Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 4095 hayali seçmeni sildirdik

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Şu an ULUSAL KANAL'da Politikanın Nabzı programında konuklar seçimleri konuşuyor.
Halen CHP milletvekili olan Onur Öymen Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 4095 hayali seçmen tespit ettiklerini, bunların halen inşaat halinde olan binalarda, arazilerde, vs. oturuyor göründüklerini tespit ettiklerini ve YSK'ya başvurup sildirdiklerini söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla harıl harıl arayacaklardı.

bi türlü bu işi öğrenemediler gitti.

arkadaşım, mahalle bazında örgütleneceksin. kalkıp mahalle mahalle bakıcak, "hmm burada bu adamlar oturmuyor ki" diyecek adamın olacak. sokak sokak gezip "işte bizim parti böyle güzel" diyecek -gıcık chp teyze değil- kafası çalışan adamın olacak.

adamlar sokak sokak geziyorlar. "allahın izni ile siz de bize oy verin de biz de size bişiler veririz canım" diye geziyorlarsa, babalar gibi hayali seçmen pörtletiyorlarsa peşine düşeceksin işin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu YGS olayı sizleri bilmiyorum ama benim kafamda bir çok "acaba"ları ortadan kaldırdı. Ben 2002'yi bilmiyorum ama 2002'den sonra ki tüm genel-yerel seçimler ve referandumlarda, her türlü devlet memuru alım sınavında, üniversite giriş sınavlarında ve diğer aklıma gelmeyen her türlü sınavda bu adamların hile yaptığından eminim. Tabii ki dasaa'nın dediği en önemli nedeni bu olanların. CHP, MHP ve diğer muhalefet partileri bu adamların yaptığı mahalle bazında örgütlenme modelini bir türlü yapamadılar. Seçmene ulaşamadılar. Seçmene ulaşamayınca da her türlü şaibeye açık seçim ortamı oluştu ve işte görülüyor ki bu şaibelerin hemen hepsi doğru. Ama adamları suçlamamak lazım, herifler amaca ulaşmak için her yolun mübah olduğunu bile dinle TAKİYYE olarak açıklamışlar. Seçimlere milletin iradesinin değil de hayali seçmenlerin iradesinin yansıma ihtimalinin ne kadar korkunç olduğunu daha kötü günler yaşadığımızda daha iyi anlayacağımıza inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

dasaa da gün geçtikçe daha politize oluyo farkında deil.

senin gibi olup da neye dönüştüğünün farkında olmasam hakikaten iğrenç olurdu yalnız. neyse ki senin gibiler sağolsun, değişmiyor gelişiyoruz.

ama milletin üçkağıtçılığına göz yummak ile politize olmak ayrı bişi.

klasik hikaye vardır.

evde 3kardeşi ailesi evde bırakır, gezmeye gider. küçük olan büyük olana gıcıklık yapar, durmaz bi türlü de. abisi "ya bi git, yapma bak.. öff yaaa" falan dese de küçük olan dinlemez. büyük olan dayanamayıp basar tokatı küçük kardeşe. tam o sırada anne baba eve gelir..
gördükleri, büyük küçüğe basıyor tokadı.
ortanca olana sorarlar ne oldu burada diye. ortanca da "valla ben bilmem ben tarafsızım" der sadece.

eee.. tarafsız mı kaldı gerçekten, suçlunun, tahrik edenin yaptığı suçun yanına kâr kalmasına mı sebep oldu yoksa?

kısaca, ben politize olurum olmam. bundan sana ne lan? ahahah. diğer yandan hatalıya hatalı demek senin gözünde politize olmak ise politize^2 olmak lazım aslında.

napolyonn'nun faillar kitabına bir satır daha ekleyiniz lütfen.
edit: abi saçma mesajlarla uğraştırmayın gözünü seveyim. trollden alıcam yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

dasaa da gün geçtikçe daha politize oluyo farkında deil.

valla şu olayın altında bu durumu eleştirmeyip de yaptığın bu yorum çok ilginç. dasaanın da söylediği gayet normal bir şey. demokrasi demokrasi diye gezinen bir hükümetin seçimlerde hiç bir terslik olmaması için kendisinin uğraşması gerekir asıl, muhalefetin değil.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

kısaca, ben politize olurum olmam. bundan sana ne lan? ahahah. diğer yandan hatalıya hatalı demek senin gözünde politize olmak ise politize^2 olmak lazım aslında.

napolyonn'nun faillar kitabına bir satır daha ekleyiniz lütfen.

diyorum işte abi, bi topic açalım napolyonndan inciler diye. orda toplayalım bütün saçmalıklarını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...