Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift Hatlı Telefon Tavsiyesi


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Biraz adama benzeyen olarak, bütün telefonları böyle olan, resmen firma stratejisi bu olan General Mobile var. Bu Çin malı Wentoo şu bu telefonların çoğunda da bu özellik var ama hem kalitesizler, hem deli gibi radyasyon yayıyorlar. İddia ettikleri kağıt üzeri değerlerle bile yasal sağlık sınırlarını zorluyorlar ama pratikte geçiyorlar bile sanırım. Bir ara Samsung girmişti o piyasaya 2-3 telefonla, sonra bıraktılar galiba görmedim etrafta.

İki telefon taşıman daha hayırlı genel olarak yani, ama yok illa öyle istiyorum diyosan General Mobile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Android işletim sistemine ve 2 hattınızı aynı anda kullanmanıza imkan sağlayan DST( Double SIM Technology) çift sim kart teknolojisine sahip. General Mobile DSTL1 cep telefonunun 5 megapiksel Otomatik Odaklanma (AF) özelliğine sahip SONY Sensor ile muhteşem kareler yakalayıp, Wi-Fi kablosuz internet bağlantı desteği sayesinde her yerden internette sörf yapıp maillerinizi kontrol edebilir."

diyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Samsung GT-B5722 aldım arkadaşlar 410 TL 2 yıl garanti (BAŞARI).Çok güzel telefon.2 hat aynı anda aktif ve biri ile görüşürken diğerine arama geldiğinde uyarı geliyor direk öteki aramaya geçiş yapabiliyorsunuz çift işlemcisi sayesinde.Bir hat aktif iken diğerinin pasife geçmesi gibi bir durum yok.Hiç bir kasma veya ses kalitesi düşüklüğü yok.Tek tuş ile saniyede hatlar arası geçiş sağlayabiliyorsunuz.Görünümü çok şık.Koyu kahverenginde telefon.Kutunun içinden gayet kaliteli deri telefon kılıfı çıkıyor.3.2MP kamera Mp3 player Radyo ve dokunmatik ekran.Kesinlikle tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...