Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tesbih said: nileppezdel said: Tesbih said: Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın Sebep? ahaha şöyle şuursuz solcu laflarıyla gelmeyin ya. Parasını hak ederek kazanıyorsa aynı ölçüde vergi alınmalı. Hak etmeden kazanıyorsa da içeri alınmalı Belli ki ailen çok kazanıyor bu dediğin istihdamı azaltır uzun vadede, işsizlik artar. Alıp vermek saçma, kazanan adamın nasıl kazandıgına ıyı bakıcaksın işte. yasalsa ok vergini al değilse hapse at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bilimum gereksiz para kazanan ıvır zıvırlardan daha çok vergi alınması taraftarıyım .sabah programının tek bölümünden 50k alıyorsa bunun en az 25k sı vergi olmalı ki böyle paralar kazanmasının bir manası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ne vergisi alcak? Aptal halk tarafindan cok izlenme vergisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok bu kadar, ya troll ya da ülkenin büyük bir kısmı gibi mülkiyet düşmanı işte arkadaş. Yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 @beacon adına ne dersen de @baggio sabah kuşlarının sundukları programlardan aldıkları paraları hak görüyorsun yani hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tesbih said: nileppezdel said: Tesbih said: Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın Sebep? ahaha şöyle şuursuz solcu laflarıyla gelmeyin ya. Parasını hak ederek kazanıyorsa aynı ölçüde vergi alınmalı. Hak etmeden kazanıyorsa da içeri alınmalı Belli ki ailen çok kazanıyor bence seninki az kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 evet bedelsiz bedelliden yararlanacağım allahın izniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 şaka lan şaka 1milyon ytl kazansam 1 lirasını vergi vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tesbih said: @beacon adına ne dersen de @baggio sabah kuşlarının sundukları programlardan aldıkları paraları hak görüyorsun yani hmm hak ne ya? Kadın izleniyor kadın kanalına kazandırıyor sen de yap sen de kazan? bence gayet haklı da kazanıyor, çoğu insanın yapamayacagı seylerı yapıo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ülkenin gelir düzeyinin dengelenmesi, fakirin desteklenmesi, işsizliğin azalması, iş koşullarının geliştirilmesi falan yerine "ZENGİN DAHA AZ PARA KAZANSIN YARISINI DA DEVLETE VERSİN" gibi ortaokul argümanlarıyla gelirsen, Seda Sayan senden çok daha geniş bir vizyona sahiptir açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu arada, yakaladığımı öpüyorum. belirteyim istedim. sonrasında "ahuah öyle hakaret mi olurdu abi. ben bişi demedim ki" "ay piramit yasak mıydı??" "ama seçime çok yaklaştık, olur öyle gerilimde bi iki ufak laf sdfsdf" demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 seda sayana laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Adini koyamadigin hicbir seye dayanmayan vergi fikirleriyle kurtulucak zaten bu ulke. Umarim trollsundur ya yoksa cok uzuluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sabah programı sunma vergisi diyelim adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tesbih said: nileppezdel said: Tesbih said: Zenginden alıp fakire veriyo işte ne güzel. Zaten zenginlerin zenginliğini azaltmak lazım mümkün olduğunca. Yıllık geliri 120k nın üzerinde olandan deli gibi vergi alıcaksın Sebep? ahaha şöyle şuursuz solcu laflarıyla gelmeyin ya. Parasını hak ederek kazanıyorsa aynı ölçüde vergi alınmalı. Hak etmeden kazanıyorsa da içeri alınmalı Belli ki ailen çok kazanıyor Ahah :D şahsen ailemin kazandığının yarısını kazanabileceğime inanmıyorum, yine de zenginden daha yüksek vergi almak olmaz. O da onlara haksızlık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sabah programı sunanlara yazık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Servet düşmanı mısınız abi? Bence kdv zenginliğe göre ayarlanmalı. 1000 tl altı kazanan %3 kdv versin, 1k-2k arası %5 2k-5k arası %10 5k-10k arası %15, 10k ve üstü %20 vergi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 gabul edilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Abi sorununuz ne? :S herkes aynı oranda vergi vermeli, daha çok kazanan zaten daha çok vergi vermiş oluyor. Ama çok kazandı diye adamı cezalandırmak olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 KDV gibi dolaylı bi vergiyi nasıl gelire göre şekillendireceksin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bence geçim sıkıntısı çekmeyen herkesin annesini öldürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 buddha resim falan var mı? telefonla çekip atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Telefon resim çekmiyor malesef foto mak. da yok. Ne yazıyorsa aynen yazdım. Nerdeyse son günlerde hergün benim kapıma geliyor CHP ile ilgili kağıtlar. Size gelmiyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Geçen yaz elime bi kağıt tutuşturmuşlardı. Mustafa Kemalin dua ederken bi fotosu dinle ilgili söylediği güzel sözler falan yazıyodu midem bulanmıştı resmen yaptıkları şeyin kalitesizliğinden. Bu iyi olmuş ama ya genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar