Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bir yarış oyunu alacağım ama kesinlikle sim istemiyorum. Tuning'den anlamam, cc ne demek onu bile bilmiyorum yani. Sadece gamepad'imi takıp oynamak istiyorum. Şu ikisi arasında kaldım, hangisi istediğimi verir: Hot Pursuit, Dirt 3 Dirt NDS'de tam istediğim havadaydı ama PC versiyonu bilmiyorum. Bir de uzun soluklu olsun, multi iyi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Dirt 3 tam similasyon sayılmasada yatkındır Hot Pursuit sana gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dead space korku oyunu mu peh.şimdiye kadar hiçbir korku-gerilim filminden veya oyunundan nerdeyse hiç korkmadım ürkmedim bile.ama amnesia'da hafif bi titreşim oldu yani.amnesia mutlaka oynanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar