Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'den Sözleşme ( Ayrıca Askerlik Konusu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tesbih said:

nileppezdel said:

Tesbih said:

Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın

Sebep? ahaha şöyle şuursuz solcu laflarıyla gelmeyin ya. Parasını hak ederek kazanıyorsa aynı ölçüde vergi alınmalı. Hak etmeden kazanıyorsa da içeri alınmalı

Belli ki ailen çok kazanıyor

bu dediğin istihdamı azaltır uzun vadede, işsizlik artar. Alıp vermek saçma, kazanan adamın nasıl kazandıgına ıyı bakıcaksın işte.
yasalsa ok vergini al
değilse hapse at
Mesaj tarihi:
Bilimum gereksiz para kazanan ıvır zıvırlardan daha çok vergi alınması taraftarıyım .sabah programının tek bölümünden 50k alıyorsa bunun en az 25k sı vergi olmalı ki böyle paralar kazanmasının bir manası olsun
Mesaj tarihi:
Tesbih said:

nileppezdel said:

Tesbih said:

Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın

Sebep? ahaha şöyle şuursuz solcu laflarıyla gelmeyin ya. Parasını hak ederek kazanıyorsa aynı ölçüde vergi alınmalı. Hak etmeden kazanıyorsa da içeri alınmalı

bence seninki az kazanıyor.
Mesaj tarihi:
Tesbih said:

@beacon adına ne dersen de
@baggio sabah kuşlarının sundukları programlardan aldıkları paraları hak görüyorsun yani hmm

hak ne ya?
Kadın izleniyor
kadın kanalına kazandırıyor
sen de yap sen de kazan?

bence gayet haklı da kazanıyor, çoğu insanın yapamayacagı seylerı yapıo onlar.
Mesaj tarihi:
Ülkenin gelir düzeyinin dengelenmesi, fakirin desteklenmesi, işsizliğin azalması, iş koşullarının geliştirilmesi falan yerine "ZENGİN DAHA AZ PARA KAZANSIN YARISINI DA DEVLETE VERSİN" gibi ortaokul argümanlarıyla gelirsen, Seda Sayan senden çok daha geniş bir vizyona sahiptir açıkçası.
Mesaj tarihi:
bu arada,
yakaladığımı öpüyorum. belirteyim istedim. sonrasında "ahuah öyle hakaret mi olurdu abi. ben bişi demedim ki" "ay piramit yasak mıydı??" "ama seçime çok yaklaştık, olur öyle gerilimde bi iki ufak laf sdfsdf" demeyin.
Mesaj tarihi:
Tesbih said:

nileppezdel said:

Tesbih said:

Ahah :D şahsen ailemin kazandığının yarısını kazanabileceğime inanmıyorum, yine de zenginden daha yüksek vergi almak olmaz. O da onlara haksızlık yani
Mesaj tarihi:
Servet düşmanı mısınız abi? Bence kdv zenginliğe göre ayarlanmalı. 1000 tl altı kazanan %3 kdv versin, 1k-2k arası %5 2k-5k arası %10 5k-10k arası %15, 10k ve üstü %20 vergi versin
Mesaj tarihi:
Telefon resim çekmiyor malesef foto mak. da yok. Ne yazıyorsa aynen yazdım. Nerdeyse son günlerde hergün benim kapıma geliyor CHP ile ilgili kağıtlar. Size gelmiyor mu ki?
Mesaj tarihi:
Geçen yaz elime bi kağıt tutuşturmuşlardı.
Mustafa Kemalin dua ederken bi fotosu dinle ilgili söylediği güzel sözler falan yazıyodu midem bulanmıştı resmen yaptıkları şeyin kalitesizliğinden.
Bu iyi olmuş ama ya genel olarak.
  • Yeni Oluştur...