Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Viktor said: yolladım kotakuya, geri donup bilgi sitedi nereden cevirdin vs vs diye tatil geyigini soyledim, f2p seysını soledım bida tabi arap olayını said: Hah, what a mess. Thanks for the tip (and the translation!) haberi çıakrsa şu kardeşiniz sayesind eheuehu Hehe hayret, kes lan seni arap dememiş =P Biz o reklamı zengin araplara yaptık zaten , çapulcu türklere değil de diyebilirdi hani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kotaku'ya atmış EA'ye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kotaku ea'i iyi yaliyor ondan oyle demistir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 access 7 gün beleş trial açmışlar https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar