Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP vs ASP.NET

mightee

Öne çıkan mesajlar

4Ever said:
bodoz yaz gitsin

bodoz yazınca programcı olunuyo adam gibi sistemli yazınca mühendis olunuyo fark orda

off gece gece yarıldım ya : )

Ben ne anlatmak istedim ne nereden ne anlamışsın, PHP Java ve .NET'e göre rahat bir dil onu anlatmak istedim şöyle yazarsan söyle olur böyle yazarsan böyle olur demedim dikkat edersen.

PHP'nin bu kadar rahat olması ve bu rahatlığa bu kadar alışılmış olması PHP'nin gelişimi konusunda büyük engel.

kapiş
Sosyal ağlarda paylaş

kavga değil abi sadece insanların tercihlerinin sebeplerini öğrenmeye çalışıyorum.

ben strong type olmasından yanayım çünkü uzun zaman önce yazılmış kodu anlamak çok daha kolay oluyor, bu değişken neydi, string miydi int miydi class mıydı diye aramaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Forex said:

ilk başta assembly ile başla geç sonra c ve sonrasında c++ diye gidersen programlama temellerin çok sağlam olur herşeyi programlarsın. Sonrasında dünyanın en güzeli diline sahip olan vb.net e geç

hehe bu şaka sanırım

direk c# ile başlayabilirsin. programlama mantığını anladıktan sonra daha bi hükmedeyim bilgisayara dersen c++'a geçersin (tabiki çok zorlanırsın c# ile herşeyi çok basit halledebildiğin için) ki pek ihtiyacın olmaz çünkü piyasayı şu an .net domine ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...