Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 nileppezdel said: MelvinUdall said: adamlar allah'ı outthink etmeye uğraşıyorlar ahahahahahahaa Bu kitaplardaki Allah gerçekse fazla zor bir şey değil bu ama neyse, kavga çıkmasın :) Anlamsız bir post olmuş, SANA ŞEREFSİZ DERDİM AMA KAVGA ÇIKMASIN DEMİYORUM gibi. Atmasaydın o zaman postu :p (Karşı fikirde olduğumdan değil, post çok anlamsız ama lan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 nileppezdel said: MelvinUdall said: adamlar allah'ı outthink etmeye uğraşıyorlar ahahahahahahaa Bu kitaplardaki Allah gerçekse fazla zor bir şey değil bu ama neyse, kavga çıkmasın :) dikkat çekmeye çalışan teenage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 git maklubeni ye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ben bu kadar alınmadım. sana ne oluyor napolyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 nileppezdel said: MelvinUdall said: adamlar allah'ı outthink etmeye uğraşıyorlar ahahahahahahaa Bu kitaplardaki Allah gerçekse fazla zor bir şey değil bu ama neyse, kavga çıkmasın :) allahıma küfreden dinim olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 öyle değil ki o laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar