Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Simdi hangi kanali izlesem ki? xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bluedayiz iz tlo losira izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 2 monitor + mute/unmute = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Go TLO go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numenan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sleeep said: öyle bi push yapmasa xelnagada böyle bir exp alamaz. + cheese değil push diyoruz... Çok güçlü bir push'tu özellikle 2 zealot'un gizlenmesiyle vs,pek hayatta kalınabilecek gibi görünmedi bana, bunu exp almak için özellikle mi yaptı yoksa kendi seçtiği haritada daha önceki turnuvalarda da gördüğümüz gibi hızlı bir win almak için mi. İleri seviye bir protoss olduğundan görüşün önemli benim için,toss dinamiklerini bilmediğimden soruyorum. Zerg olarak benim yorumum oyunu bitirmeye yönelikti diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Losira ne dovdu be, cok kiran kiranaydi. Ayrica moon vs naniwa da iyi gidiyo. xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 TLO iyi değil ya.bilakis kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gerçek z gördük sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Banelingzzzzzzz.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 so many banelings... :) TLO mu beni hayal kırıklığına uğrattı Losira mı supersonic oynadı bilemedim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sleeep said: moon vs naniwa gerçek Z yi şimdi görün beyler. gördünmü gerçek zerg ü bebe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 numenan said: 1)expe erken drone çekemedi 2)larvaları zorunlu linge kullandı(bu arada protossun probe basması durmadı zea-probe aynı anda pekala basılabiliyor ki basmadı zaten sentry exp gitti) 3)bunu yapmasa nexusu adım adım ilerleyerek alcaktı daha çok force basarak ekstradan zea sentry vs , burda direk 2 sentryle alabildi) 4)bi ihtimal hatchi kesebilirdi ki bu direk win demek olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 İşte Mc dalgasını orada geçmişti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 LM said: Sleeep said: moon vs naniwa gerçek Z yi şimdi görün beyler. gördünmü gerçek zerg ü bebe :D bane hydra drop olayını en kullanışlı moon getirdi, herkes yapmaya başlıyınca millet öğrenmiş olayı ... moon da üstüne çok fazla bişi katamamış aptal naniwa yine kazandı da. EkmekSports'tan birinin bu tarz gosu maçlara yorum yapmaması temennimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ¯_(ツ)_/¯ ¯_(ツ)_/¯ http://i.imgur.com/OFQ8j.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 waitin fo server dawg just chill this is battlenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bugünlük fail organizasyon yeter.Yarın devam ederiz. İyi sabahlar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 vay be tüm replayleri düşmüş nete. helal olsun ya sonunda bir turnuva replayi anında upload edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yvz said: vay be tüm replayleri düşmüş nete. helal olsun ya sonunda bir turnuva replayi anında upload edilmiş adress pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 REPLAYS http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://img255.yfrog.com/img255/273/296vz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 o mu manitası idranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 herhalde sc2 tarihinin en fail organizasyonu bu. her oyun bir DisconnecT,klavye sorunu , lag vs.vs.vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 LM said: herhalde sc2 tarihinin en fail organizasyonu bu. her oyun bir DisconnecT,klavye sorunu , lag vs.vs.vs hakkaten o konu ilginçti, biri der dc, biri klavye , biri kulaklık sorunu çekti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://twitpic.com/56o03b idranın aşk hayatı çok ilgimi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar