cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Şu an ULUSAL KANAL'da Politikanın Nabzı programında konuklar seçimleri konuşuyor. Halen CHP milletvekili olan Onur Öymen Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 4095 hayali seçmen tespit ettiklerini, bunların halen inşaat halinde olan binalarda, arazilerde, vs. oturuyor göründüklerini tespit ettiklerini ve YSK'ya başvurup sildirdiklerini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 daha kaç 4095 hayali secmen var tr nin her bir yanında,kaybolan secim sandıkları,oy pusulaları,kesilen elektrikler,sonra bunun adı demokrasi oluyor,halkın iradesi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Zaten konuşmasının devamında Onur Öymen bunu da söyledi."Bu bizim tespit ettiklerimizden sadece biri.Ama tespit edemediğimiz kim bilir neler var?" şeklinde bir laf etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 öyle zaten.beyni boş,yobaz insanları allah kuran din iman diye kandırdıkları yetmiyor, bide bu oy pusulalarında yaptıkları hayali seçmen eklemeleri var. daha sandıklar bitmeden %65 akp çıkan, 107% seçmen/oy oranı olan ilçeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 valla harıl harıl arayacaklardı. bi türlü bu işi öğrenemediler gitti. arkadaşım, mahalle bazında örgütleneceksin. kalkıp mahalle mahalle bakıcak, "hmm burada bu adamlar oturmuyor ki" diyecek adamın olacak. sokak sokak gezip "işte bizim parti böyle güzel" diyecek -gıcık chp teyze değil- kafası çalışan adamın olacak. adamlar sokak sokak geziyorlar. "allahın izni ile siz de bize oy verin de biz de size bişiler veririz canım" diye geziyorlarsa, babalar gibi hayali seçmen pörtletiyorlarsa peşine düşeceksin işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaa da gün geçtikçe daha politize oluyo farkında deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 naapsın suclunun hilecinin yanıdamı dursun adam? suca sucluya yardım yataklık etmek, teşvik etmek, destek vermek, hoş göstermek suc biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bu YGS olayı sizleri bilmiyorum ama benim kafamda bir çok "acaba"ları ortadan kaldırdı. Ben 2002'yi bilmiyorum ama 2002'den sonra ki tüm genel-yerel seçimler ve referandumlarda, her türlü devlet memuru alım sınavında, üniversite giriş sınavlarında ve diğer aklıma gelmeyen her türlü sınavda bu adamların hile yaptığından eminim. Tabii ki dasaa'nın dediği en önemli nedeni bu olanların. CHP, MHP ve diğer muhalefet partileri bu adamların yaptığı mahalle bazında örgütlenme modelini bir türlü yapamadılar. Seçmene ulaşamadılar. Seçmene ulaşamayınca da her türlü şaibeye açık seçim ortamı oluştu ve işte görülüyor ki bu şaibelerin hemen hepsi doğru. Ama adamları suçlamamak lazım, herifler amaca ulaşmak için her yolun mübah olduğunu bile dinle TAKİYYE olarak açıklamışlar. Seçimlere milletin iradesinin değil de hayali seçmenlerin iradesinin yansıma ihtimalinin ne kadar korkunç olduğunu daha kötü günler yaşadığımızda daha iyi anlayacağımıza inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: dasaa da gün geçtikçe daha politize oluyo farkında deil. senin gibi olup da neye dönüştüğünün farkında olmasam hakikaten iğrenç olurdu yalnız. neyse ki senin gibiler sağolsun, değişmiyor gelişiyoruz. ama milletin üçkağıtçılığına göz yummak ile politize olmak ayrı bişi. klasik hikaye vardır. evde 3kardeşi ailesi evde bırakır, gezmeye gider. küçük olan büyük olana gıcıklık yapar, durmaz bi türlü de. abisi "ya bi git, yapma bak.. öff yaaa" falan dese de küçük olan dinlemez. büyük olan dayanamayıp basar tokatı küçük kardeşe. tam o sırada anne baba eve gelir.. gördükleri, büyük küçüğe basıyor tokadı. ortanca olana sorarlar ne oldu burada diye. ortanca da "valla ben bilmem ben tarafsızım" der sadece. eee.. tarafsız mı kaldı gerçekten, suçlunun, tahrik edenin yaptığı suçun yanına kâr kalmasına mı sebep oldu yoksa? kısaca, ben politize olurum olmam. bundan sana ne lan? ahahah. diğer yandan hatalıya hatalı demek senin gözünde politize olmak ise politize^2 olmak lazım aslında. napolyonn'nun faillar kitabına bir satır daha ekleyiniz lütfen. edit: abi saçma mesajlarla uğraştırmayın gözünü seveyim. trollden alıcam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: dasaa da gün geçtikçe daha politize oluyo farkında deil. noldu ağrına mı gitti? illuisonlara dispel gelince bi suratın bozuldu bakıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa da çok farklı davransa da aslında, insan =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: dasaa da gün geçtikçe daha politize oluyo farkında deil. valla şu olayın altında bu durumu eleştirmeyip de yaptığın bu yorum çok ilginç. dasaanın da söylediği gayet normal bir şey. demokrasi demokrasi diye gezinen bir hükümetin seçimlerde hiç bir terslik olmaması için kendisinin uğraşması gerekir asıl, muhalefetin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: kısaca, ben politize olurum olmam. bundan sana ne lan? ahahah. diğer yandan hatalıya hatalı demek senin gözünde politize olmak ise politize^2 olmak lazım aslında. napolyonn'nun faillar kitabına bir satır daha ekleyiniz lütfen. diyorum işte abi, bi topic açalım napolyonndan inciler diye. orda toplayalım bütün saçmalıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaa sakin ol abi infilak ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben buraya mesaj attım nereye gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi kafana göre mesaj silmesene iyi misin? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 konudan alakasız, tartışmayı uzatacak gereksiz mesajlar siliniyor. bu gibi mesajlar hakkında soru soracaksanız öm kullanıyoruz. yei mesaj atmıyorum, alttaki mesajda dediği gibi troll ile uğraşmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 iyi de sen konuya fazla politik yaklaşırsan buna tepki görebilirsin neden çekiniosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 tam saçmaladın yaav kendi burnundan kıl çektirmiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bence napolyonla muhattab olmayın adam fena trol işte,besliyorsunuz. yok şayet troll dehilse durum daha vahim;yarın önürgün herife tak etcek,abilerine gereken şikayeti yapacak alayınız ergenekoncu olcak,forumda kapatılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Dogmeat, iş zaten forum köşelerine kadar düşerse o zaman asıl onlar düşünsün. Adam mı kalır o zaman dışarıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 meh post silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 politize olmayan adam köpürüp mesajlar silmez bu bile bi kanıtı bence bölüm moderatörü olarak sakinliğini koruması lzm. silebilirr sonuçta yetkisi varda bi de dursun düşünsün diorum sadece yoksa eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gereksiz mesajlar silinir. konu: Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 4095 hayali seçmeni sildirdik dolayısı ile bu konuda mesaj atıyorsunuz. alakasız konularda değil. troll mesaj atmayın. silinmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konunun dolaylı tümleci Bursa, Konu kapanmıştır. Gemlik değil bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar