Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 11 Haziran 13 haziran arasi (3 gün) iznim var. Bu kisa iznimi degerlendirmek icin biyere gitmeyi düsünüyorum. (Amsterdam harici) Tavsiye edebileceginiz sehirler var mi? Vadi arasinda göl kenari güzel bi sehir, Nordsee yada avrupanin daha güneyine rom vatikan filan`? Deniz kenari bi yere degmez 2-3 günlügüne. Var mi vericek tavsiyeniz? Cok makbule gecer. Almanya'dan ucucam tabi bunu da belirtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Valla ben de vizemi uzatirsam benzer planlar yapiyorum ve sanirik gitmek istedigim yerler Côte'd Azur, Nice ve Milano. Ozellikle cote d'azur bolgesine mutlaka gitmek istiyorum valla nerkel izin verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Nice çok sıkıcı bi mekan resmen hiç bişey yok, keza monako da öyle bi tek kumar ve lüks var. Cannes tavsiye ederim hem şehir güzel hem de sahili. Ama güzel bi şehir diyorsan, avrupanın en güzel şehri Floransa :P Gitmediysen tavsiye ederim. Bi gün müzeleri, bi gün şehrin kendisini, bi gün de toskana kırsalını ve şarap bağlarını turlarsın. Bi daha interrail yapsam yine giderim Floransaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Floransa cok güzel gercekten. Ama daha böyle dogal güzelligin icinde bi yer olsa kafami dinlerdim en azindan. Tabi diyceksiniz ne alaka o zaman Vatikan diye. Aklimdan gecti bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 karadağ a git. Bizim arkadaslar 5 gündür ordalar.harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 lugano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Evet mesela dorugun gösterdigi yer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar