesi olarak gene öyle çok abartı ii degil ama nispeten kalitede fark var. Ekran vardı kullandıgım araçta. Araç bir önceki kasaya oranla 8 cm uzamış. Tahmin ettigim gibi 2cm diz mesafesinden 6 cm bagajdan. Bana teklif edilen araç "sport", zenon ve sunroof lu nispeten dolu bir araçtı. 40k fiyat çektiler. 2,5k euro indirim yaparız dediler. Bir 3 dk countryman all4 u verip alsam mi diye düşündüm sonra vazgeçtim. Tip olarak çok fazla çekici olmasada iç kabin ve performans bakımından tatminkar olmuş. countryman all4 verilip bu alinir mi pro =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 verseler alır kullanırım bu arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yalnız beğenmemiştim ama fena durmuyor ya kosiflerde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bi bakmaya değer de €40K, 100.000 TL ediyor di mi? Yüzbintürklirası yanii.. Bu sınıfa çok abartı kaçar gereksiz olur o bedeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 luzumsuz fazla su an ki motor secenekleri ve donanim paketleriyle. bilmiyorum artik kimin fantazisi; avrupa pazarlama sefinin mi, borusan dakilerin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 İlk bakışta beğenmedim. Sonra sonra göz alisir tabi BMW olması hasebiyle ama bence iyi tasarım ilk görüşte beğenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Eklemeyi unuttugum bir şey ise performans güzel fakat ne motor sesi ne de egzos sesi çekici. Mini nin hırıltısı yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 su bmw 3 serisi ne zaman geliyor yeni kasa 2011 eylulde tanitacaklar diyorlardi, noldu o muhabbet? bmw 1 serisine 100bin tl gercekten cok zarar ziyan bir para, 100bin tl ye ne arabalar var ikinci elde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 F30 kasa 3 sedan bu cuma gunu munich de lanse edilicek. Facebook da da canli yayin yapicaklardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 3 sedan ilk gelişte çok cep yakar euro 2.5 iken zor yani.şimdi baktım 42 bin euroya 2008 3 coupeler var temiz.ama anasını satim 120 bin tl ye geliyor ben bu 1 kasayı beğendim.fiyat sport line 85 bin tl idi.bunun extra donanımı indirimi pazarlıgı 90 a alınıt 1.6 olan.tabi şimdi fiyatlar güncelleme girdi ben 2 gün önce baktıydım 1.18 yeni zamma giriyor alınmaz güzel bi donanımla alınır bu araç şöyle bişi olmalı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 1.18i'de 1.600cc. 136 HP'lik versiyona 1.16i, 170 HP'lik versiyona 1.18i diyerek rakam oyunu yapmışlar. Dolayısıyla ÖTV'den etkilenmiyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yalniz bu resimdeki direk mini cooper seritlerini cakmis bmw 1 serisine =) 1.6 170 hp iyi gider bence bu araca, saglam basar yani, yokusta fln da osurmaz. 135 hp kurtarmayabilir, ucu ucuna belki. 3 serisi varken ama bu alinmaz gene de. 10 15 bin euro fazla ver 3 al yani bu kadar para vermisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yolda bi görmek lazım ama fotolar çok kötü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 1.18i'yi test etmek isterdim ama elinizde euro yoksa veya euro kazanmıyorsanız almak saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Kendercik said: Yeni kasaları çok sevdim ben. Bir önceki senenin motoru hiç gelmedi Türkiye'ye (en azından bmw.com.tr'den takip ettiğim kadarıyla) ama yeni kasanın 1.6 motoru bile kayda değer. Özellikle öncekine kıyasla. Benim gözüm 1.8 "pure" donanım pakedinde. Herhalde hiçbir şeyi yok, ama kendisinden 9000TL falan daha fazla olan en donanımsız versiyonuna ek olarak debriyajı var. borusan satış hatunu pure getirmicez dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 hep o hatunun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Benim hoşuma giden bir şey tutsa şaşarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Dün okulda gördüm bi hatunun altında beyaz yeni 1 serisinden. Pek dikkat etmedim böyle tam yanından geçerken aaa yeni 1 dedim geçtim. kötü durmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Selam, Abi net konuşun; hatun mu otomobil mi kötü durmayan?!? :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar